30 nov. 2008

Prima de vacanta

va scriu acest msj, pt ca sunt sigura ca sunteti singurul in masura sa-mi dati un raspuns corect.
nu mai am rabdare sa astept ca scoala sa-mi rezolve problema legata de prima(ele) de vacanta. am auzit ca a fost un profesor din __ care a castigat procesul ,deci este un precedent si am sanse ca procesul sa fie incheiat din prima infatisare.
raspundeti-mi la urmatoarele intrebari:
-avocatul trebuie sa fie de la sindicat, inspectorat, caut eu unul?
-pe cine tb sa dau in judecata? inspectoratul sau scoala.am inteles ca se acorda retroactiv din ultimii 3 ani, deci 2005-2006 eram la ______, iar 2006-2007;2007-2008 in ______. trebuie sa actionez impotriva scolilor unde eram atunci.nu?
daca tb sa dau in judecata scoala din __________ pot cere sa-mi deconteze si naveta.nu? primarul de acolo ii spunea liderei de sindicat ca.......scapa el de navetisti!!!
-din cate stiu eu faptele mai vechi de 3 ani isi pierd ..hai sa spun ...valabilitatea(nu-mi vine in minte ceva mai potrivit), deci trebuie actionat repede pt ca altfel exista posibilitatea sa nu mai vedem prima din 2005-2006.

3 comentarii:

  1. Buna,
    Procesul l-a castigat sindicatuil judetean. a fost un proces pilot.
    in acest moment sindicatul judetean a depus peste 40 de procese(ptr scolile care au adus dosarele compelte ).
    In aceste conditii nu vad logica unui avocat angajat de dvs, va rog sa luati legatura cu liderul de unitate si sa imi comunicati si mie raspunsul.
    Si de aceea platiti cotizatie la sindicat ;)
    Pe primar lasati-l iin visele lui.
    Tinem legatura

    RăspundețiȘtergere
  2. am vorbit cu liderul(a) de sindicat.
    nu pot sa spun ca a fost impotriva sau m-a incurajat, dar nici nu pot sa spun ca stiu sigur care este situatia procesului.
    sperante, sperante;cu cat se amana aceasta situatie si pierdem si mai mult timp cu atat scad sansele noastre de a rezolva problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se pierde nimic,
    In momentul in care de depune cererea de chemare in judecata nu conteaza decat un singur lucru, Sa se castige

    RăspundețiȘtergere

Postări populare