4 nov. 2008

Asa da salarii3 comentarii:

 1. binevenit acest top, merita alaturate si alte topuri: cu cati elevi trebuie sa lucreze un profesor ? ce numar de pagini are un anume manual ? (bineinteles, diferentiat pe nivele de invatamant!); nu-i totuna sa lucrezi cu 12 elevi ori cu 32..... cum ai putea sa obtii aceleasi performante daca nu lucrezi in aceleasi conditii ?? (asta, vis-a-vis de 'discutiile' privind diferentierile salariale acordate in functie de performanta...... care performanata ? a cui ? a profesorului care are 0,5 sau 1 ora/saptamana, la clase cu 27-30 de elevi ? in competitie cu alt coleg, care 'beneficiaza' de doar 16 elevi, la o clasa de SAM, cu scolari ce abia stiu scrie la varsta de 17 ani ?!)

  RăspundețiȘtergere
 2. buna idee . Si inca profesorii din UE traiesc discret si semidecent , fata de ceilalti bugetari din Germania de ex. . Adica si acolo , profesorii stau la coada si cind ajung in fata li se spune de la ghiseu - Nu mai avem !!- treceti iar la coada si asteptati . Blogul meu plecatdeacasa.blogspot.com
  scoala si turism intern

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga,,anonim",
  Subscriu afirmatiilor tale.As adauga doar:cum poti obtine performanta cand ai in clasa 2 sau mai multi copii,,CES"(care pe langa faptul k nu stiu nicio litera,fie au agitatie psihomotorie marcata sau...inversul ...)?Cine poate sa lucreze ,,diferentiat",ce poate anume sa faca altceva decat sa le dea de lucru k pentru grupa mica...?
  Alfabetizarea este un proces de ,,lung metraj"ce nu se realizeaza printr-un programel de 2 ore pe saptamana,asa-zisa,,a doua sansa"!
  Iata de ce am postat pe Forum o intrebare-propunere de a lasa repetenti in clasa I,aceea este,,a doua sansa"(dar si aceasta intr-o destul de redusa proportie).
  Obligativitatea promovarii elevilor de clasa I si a II-a este o foarte mare prostie,prin care ,eu intrevad cresterea procentajului de analfabeti din Romania.In rest...sanatate sa fie!
  gabriela_19652002

  RăspundețiȘtergere

Postări populare