18 mar. 2013

Procedura privind echivalarea și acordarea de credite profesionale transferabile pentru participarea la activități de formare





5 comentarii:

  1. -si asta inseamna ca pt. cadrele didactice care au promovat cursurile de formare pt. incadararea la clasa pregatitoare trebuie sa se adreseze nominal ministerului pt. recunoasterea si alocarea creditelor, sau procedura ramane in grija formatorului?! - daca trebuie sa ne ocupam personal... trebuie achitata contravaloarea atestatului?! *(cursul se anuntase gratuit, integral...)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am participat cu totii la asa zisele cursuri, unde ni se spune mereu acelasi lucru de 15 ani, doar pentru ca avem nevoie de "puncte" adunate la dosar - altfel ,o pura pierdere de vreme, dar uneori platita din banii nostri, ceea ce este o alta porcarie infecta.

    Aceste "cursuri" au alocate credite, am primit un certificat de absolvire stampilat, pe care sunt trecute aceste credite.

    Acum citesc SIDERAT ca a aparut o "procedura" de echivalare a lor, o alta mizerie de cateva pagini, pe care nu le-am citit deoarece am parcurs mult prea multe dejectii de acest tip. Probabil ca "echivalarea" trebuie si platita.

    Stimati domni din Ministerul Analfabetizarii, va intreb de la obraz, chiar ati inebunit de tot ?

    Domnule Prim Ministru, faceti odata curatenie in mizeria aceasta de hartii tembele si inutile, dati afara 90% din angajatii ministerului, pentru ca tot ce fac este sa GENEREZE o birocratie atat de imbecila incat ti se opreste mintea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUBSCRIU la fiecare cuvintel din mesajul tau.Eu ma protejez concentrandu-ma pe elevii mei, pe activitatea de la clasa, nu vreau sa mai stiu nici de cursuri nici de credite nici de concursuri pe banii parintilor, echivalari, gradatii de merit.E cineva care urmeaza un plan, conceput de minti bolnave,prin care suntem sistematic indepartati de elev, de munca de la clasa. In fiecare zi apare o aberatie, o situatie care trebuie facuta, o noua hartie inutila pentru procesul instructiv-educativ.Atentie mare la stresul la care suntem supusi sistematic.

      Ștergere
  3. Deci diploma mea pe care scrie 90 credite este un fals: trebuia sa scrie "POATE 90 credite".
    Nu e prima data cand Ministerul isi neaga propriile acte si decizii. Mi se pare "normal" in aceasta stare de anormalitate acuta.

    Cand se va termina nebunia asta a hartiilor ? Se va termina vreodata, pentru ca vad ca e din ce in ce mai rau.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare