25 mai 2013

Am primit pe email...

În urma raspunsului pe care l-am dat unei Doamne, referitor la grila de evaluare folosita la acordarea gratației de merit am primit următoarele rânduri:
"Va multumesc pentru raspuns, apreciez raspunsurile dvs. de pe blog, pe care-l urmaresc cu interes, deoarece raspundeti promt...si la obiect. In cazul meu, nu exista pe grila de evaluare de la acordarea gradatiei de merit punctarea burselor. 
Asta nu afecteaza ceea ce lucrez cu copiii, pentru care merg mai departe. Va trimit alaturat cateva poze cu elevii mei, in parcul Copou, din Iasi, unde fac lectii de crochiuri cu vegetatia, peisaj, (Teiul lui Eminescu,) si documentare pe teren (Obeliscul etc..) De asemenea, va trimit alte imagini din atelierul de pictura, unde am 'tapetat" peretii cu lucrarile elevilor de la vocational arhitectura, cl. a IX - XII."
Folosesc acest mod pentru a mulțumi pentru aprecieri, a felicita atitudinea dumneavoastră și elevii pe care îi îndrumați.

Sunt mândru cand văd că  am astfel de colegi , care se dedică copiilor și carierei de cadru didactic, pentru care recompensa sufletească umple lacunele legislative.














5 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa o cunosc pe doamna , macar pe internet, sa ii explic cum se ia gradatia pt ca nici eu nu am stiut, si sa o intreb daca unele picturi sunt de vanzare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari doamnei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,
    sunt economist cu o vechime de peste 20 de ani in domeniu. Incepand cu luna decembrie 2011 m-am angajat pe baza de concurs la o scoala gimnaziala,fiind incadrata economist III, PE MOTIV ca nu am mai lucrat in invatamant, vechimea pe care o aveam ca economist din care 3 ani in sectorul bugetar in perioada 1990-1993 necontand.
    incadrarea a fost facuta de conducerea scolii la indicatia inspectoratului judetean pe motiv ca nu am lucrat in invatamant.
    consider ca am fost nedreptatita si as dori sa stiu unde sa ma adresez.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate stiu eu, în învăţământul preuniversitar, respectiv gimnazial nu exista funcţia de economist, ci aceea de administrator financiar, asta in cazul in care lucrati la serviciul contabilitate (banuiesc).La incadrare nu se tine cont de vechimea in invatamant ci in specialitate. Nu beneficiati de sporul de 15% pentru fidelitate, dar incadrarea corecta este - administrator financiar I S

    RăspundețiȘtergere

Postări populare