27 sept. 2007

Profesorii vor primi tichete de masă

Profesorii vor putea primi tichete de masă şi o primă de vacanţă, acordată anual, în cuantumul salariului de bază din luna anterioară plecării în concediul de odihnă, potrivit noului Statut al cadrelor didactice, a declarat secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Svetlana Preoteasa, citată de NewsIn.
Proiectul de lege arată că personalul didactic beneficiază, pe lângă prima de vacanţă şi tichetele de masă, de un premiu anual în cuantum de un salariu mediu lunar de bază şi ajutor anual pentru cărţi şi materiale didactice în valoare de 100 de euro.
Cadrele didactice primesc şi o primă de instalare în curs de cinci ani, o singură dată, în cuantum de trei salarii de bază, dar, în cazul plecării din sistem în următorii cinci ani, se restituie întreaga sumă. Prima de pensionare va consta în două salarii de bază, iar profesorii vor avea reducere de 50% din valoarea biletelor la filme, concerte sau spectacole de teatru organizate de instituţii publice.
Sursa:http://www.gds.ro/Economie/2007-09-26/Profesorii+vor+primi+tichete+de+masa

2 comentarii:

  1. NU MAI CRED NIMIC!Acuma ca se da al 13/lea salariu,acuma ca nu se mai da!Mai bine nu s/ar da in vecii vecilor si sa primim un salariu decent(inteleg macar 12 milioane sa iau in mana,dar nici pe aia nu/i iau)O sa stau toata viata mea in chirie!M/am consolat cu gandul,numai de n/ar creste chiriile...

    RăspundețiȘtergere
  2. fix pix si tichetele astea!mi/am cumparat o ruda de salam,un muschiulet ,o sticla de vin si de restul mi/am luat 10 m de carnati ca bani de porc n/aveam!astea poti cumpara cu 3 tichete de 50 ron!da/le Doamne si lui boc si basescu pe masa numai ce oi pune eu pe 25 decembrie...si tatzi atatzia bani sa aiba ca mine in jeb!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare