22 oct. 2011

Noi metodologii de aplicare a LEN

Gradatii de merit 2011-2012  mare atentie ptr cei care doresc sa isi depuna dosar in 2014..termenul e 15 noiembrie

Ordin echivalare competente profesori 

Ordin promovare 2 ani intr-un an scolar

Ordin regulament de functionare CCD




Ordin concurs inspectori

14 comentarii:

  1. Nu ne-ati raspuns,domnule Pop!Daca nu ne incadram acum in conditiile echivalarii, peste patru ani vom deveni profesori titulari gradul doi necalificati?Macar vorbiti cu reprezentantii ministerului sa ne dea voie sa facem gratuit aceasta continuare de studii ca nu mai suntem studenti la 20 ani sa ne intretina parintii.Una e sa fac n perfectionari pe banii mei ca asa am chef si alta e sa ma oblige ministerul.Dupa ce ne-au saracit in halul asta ne mai obliga si sa ne inscriem la facultate pe banii nostri?Astept sa faceti ceva in privinta aceasta caci sunt membru cotizant fsli de 20 ani si m-am saturat doar de aparitii televizate ale liderilor si nimic concret.Daca liderii de azi nu mai vor sa apere oamenii sa se retraga si sa faca loc la altii!Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce stiti de metodologia pentru clasa pregatitoare? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum poate un lider de federatie sindicala, alta decat FSLI, sa se bata cu pumnii in piept ca apara interesele salariatilor din invatamant si sa vorbeasca despre salariile mici din invatamant cand el castiga lunar, datorita faptului ca este lider de sindicat, peste 130 milioane lei vechi(sumele brute castigate in 2010 apar in declaratia de avere care este publica si eu am impartit astronomica suma la 12 luni)? Eu am un castig lunar, cu gradatie de merit, dirigentie, gradul I in jur de 24 milioane lei brut.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma lamureste cineva?
    absolventii de colegii universitare pot obtine atestatul de recunoastere a competentelor? sau aceasta metodologie se aplica numai absolventilor de licee pedagogice si scoli postliceale?
    adica cei care au studii SSD sunt obligati sa ia licenta iar ceilalti -mai putin calificati(scuze , nu vreau sa jignesc pe nimeni- e pur si simplu o constatare in functie de diploma obtinuta) pot obtine atestatul de profesor. E DISCRIMINARE

    RăspundețiȘtergere
  5. Invatatorii care au terminat liceul pedagogic (4 ani) + facultate (Stiinte Umaniste) mai trebuie sa urmeze cursurile masterului didactic, daca in prezent sunt incadrati ca profesori pentru invatamant primar?

    RăspundețiȘtergere
  6. La cine va referiti domnule Dan Malaelea? O fi acelasi presedinte pe care il stiu si eu? In anii trecuti se vorbea si de faptul ca vindea ISJ-ului si institutiilor de invatamant mobilier de fabrica fiului sau (de fapt, fabrica familiei). Pai, cum sa-i mai apere pe membrii de sindicat? Isi pierde contractele.....(!)

    RăspundețiȘtergere
  7. atat de bine reprezentati interesele personalului auxiliar, ca au reusit de ne-au luat si acest spor. am ramas doar cu cel de vechime si atat. la ce mai cotizam sindicat?

    RăspundețiȘtergere
  8. e vorba de gradatia de merit....

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai traiti,domnule Pop?Ne da Funeriu afara din invatamant,ne anuleaza diplomele cu de la el putere si dumneavoastra taceti ??!!! E corect ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  10. Codul bunelor maniere : cei sapte ani de acasa !

    RăspundețiȘtergere
  11. Astept sa fim din nou uniti, solidari, pentru a reusi in obiectivele pe care ni le propunem. Cel care detine cheia solutiilor este fiecare dintre noi. Asa ca astept sa fim aproape unul de altul pentru a contracara masurile gresite ale guvernantilor.Doar aratand cu degetul catre altii nu rezolvam nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna dimineata,
    Unde pot gasi metodologia pentru a deveni mentor?
    Parca ati postat ceva...ce ar contine dosarul?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. pe www.slimm.ro sau direct http://www.slimm.ro/noutati/Metodologie%20din%202011%20-%20Ordin%205485%20din%202011%20-%20corpul%20profesorilor%20mentori.pdf

    RăspundețiȘtergere
  14. Informatiile sunt foarte utile, mai ales ca sunt grupate pe teme de interes.
    Multumim.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare