20 feb. 2013

Ordin nr. 3179/13.02.2013 privind aprobarea Calendarului desfășurării concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în managementul educațional, sesiunea 2013

Ordin privind aprobarea Calendarului desfășurării concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în managementul educațional, sesiunea 2013

5 comentarii:

  1. D-le ministru ,de experti in managamentul educational nu ducem si nu vom duce lipsa! Unde sa ne mai adresam pt respectarea OM 5484? Daca nu ne sustine sindicatul, nu mai avem nici o speranta ca vom primi atestatele blocate la MECTS pt a putea profesa pe post de prof / educatori in inv primar si prescolar! Chiar nu se mai respecta legile ? Urmeaza sa se faca 3 ore de romana/matematica pe saptamana si 4 de sport si miscare!!!!Invatamantul romanesc se indreapta spre SUPERFICIALITATE.Celor mai multi ne lasa "un gust amar" schimbarile produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt selectati cu disperare si promovati DOAR cei care NU FAC PARTE DI ACEST MINUNAT corp de experti.....................HA! HA! HA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru toate materialele trimise. Ai ramas acelasi pe care il stiam. Sanatate multa. Carmen

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau sa ma angajez portar la o scoala . Trebuie sa fac parte din CORPUL DE EXPERTI AL PORTARILOR ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Aş dori să aflu ce se întâmplă cu DIPLOMA DE EXCELENŢĂ. În 2009 după ce a avut loc concursul la nivel judeţean, listele au mers la MECTS, dar nu au fost ştampilate ci doar semnate de dna ministru Andronescu, care a trebuit să plece din guvern. Cum rămâne însă cu profesorii (care am devenit între timp pensionari!)?. Nu primim nici difernţele salariale pentru 2008/2009 pentru că sindicatele nu ne-au mai reprezentat pe pensionari şi nu avem hotărâri judecătoreşti pentru aplicarea legii!POATE GĂSIŢI O REZOLVARE ŞI PENTRU NOI.
    Cu mulţumiri

    RăspundețiȘtergere

Postări populare