20 mar. 2013

Proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 92/2012











12 comentarii:

  1. In continuare ma intreb de ce un titular care isi completeaza norma nu poate deveni titular pe orele ce le primeste le completare ? La tara da ! La oras nu ! DE CE ? De ce atunci cand se face reducere de activitate intr-o scoala cel cu doua slujbe ramane si pleaca cel ce e titular pe doua scoli ! Ce metodologii promovati domnilor ? Vi se par drepte ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum ramane cu naveta? Ca nici acuma nu se plateste in cele mai multe localitate. Nu se poate transfera cheltuielile de la bugetul local la bugetul statului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiti cand va ajunge acest act si la Senat? Si, ulterior, in Monitor?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe când se va vota OUG 92/2012 în senatul României? Din câte știu senatul este camera decizională pentru aprobarea OUG 92/2012. Există posibiltatea ca acest act normativ să fie modificat de către Senatul României?

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde este revenirea la 16 ore pt. profesorii cu peste 25 ani vechime! Macar pt. cei cu gradul I.

    Cand se va reveni la sporul de doctorat aplicat discriminatoriu din 2010 incoace. Performanta si munca unui om cum este recompensata altfel!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceva stiri despre naveta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua! D-le Pop, ni se mai dau atestatele de recunoastere a competentelor conform OM 5484?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ati crezut ca se tin de cuvant? Legea e buna pentru ,, oamenii mari,, si nu se aplica pentru niste ,,ciuruiti,, ca noi. Ne-au aburit cu semnarea Acordului sindicatelor cu MEN si cu asta ramanem. Noua ni se cere sa fim cinstiti si corecti cu elevii nostri.
      Apropo de decontarea navetei: suntem trimisi sa ne judecam, dar v-ati intrebat cine ne baga in seama pe noi? Stiti cum ne privesc directorul si primarul cand aud ca intrebam de banii pentru naveta?Cine are curajul sa dea in judecata un director de scoala sau un primar pentru decontare?Pentru noi orice banut conteaza .Era normal sa se aiba in vedere ca ,in momentul pensionarii ,scoala sa achite toate datoriile catre cadrul didactic. Dar s-a preferat esalonarea datoriilor pe un cincinal doar-doar vom ramane mai putini!

      Ștergere
  8. Stiti cand va ajunge acest act si la Senat? Si, ulterior, in Monitor?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe când se va vota OUG 92/2012 în senatul României? Din câte știu senatul este camera decizională pentru aprobarea OUG 92/2012. Există posibiltatea ca acest act normativ să fie modificat de către Senatul României?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua!
    De ceva vreme urmăresc blogul dumneavoastră zilnic.Sunt foarte multe informaţii importante dar mai ales utile.
    De curând a apărut o informaţie foarte importantă. Proiectul de lege pentru OUG92/2012(mă refer în principal la componenţa C.A.).
    Când se va ajunge la aplicarea lui?
    Care sunt următoarele etape şi ce modificări pot să apară?
    Aştept un răspuns, vă rog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  11. VA ROG FRUMOS SA MA LAMURITI SI PE MINE!!!!!!!!!!
    Daca concediul de maternitate se va considera VECHIME IN INVATAMANT( si implicit nu la catedra) asta inseamna ca cei doi ani de maternitate nu se pot numara printre cei 4 ANI NECESARI INSCRIERII LA gradul II? aSTA INSEAMNA CA DUPA INTOARCEREA DIN COCEDIU TREBUIE INCA DOI ANI DE EXPERIENTA LA CATEDRA PENTRU A DA GRADUL?

    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Postări populare