2 feb. 2013

O R D I N pentru modificarea şi completarea Metodologiei - cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2013-2014, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 6239/2012

























6 comentarii:

  1. Titularizarea in baza notei din 2012 nu apare in acest Ordin de modificare a metodologiei. Mai exista vreo sansa si pentru noi? Va rugam sa ne ajutati. S-ar indrepta o mare nedreptate. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut modificarea, dar nu inteleg de ce nu este recunoscut concursul din 2012. Sa inteleg ca absolventii 2012 care au participat la concurs, au luat note peste 7 si au avut ghinionul sa nu existe posturi titularizabile, ci doar cu viabilitate de 1,2 sau 3 ani, sunt aruncati la gunoi? Am inteles ca pensionarii pot fi considerati cadre cu mai multa experienta, dar cei tineri, care au "indraznit" sa ia note mari, unii dintre ei peste 9, nu au dreptul de a confirma pregatirea lor?

    RăspundețiȘtergere
  3. CE SE INTAMPLA CU CEI CARE AU LUAT NOTE PESTE 7 IN 2012 DAR NU AU OBTINUT DEFINITIVAREA IN INVATAMANT?VA MULTUMESC ANTICIPAT.

    RăspundețiȘtergere
  4. as vre sa aflu daca stie cineva cand se depune cerere pt continuitate si daca era termen limita 5 februarie 2013.mentionez ca pe postul meu nu exista titular si ca indeplinesc conditiile.ajutati maaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa nu pierd continuitatea cand este termenul limita de depunere a cererilor

    RăspundețiȘtergere
  6. 07.02.2013

    Ministerul Educaţiei Naţionale precizează că toţi candidaţii care au obţinut nota 7 sau peste 7 la concursul de ocupare a posturilor din învăţământul preuniversitar, din august 2012, şi care au ocupat, în baza acestor note, un post pe perioadă determinată în anul şcolar 2012-2013, se vor putea titulariza. Cu alte cuvinte, aceştia vor putea încheia un contract pe perioadă nedeterminată cu unitatea de învăţământ în care sunt repartizaţi la acest moment, dacă postul e viabil şi candidaţii obţin avizul Consiliului de Administraţie.
    Ministerul Educaţiei Naţionale asigură, astfel, crearea de condiţii egale în ceea ce priveşte ocuparea de posturi pentru candidaţii titularizabili din 2012 şi cei din anii precedenţi (2009-2011).

    RăspundețiȘtergere

Postări populare