11 aug. 2008

Mai puţin de două săptămâni până la examenul de Bacalaureat - sesiunea august

Elevii care nu au promovat examenul de Bacalureat în sesiunea din iunie mai au încă o şansă să obţină diploma anul acesta. În mai puţin de două săptămâni începe sesiunea a doua de Bacalaureat.
REALITATEA.NET vă prezintă calendarul examenului de Bacalaureat - sesiunea august.
Sesiunea a doua de Bacalaureat începe luni, 18 august, cu primul examen oral la Limba şi Literatura Română. Elevii care au studiat, în liceu, Limba şi Literatura Maternă susţin, pe 19 august, proba orală la această specialitate. Ultima probă orală va fi susţinută, pe 20 august, la Limba şi Literatura Modernă.
Cei care promovează examenele orale, se pot prezenta, pe 21 august, la prima probă scrisă, cea la Limba şi Literatura Română. Elevii care au studiat, în liceu, în Limba Maternă, vor susţine, pe 22 august, proba scrisă pentru specialitatea Limba şi Literatura Maternă.
Pe 25 august, elevii vor susţine prima probă obligatorie a profilului, în scris, iar, pe 26 august, o probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, în scris sau practic. Ultima probă a examenului de Bacalaureat va avea loc pe 27 august şi va fi susţinută la una din disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării, în scris sau practic.
Notele obţinute de elevi la toate probele examenului de Bacalaureat, precum şi nota finală vor fi afişate pe 29 august. În aceeaşi zi, între orele 16,00 – 20,00, cei nemulţumiţi de notele obţinute, pot depune contestaţii, urmând ca rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat – sesiunea august să fie afişate pe 1 septembrie.
Sursa: Realitatea.net
Alina Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare