26 mar. 2013

Întrebări și răspunsuri 26.03.2013 (3)




2 comentarii:

  1. Domnule senator,Liviu Pop,va rog sa ajutati si candidatii cu note peste 9 care nu au viabilitate pe post....nu este corect sa merg din nou la titularizare cu nota cea mai mare din judet!Trebuie sa existe o solutie...sa ne alegem toti candidatii cu examen in 2012 si 2013 posturi titularizabile in functie de nota!Nu se poate ca cei cu nota mai mica de anul trecut sa fie titulari si cei care dau examen anul acesta cu note mai mici sa fie inaintea mea la repartitii!Nu mi se pare logic!Va rog sa luati masuri si in privinta acesta!Va multumesc pentru sprijin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este cert ca cei care au dat examen in 2012 au fost si sunt neindreptatiti din mai multe motive:
    1)multi au luat post titularizabil cu nota7.In alte centre multi cu note de 9 si 10 n-au avut pe ce sa se titularizeze.
    2)cei care vor da examen anul acesta,chiar si cu note de 5, vor alege posturi inaintea celor care au dat anul trecut...
    3)candidatii de anul trecut trebuie din nou sa treaca prin stres,inspectie,examen...in timp ce multi care s-au titularizat anul trecut cu 7 stau linistiti.

    S-au facut atatea modificari si inca se mai fac.De ce sa nu faceti dreptate acestor candidati care au avut anul trecut note de 9 si de 10?Macar sa aleaga si ei posturi titularizabile impreuna cu cei care vor da in 2013 si sa nu mai fie nevoiti sa se duca din nou la examen.Programa nu s-a schimbat,este cea de anul trecut.Cineva trebuie sa ia atitudine.Munca multora a fost calcata in picioare!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare