6 nov. 2008

Federaţia Spiru Haret se alătură grevei de avertisment de pe 10 noiembrie. Vezi calendarul grevelor profesorilor

Biroul Executiv al Federaţiei Sindicatelor din Învăţământ "Spiru Haret" a hotărât, miercuri, că profesorii afiliaţi federaţiei se vor solidariza cu greva de avertisment organizată de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, de Alma Mater şi de Federaţia Educaţiei Naţionale, prin organizarea de proteste în fiecare judeţ si municipiul Bucureşti.

Federaţiile sindicale vor picheta sediul Parlamentului, pe 10 noiembrie, în intervalul 11.00-14.00. Federaţia "Spiru Haret" a mai decis că va intra în grevă generală pe 18 noiembrie alături de celelalte sindicate şi că va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica execuţia bugetară în educaţie, în anul 2008.
Federaţia Sindicatelor din Învăţământ "Spiru Haret" va participa la acţiunile comune de protest sub deviza "Numai împreună vom învinge!".
Calendarul grevelor profesorilor:
10 noiembrie - Cadrele didactice de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, împreună cu cele de la "Spiru Haret", de la "Alma Mater" şi de la Federaţia Educaţiei Naţionale vor intra în grevă de avertisment.
18 noiembrie - Cadrele didactice din cele patru federaţii sindicale intră în grevă generală.
Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare