1 mar. 2013

Un gând bun pentru o primăvară prosperă!

 Primăvara este momentul reînvierii, momentul în care natura îşi
 recapătă forţele iar parfumul florilor, roua dimineţilor şi adierea
 vântului îşi găsesc loc în inimile noastre.
 Vă doresc ca această primăvară să vă pătrundă în suflet, să vă
 încălzească, să vă umple de bucurie, iubire, împliniri şi gânduri bune!

11 comentarii:

  1. Va multumim

    As avea o intrebare pentru Domnului ministru Remus Pricopie cu privire la planurilor-cadru noi pentru gimnaziu. Lucram dupa planuri cadru din 2001.!!!!!!!!!!!!!!!!! Vor aparea in cursul acestui an scolar?????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Va dorim sanatate si va multumim pt tot ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua

    Dupa declaratia domnului ministru am inteles ca s-ar introduce examen de informatica in cursul anului la clasele a VIII. Cum vrea sa faca acest lucru daca TIC-ul nu apare ca materie obligatorie (doar optional obligatoriu la clasele V - VI) iar la clasele a VII pentru anul scolar viitor nimeni nu stie ce trebuie facut, doar deduc si il introduc ca optional, ca poate, se vor trezi cei din minister sa dea continuitate la ceea ce scrie in lege cu privire la aceasta materie. In metodologie aparuta AU UITAT SA AMINTEASCA DE ACEST LUCRU.

    RăspundețiȘtergere
  4. La fel si dumneavoastra! Cred cca utimul ordin pe care l-a dat ministru educatiei se datoareaza si dumneavoastra! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va doresc tot binele! Dar, evident, va rog sa-mi spuneti daca ma incadrez in ordonantele care esaloneaza drepturile salariale, deoarece eu am castigat in instanta diferenta de la incadrarea pe postul de invatator pe cel de prof, deci eu nu am legatura cu maririle de salar. Nu ar trebui sa primesc banii la urmatorul salar, asa cum au primit colegii mei anul trecut?

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc. Fie ca florile frumoase si sensibile, venite in prag de Primavara, sa va bine-dispuna si sa va deschida sufletul!
    Sa aveti parte de o Primavara minunata, calda la suflet si plina de realizari!
    Cu ganduri de bine,
    JANA POPA

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru tot ceea ce ne doriti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumim asemenea! Să aveţi sănătate , spor în viaţa personală şi în activitatea de apărare a drepturilor noastre! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Gânduri bune la început de primăvară și pentru dumneavoastă, mii de mulțumiri pentru informații și răspunsurile promte.

    Adina Ochiș

    RăspundețiȘtergere
  10. multumim,sa aveti o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare