14 aug. 2008

Am fost prof pana in febr a.c.,apoi am lucrat agent de paza(mi s-a trecut si in cartea de munca),si din toamna voi lucra iar ca profesor.

Am fost profesor pana in februarie a.c.,apoi am lucrat agent de paza(mi s-a trecut si in cartea de munca),si din toamna voi lucra iar ca profesor.Este vreo problema ca am trecut in cartea de munca functia de ag.paza?

Un comentariu:

  1. Personalul didactic cu o vechime neîntrerupt în învmântul de peste 10 ani beneficiaz de un spor de stabilitate de 15% din salariul de baza are face parte din acesta.

    Daca pana in februarie nu ati avut 10 ani neintrerupti veti fi afectat.Pentru personalul didactic de predare încadrat pe funcţii didactice cu tranşe de vechime recunoscută de peste 10 ani în învăţământ, care nu îndeplineşte condiţia prevăzută la art. 50 alin. (11) din Legea nr. 128/1997, cu modificările şi completările ulterioare, pentru acordarea sporului de stabilitate până la împlinirea vechimii neîntrerupte în învăţământ de peste 10 ani, salariile de bază se vor stabili pe baza coeficienţilor de multiplicare micşoraţi prin împărţire la 1,15. Dacă prin împărţirea la 1,15 personalului didactic de predare trecut la o tranşă de vechime recunoscută în învăţământ de peste 10 ani nu i se poate asigura salariul de bază avut, acesta va fi menţinut cu acelaşi salariu de bază în noua tranşă până când i se poate asigura o creştere a salariului de bază.
    Pentru personalul didactic de predare încadrat la tranşele de vechime de până la 10 ani, coeficienţii de multiplicare conţin numai sporul pentru suprasolicitare neuropsihică şi rămân neschimbaţi. În cazul în care există situaţii când acest personal didactic are vechime neîntreruptă în învăţământ de peste 10 ani, va primi şi sporul de stabilitate, calculat prin înmulţirea cu 1,15 a coeficienţilor din ordonanţă, fără a se rotunji după cele trei zecimale rezultate;
    Prin vechime neîntreruptă în învăţământ de peste 10 ani se înţelege activitatea realizată atât în calitate de personal didactic de predare, personal didactic de conducere, îndrumare şi control, cât şi în calitate de personal didactic auxiliar, cu contract de muncă într-o unitate/instituţie de învăţământ/inspectorat şcolar. Se consideră vechime neîntreruptă şi perioadele în care personalul didactic a avut catedră rezervată în învăţământ.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare