12 oct. 2011

Reacția FSLI privind votul deputațilo​r prin care se amână plata drepturilo​r câștigate în instanță

Reacția FSLI privind votul deputațilo​r prin care se amână plata drepturilo​r câștigate în instanță

17 comentarii:

  1. Era de asteptat aceasta decizie a parlamentarilor. Cand au sustinut ei invatamantul??? Ei nu stiu cum e sa traiesti dintr-un salariu de cadru didactic...
    Mi-e greu sa cred ca se mai poate face ceva pentru recuperarea drepturilor salariale.

    Nu numai votul de azi al parlamentarilor e dovada ca nu traim intr-un Stat de drept...ci tot ce se întampla la noi in tara de ceva timp încoace...

    RăspundețiȘtergere
  2. La calendele grecesti !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau la pastele cailor! Niste ticalosi!

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce nu luati o atitudine publica in care sa aratati clar, asa cum a facut izvoranu la antena 3, cu documente oficiale de la camera in care sa aratati cati deputati ai opozitiei in comisii si in plen au votat ordonanta 71?
    nu mai stati ascunsi!!!
    nu aruncati totul in seama actualei puteri cand de fapt se vede clar ca este un aranjament intre putere si opozitie, iar dvs. bateti apa in piua in favoarea opozitiei care vai steaua lor.
    ati putea negocia cu acestia inaintea votului, nu sa comentati dupa!!
    ati putea sa conditionati atacurile asupra puterii de un anumit tip de vot in parlament, ori...

    va limitati la a spune ca veti merge la cedo dar nu stiu macar daca juristii dvs, macar stiu care sunt ultimele decizii ale cedo, daca stiu ca nutoate cererile depuse la cedo ajung sa fie si judecate de cedo, ca exista o comisie care triaza cererile de judecata etc...

    ori va place doar sa va laudati ca veti face.....

    concret d-le pop ce nr are dosarul inregistrat de federatie la cedo pentru orice alta cauza.

    nu va mai laudati fara acoperire

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema cu sindicatele este tot mai abrupta. Dupa ce cativa lideri din alte domenii au fost amenintati cu DNA, toti liderii din Educatie tac chitic. Le e frica. Cu siguranta, or fi adunat si ei cate ceva. Altfel, cum se explica faptul ca nu mai pornim procese de nici un fel, nu mai apar la TV (si daca apar, sunt ca apa sfintita), e liniste si pace la sindicate ... Ai zice ca o ducem minunat si nu mai avem nimic de revendicat. Va trebui sa pornim o miscare de jos in sus, sa cream alte sindicate, cu noi lideri, motivati de foame!

    RăspundețiȘtergere
  6. MD-afiliat FSLI13.10.2011, 12:42

    http://slivrancea.blogspot.com/2011/06/profesorii-furati-la-salariu.html#comments

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, cam asa este, ne prefacem ca protestam, ca luptam, ca.....si de fapt nu facem nimic! Pana acum ar fi trebuit sa avem banii inapoi. Cand va disparea frica?? Si, da, ar cam trebui sa ne miscam de jos in sus. Cu ce ne incalzeste ca avem o hotarare judecatoreasca? Hartia aia nu ne tine de foame. Iar cu CEDO.....lungeste-mi Doamne zilele! Mira-m-as sa se actioneze. Totul va ramane la nivel de intentie. Oare cand ne trezim?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca unul din motivele esecului luptei sindicale este si acela ca la nivelul grupelor din unitati nu gasim lideri dispusi sa-si sacrifice timpul si energia pentru activitatea sindicala, care sa fie capabili sa-si mobilizeze membrii.Personal,am avut ocazia sa cunosc mai multe tipuri de lideri: unii aserviti directorilor, altii obositi, plictisiti si neinformati,interesati doar de pozitia lor in unitate sau de indemnizatia de lider, astfel incat toate informatiile de care am avut nevoie le-am luat de pe acest site sau de pe site-urile sindicatelor "mai rasarite",si asta pentru ca ministerul sau inspectoratul nu sunt in stare sa-si publice totdeauna pe site propriile "emanatii". Cati dintre noi am participat la sedintele de sindicat,unele serioase, in care sa se discute despre toate problemele,sa se solicite dari de seama asupra activitatilor celor care ne reprezinta si asupra modului in care sunt cheltuiti banii din cotizatii. Cati dintre noi au venit cu propuneri concrete de actiuni? Oare nu suntem de vina ca i-am lasat pe lideri sa creada ca nu ne preocupa aceste aspecte si am preferat doar sa barfim pe la colturi? Cati dintre noi s-au dus la sediul organizatiilor de centru sa vada cu ce se ocupa reprezentantii ,pentru ca la cat de "des" trec prin unitati se pare ca nu sunt pe teren timpul.Poate ca nu ar trebui nici sa generalizam, unii poate ca isi fac datoria. Eu sunt membrul unui sindicat care la sfarsitul anului trecut avea pana in 1000 !? de lei in cont,in conditiile in care mare lucru nu stiu sa se fi facut (ma refer la cursuri, ajutoare,actiuni) sau nu am fost informat. Liderul de sindicat este secretara sefa!!! care are ca singura grija sa racoleze angajatii nou veniti pentru a-i creste ei cotizatia. Singura activitate sindicala intensa este racolarea membrilor si cei care au mai multe grupe sindicale in unitate inteleg la ce ma refer. Poate ca o alta vina este aceea ca nu ramanem consecventi unei organizatii si sa incercam sa o facem solida sa aratam ca ne pasa si sa nu alergam dupa himere sau dupa interese personale. Cunosc un coleg care are norma in 2 unitati si cotizeaza la 2 sindicate diferite,asta pentru ca in unitatea unde completeaza norma, directorul nu accepta cealalta organizatie. In concluzie,sindicatul ne respecta in functie de cata importanta ii acordam.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim 13.10.2011, 08:27: Esti membru "Spiru Haret" si sustii politica pedele. Izvoranu (la fel ca si M. Nistor) face sindicalism numai cat apare pe sticla. Toate relele sunt numai din cauza actualei puteri. Toata lumea stie asta; numai voi, pedelistii, incercati sa denaturati si sa ascundeti realitatea.
    @Anonim13.10.2011, 09:48 si @ Ioana: Nu este "liniste si pace" la sindicate. Liderii din educatie nu au de ce sa se teama dar miscarile sindicale se fac cu marea masa de sindicalisti. Liderii singuri nu pot face nici mitinguri, nici greve. Ne temem de un singur lucru: ca ajungem in Piata Constitutiei numai liderii ca in 16 martie a.c. Procesele se fac cu o anumita strategie. Sindicatele din FSLI au deschis si sustinut cam toate procesele care se puteau declansa dar pentru punerea in executare este nevoie de actiunea solidara a tuturor sindicalistilor. Intrati in "hora?

    RăspundețiȘtergere
  10. băi voica las-o mai uşor cu pdl-ul. mai bine ai vedea ca este adevar ce scrie mai sus. izvoranu a venit documentat la antena3 pe cand marii lideri fsli dorm. despre asta estevorba nu despre altceva.
    sunt lider fsli dintr-o şcoala, te cunosc şi pe tine şi nu mă poţi acuza ca aş fi pedelist.
    nu este spiru mai brează dar trebuie să recunoaştem ca moşul izvoranu a venit documentat pe cand marii noştri lideri vin la câte o emisiune şi vorbesc la modul general cand de fapt ar trebui să vorbească doe concret, documentat etc.
    incepe sa-mi fie dor de prezenţele lui moş cornea.
    dar ai putea ieşi şi tu public ca doar eşti vice la fsli, nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian de la 14.10.2011, 19:34 nu este Adrian Voica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonimul Anonim14.10.2011, 21:46

    Hai sa ne certam intre noi ! Numai asa dovedim cat de uniti suntem !

    RăspundețiȘtergere
  13. mai greu cu Isvoranu car e n stia care sunt smele castigate in instanta de catre sindicate
    ...Apropo..ne poate reprezenta un pensionar?

    RăspundețiȘtergere
  14. Da ! Pe profesorii pensionari ! Varsta nu iarta pe nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  15. Era sa fiu exmatriculat din liceu pentru urmatorul bank: femeia are varsta dupa cum arata; barbatul are varsta dupa cat poate. Ce spui Anonim 15.10.2011, 09:23?! Ce spui tataie?!

    RăspundețiȘtergere
  16. Codul bunelor maniere : cei sapte ani de acasa

    RăspundețiȘtergere

Postări populare