30 aug. 2008

ce trebuie sa contina dosarul pt detasare la cerere pt titulari?

ce trebuie sa contina dosarul pt detasare la cerere pt titulari?

5 comentarii:

  1. 1. Copie de pe actul de numire/transfer pe postul didactic de la unitatea de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă), autentificată de conducerea unităţii de învăţământ.
    2. Copia xerox a actului de identitate (B.I/C.I) din care să rezulte domiciliul.
    3. Adeverinţa eliberată de unitatea la care sunt titular din care să rezulte viabilitatea postului/catedrei de la care mă transfer.
    4. Copii autentificate de conducerea unităţii de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă), de pe actele de studii (inclusiv foaia matricolă), de pe certificatele de grade didactice si de pe actele doveditoare privind schimbarea numelui.
    5. Aprecierea conducerii unităţii de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă) din care să rezulte calificativele acordate de Consiliul de Administraţie pentru anii scolari 2005/2006 si 2006/2007 (conform fisei de evaluare).
    6. Fisa/fisele de evaluare a activităţii metodice si stiinţifice la nivel de scoală, judeţ, naţional, însoţită de documentele justificative.
    7. Copii ale programelor scolare elaborate si aprobate, ale coperŢilor manualelor scolare, ghidurilor si cărţilor, ale studiilor si articolelor publicate, documentele prin care s-au omologat materialele didactice, documente din care să rezulte amenajarea cabinetului/laboratorului/atelierului prin eforturi proprii, autentificate de conducerea unităţii de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă).
    8. Copii ale adeverinţelor/diplomelor din care reiese participarea la activităţi desfăsurate în cadrul programelor de reformă coordonate de Ministerul Educaţiei, Cercetării si Tineretului si/sau participarea la activităţi desfăsurate în cadrul programelor de formare continuă, autentificate de conducerea unităţii de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă).
    9. Copie de pe carnetul de muncă si/sau copia filei corespunzătoare din registrul general de evidenţă a salariaţilor, autentificată de conducerea unităţii de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă).
    10. Copii ale deciziilor de detasare din perioada 01.09.2002 – 31.08.2008 (dacă este cazul);
    11. Adeverinţa eliberată de unitatea de învăţământ la care funcţionez ca titular(ă), din care să rezulte vechimea la catedră.
    12. Documentele care să ateste punctajul acordat, eventual pentru criteriile social-umanitare.
    13. Candidaţii din alte judeţe vor anexa, în mod obligatoriu, adeverinţă eliberată de inspectoratul scolar al judeţului respectiv din care să rezulte că cererea de detasare la cerere a solicitantului în alt judeţ a fost luată în evidenţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,
    Va rog frumos sa mi raspundeti si mie la intrebartea ce trebuie sa contina dosarul pentru a putea beneficia de prima de instalare?
    Conform LEGII nr.128 din 12 iulie 1997 privind Statutul personalului didactic, art.51.(6) Personalul didactic de predare beneficiază de o primă de instalare, o singură dată, la angajarea în învăţământ prin concurs, în primii 5 ani de la absolvirea studiilor. Cuantumul acestei prime se stabileşte potrivit legii.
    Si ce alte legi mai trebuiesc pentru a sustine aceasta prima?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. in contractul colectiv de munca
    cerere
    copie de pe certificat de nastere
    copie act de identitate

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,ce trebuie sa contina dosarul de detasare daca este primul an cand dau examenul de titularizare si nu am punctaj?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez: anul acesta am luat un post de titulara dar fiind la facultate (cursuri la zi), mi-am depus cerere pentru concediu de studii la ISJ impreuna cu adeverinta necesara. In cerere am specificat ca imi trebuie concediul pe anul scolar 2010-2011, in cazul asta trebuie sa ma prezint la post pana cand primesc decizia ? (in data de 10 sept. mi-am depus cererea) mentionez ca am fost la 1 septembrie sa imi confirm postul etc.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare