8 feb. 2013

Clasa a IX a

MEN nu va modifica modalitatea de admitere in clasa a IX a

2 comentarii:

  1. Vă mulţumim că vă luptaţi pentru drepturi, dar am dori să nu uitaţi şi de noi, cei care am depus dosarele pt echivalarea competenţelor conform ordinului 5484. Existăm ,încă şi nu e corect ca după cursuri finalizate cu credite, grade didactice etc să fim uitaţi ca şi cum nu am exista sau nu am fi importanţi.Aşa cum plătim cotizaţia la sindicat şi nu uităm ,vă rugăm să nu ne uitaţi nici pe noi !Suntem mulţi şi nu cerem decât să se respecte regulile!Vă mulţumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. ANONIM de ROMANIA09.02.2013, 10:29

    Comunicatul de Presa al MEN este, ca de obicei, foarte ambiguu. Modalitatea de admitere pentru anul scolar 2012-2013 (!!!) oricum nu mai conteaza, acum, la mijlocul anului scolar. Problema se pune astfel: CLASA a IX-a ramane PRIMA CLASA DE LICEU, sau ULTIMA CLASA de SCOALA pentru 90% dintre elevii acestei tari ? Pentru ca, dupa prevederile abracadabrante ale "Legii 1/5.01.2011 seara-dupa 21", MEN doreste DESFIINTAREA INVATAMANTULUI LICEAL si REDUCEREA NUMARULUI DE CLASE OBLIGATORII de la 10, la 9 (!) - fiind, de altfel SINGURA TARA din LUME ce isi permite sa REDUCA ANII DE SCOALA OBLIGATORII!! Toate tarle din lume, sarace sau bogate incearca sa ajunga la 12 ani obligatorii, sau chiar mai mult -vezi Japonia,Coreea, etc. Clasa a IX-a ca SFARSIT de INVATAMANT OBLIGATORIU, in "podul scolii" la tara, inseamna SFARSITUL INVATAMANTULUI LICEAL, deci si a celui UNIVERSITAR, adica SFARSITUL INVATAMANTULUI IN ROMANIA => SFARSITUL ROMANIEI ca TARA!!! ASTA se urmareste ? De aici, de la noi, cam asta se vede.
    Deci, Domnule Pop>
    1. CE SE VA INTAMPLA CU clasa a IX-a PESTE 2 ANI ?

    2. CAND SE VA MODIFICA si ABERATIA NUMITA "LEGEA ASIGURARII CALITATII" - aceasta Ordonanta de urgenta (75/2005) care in 7 ani de aplicare si-a dovedit din plin INEFICIENTA, RISIPA, chiar AGRESIVITATEA si PIEDICILE asupra actului educational ?

    3. Cand se va respecta principiul ca un profesor este SUVERAN in ora si cel al dreptului la propria imagine si vor fi ELIMINATE CAMERELE de LUAT VEDERI DIN CLASE ? AU FOST MONTATE DOAR PENTRU BACALAUREAT. SI acum sunt ABUZIV folosite pentru a face PRESIUNE ASUPRA CADRELOR DIDACTICE. O RUSINE NATIONALA !

    Mai sunt MULTE intrebari ce nu si-au gasit niciodata raspunsul. Intrebari care conduc la RADACINA prostului mers al invatamantului. Poate vom gasi si cateva raspunsuri. Poate, dar NE-AM PIERDUT SPERANTA !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare