14 feb. 2013

ORDIN nr. 3.155 din 06.02.2013 - Gradatia de merit

Ordin pentru modificarea, completarea Metodologiei si a criteriilor privind acordarea gradatiei de merit in invatamantul preuniversitar

4 comentarii:

  1. Personalul didactic auxiliar multumeste ...din nou problema lor a fost omisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai asteapta si reglementarile ref.la sporuri, conform contractului colectiv de munca...MEN tace pe termen nelimitat !

      Ștergere
    2. Nici nu e de mirare!Pana a veni la putere, USL-ul, prin toti reprezentantii sai, infiera cu justificata legalitate, absurditatea excluderii personalului didactic auxiliar de pe lista celor care pot sa-si depuna dosarul pentru "concursul" de obţinere a gradaţiei de merit.Se vede treaba ca si acesti domni urmează, cu aceeasi manie proletara, proiectele domnului Funeriu, asmuţind un anumit grup social impotriva altui grup social. Iar in aceasta vreme, domnii lideri de la sindicat, prin scrisori pline de curtuazie, cer ministerului intelegere, iar onor domn ministru nu se abate cat de putin de la cararea trasata cu responsabilitatea omului din afara sistemului, stabilita de acelasi domn ministru de trista amintire. Ma intreb, ca un ageamiu ce sunt daca intr-o buna zi, tot acel personal didactic auxiliar, se va hotara sa intre in greva, cel putin pe doua saptamani......ce s-ar intampla in sistemul educational atat de zbuciumat si controversat, creatie inca nelimpezita a ministrilor educatiei de la Revolutie si pana in prezent..

      Ștergere
  2. Gradatiile de merit se dau SUBIECTIV, ca sa ma exprim elegant!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare