1 sept. 2008

Bac 2009, copy paste. Subiectele se vor publica pe site, dar cu alte numere decat cele ale variantelor extrase

Ministrul Cristian Adomnitei nu a renuntat la publicarea subiectelor de bac pe Internet. Singura modificare priveste numerele subiectelor, care nu vor mai coincide cu cele ale variantelor extrase.
Ministerul Educatiei a decis ca si la anul subiectele de la Bacalaureat sa fie publicate pe Internet. „Subiectele vor fi publicate pe Internet, insa vom avea grija ca biletul extras sa nu mai corespunda cu numarul subiectului de pe site ca sa nu se mai foloseasca acele culegeri. Este o chestiune care tine de bucataria noastra interna”, a declarat Zvetlana Preoteasa, secretar de stat cu invatamantul preuniversitar. In metodologia de organizare si de desfasurare a examenului de bacalaureat din sesiunile 2009, recent aprobata de catre Ministerul Educatiei, se precizeaza ca pentru fiecare proba scrisa a examenului vor fi elaborate categorii de itemi. Totodata, va fi postata pe site si structura subiectelor pentru probele scrise, cele orale, precum si precizarile metodologice referitoare la cerinte si la modalitatile de evaluare ale acestora la data de 30 noiembrie 2008. Toate subiectele de Bac vor fi clasificate in categoria documentelor secret de serviciu din momentul demararii actiunii de elaborare a acestora si pana in momentul in care devin publice. Aparitia acestora pe site este programata pentru data de 1 martie 2009.
Sursa: www.gardianul.ro

3 comentarii:

  1. hmmm,eu am terminat facultatea de ecologie, si in paralel am facut si la spiru gharet la un anumit profil...foarte mare diferenta, facultatea de ecologie chiar te pune sa inveti, si chiar ai ce de la acei profesori universitari! toata stima
    Facultatea de ecologie(wwww.ueb.ro)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am descoperit in blog-roll. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare