22 sept. 2007

Elevii liceului din Viseu de Sus au inceput scoala cu o vacanta

Elevii Liceului Teoretic ”Bogdan Voda” din orasul Viseu de Sus vor reveni la cursuri abia luni. Din cauza lucrarilor de reparatii care se efectueaza la ora actuala, elevii au primit liber chiar din prima saptamana de scoala, urmand sa recupereze orele in doua zile de sambata.
Elevii liceului din Viseu de Sus si-au inceput prima saptamana de scoala cu o vacanta. Pentru ca lucrarile de reparatii nu au fost finalizate la timp si pentru ca elevii sa nu perturbe activitatea muncitorilor, conducerea unitatii liceale a decis ca ar fi mai bine ca orele de curs sa fie suspendate joi si vineri.

Decizia adoptata in Consiliul de Administratie a fost aprobata si de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Orele vor fi recuperate in doua zile de sambata, respectiv in 29 septembrie si in 6 octombrie.

Directorul liceului, Dumitru Andreica a declarat ca lucrarile au demarat in 25 august si sunt in intarziere pentru ca au existat unele probleme cu firma care se ocupa de executarea reparatiilor. La ora actuala in unitate se monteaza gresie si faianta.

”Am obtinut acordul de la Inspectoratul Scolar pentru a acorda doua zile libere elevilor, deoarece e mai bine asa sa nu fie perturbata activitatea muncitorilor. Lucrarile ar fi fost finalizate la timp, dar am avut probleme cu firma. Patronul firmei care executa lucrarile a murit intr-un accident rutier”, a mai spus Dumitru Andreica.

Sursa: http://www.emaramures.ro/index.php?page=det&cat=2&id=8049

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare