6 oct. 2011

Nu ne luati de prosti domnule ministru

Am vazut si auzit  AICI declaratia ministrului educatiei
"Prin legea salarizării unitare, care va intra gradual în vigoare, s-a crescut acest nivel al intrării în sistem. Dacă ne uităm până unde va evolua acest salariu, către final de carieră, conform legii salarizării unitare, cadrele didactice din România vor ieşi, la ieşirea din sistem, la finalul carierei, vor fi în top 8% bugetari", a declarat Funeriu, la The Money Channel.
 
Este incredibil cat de senin poate sa sustina neadevaruri domnul ministru. 
O privire simpla in Legea Saarizarii Unitare, pe o grila de la 1 la 15 Profesor I (Studii superioare de lungadurata, ciclul II Bologna) grad didactic I are  coeficient 4,25 la care se poate adauga maxim 30% sporuri adica se ajunge undeva la 5,52...
Mai este mult pana la 15... Sunt alte categorii bugetare in partea de sus a grilei...
Noi nu  suntem decat in prima treime de jos a grilei tovarasul ministru. Si asta dupa reducerea cu 33% pe care ati comandato in luna mai a anli 2011
Asa ca...
Puteti sa ne reduceti in continuare posturi, puteti sa ne taiati salarii, puteti sa ne jigniti, puteti sa ne calcati in picioare, puteti sa ne ignorati,  dar nu puteti sa ne luati de prosti  domnule ministru.
Terminati cu declaratiile..... doar de dragul declaratiilor...
Asta din respect pentru adevar

 

13 comentarii:

  1. La Roman, in jud. Neamt, primarul a acordat Distinctiile Gh. Lazar pentru 13 cadre didactice ! A fost LEGAL sau ILEGAL (pentru viitoare voturi !)
    Ce facem noi, ceilalti cu Distinctia luata din 2009 si neacordata !
    Ce masuri intreprindeti pe aceasta linie ?
    Cand ii dam in judecata pe andronesu, boc, funeriu pentru ca unu au semnat ordinul cu pricina ?
    De ce sindicatele NU FAC NIMIC la nivel de tara in acest sens pentru aceste cadre didactice ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru domnul ministru a devenit o obisnuinta sa faca astfel de declaratii... S-a gandit sa luam un pic mai multi banuti cand iesim la pensie, ca sa fie de scurta durata perioada in care ni-i da...
    Nu are niciun pic de respect nici pentru adevar, nici pentru cadrele didactice, care i-au pus creionul in mana si l-au invatat sa citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ajuns sa ne milogim uni la altii.Nu se poate trai cu un salariu de profesor in Romania.Chiar mauit ca legea nu se mai respecta, ne termina cu hartii in fiecare saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimati domni si stimate doamne:
    tocmai ce am observat intr-o stire de la un post de televiziune ca toate companiile de stat o duc foarte bine, angajatii primesc prime si tot felul de stimulente, va fac o propunere cear fi ca invatamantul sa devina si ea alaturi de acestea o companie de stat? poate asa angajatii din invatament o duc si ei mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Agramat mai e acest "smecheras de cartier". Sau mai degraba e cam dus cu pluta. PROSTVANE!!!! du-te in Franta ta si LASA-NE, ca schilodesti limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  6. A ignorat si sarbatoarea din 5 octombrie, Ziua mondiala a Educatiei!
    Rusine!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. cum adica "nu ne luati de prosti"?vreti sa ziceti ca suntem destepti si de aia am ajuns aici??? loool esti mai parsiv decat ministrul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da ,domnilor si doamnelor,suntem niste prosti.De ce?pentru ca cceptam toate tampeniile care nis e cer,facem hartii,doar hartii,teancuri de dosare care nu ne ajuta cu nimic.Acum ,colac peste pupaza,trebuie sa trimitem din luna in luna la ISJ absentele,calificativele ,parca n-am avea alta treaba decat sa stam sa contabilizam permanent .Pai,fratilor,cand mama dracului sa ma mai pregatesc pentru ore?Dar cand sa mai am timp sa citesc o carte,sa ma duc la biblioteca?Concluzia:suntem prosti ca daca n-am fi am refuza toate acestea si n-ar avea ce sa ne faca,nu ne pot da afara pe toti,daaaar sunt printre noi pupin.....isti care aproba in fata celor de sus aceste lucruri siiiii ne meritam soarta

    RăspundețiȘtergere
  9. In curand INCHIDEM SCOALA SI FACEM LA HARTII!!!!
    E foarte grav ceea ce se intampla in invatamantul din Romania. Suntem o tara de idioti ce constata si constata...pe hartii. La ce-s bune????!!!!
    Copiii au nevoie de noi, sa stam alaturi de ei, sa-i sustinem in toate. Dar asta cand? IN GAND!!!!
    DACA NU LUAM ATITUDINE, chiar ne meritam soarta!-cum spuneau si altii....

    RăspundețiȘtergere
  10. pai,d lor lideri,tot dvs va atacati??dar cine da ocazia unor astfel de declaratii,de decizii???voi ne aparati drepturile??ale cui-ale noastre sau ale voastre????cum justifica averile liderii batuti in cuie acolo de peste 15 ani??din salariul din invatamant???terminati cu prostiile voi.NU NE MAI LUATI VOI DE PROSTI!din contributiile noastre va imbracati nevestele si va intretineti masinile luate din banii sindicatului.....n-am vazut nici o realizare notabila a sindicatului-ci doar faptul ca presedintii o duc din ce in ce mai bine??pe ce criterii primesc ei gradatie de merit daca nici macar o ora nu mai presteaza??asa..de curiozitate..

    RăspundețiȘtergere
  11. Vi se pare că titlul articolului face cinste unui profesor, domnule Pop?
    Paragrafele bolduite sunt pline de greşeli!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai bine aţi fi atent cu seraliştii şi fr-ul!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare