5 mar. 2013

Deblocarea posturilor in sistemul bugetar

Senatorii au votat pentru deblocarea posturilor din sistemul bugetar

8 comentarii:

  1. foarte buna treaba domnu senator!asteptam un act in acest sens, posturile unice sa fie deblocate!
    urgentati procedura

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi un lucru foarte bun acolo unde este necesar.Lucrez in invatamant ca si secretara ,dar desfasor activitate si pentru gradinita cu personalitate juridica, dar post de secretara n-au infiintat,dar le fac munca pentru o lei de ani de zile.Pana in 2006 au fost sub coordonare, acum sunt cu pj pe hartie, dar posturi , inclus nedidactice la o gradinita cu program prelungit, blocate,ceea ce mi se pare absurd și anormal in secolul 21.Au o singura ingrijitoare la 200 de copii, este normal acest lucru? Ma intreb cand vom reveni la normalitate sau niciodata

    RăspundețiȘtergere
  3. -o treaba foarte buna
    -asteptam finalizarea

    RăspundețiȘtergere
  4. O treba foarte buna. Asteptam acest lucru demult. Lucrez intr-o primarie, la impozite si taxe. Din sase functionari, cati eram in 2009, acum mai suntem doar trei. Banii nu pot compensa munca in plus si nici sanatatea. Suntem nevoiti sa indeplinim atributii in plus si sa facem si treaba celor care au renuntat si au parasit sistemul. Dar sa vedem finalul. Cel putin angajari la nivelul grilei din organigrama.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar personalul din Politie? Ordinea si siguranta publica ? Nimeni nu vede ce se intampla prin tara, pe la stirile TV? Unde vom ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  6. lucrez la gradinita si nu avem suficient personal dar nu pot sa cred ca noi prestam si munca celor din bucatarie;avem in schimb multe birocrate,asistente care stau la cafea si ne biciue pe noi.deblocati cat mai urgent pt cele care muncesc pe 600 lei nu pt cele cu 1800pe luna;avem nevoie de muncitor bucatarie si ingrijitoare copii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte prost acest guvern care in 11.03.2013 a respins acest proiect.Guvernul asta se pare ca stie doar sa dea afara oamenii si sa mareasca nr de parlamentari.De angajari in primarii si de creearea unor locuri de munca nu e in stare.

    RăspundețiȘtergere
  8. dar la Vama ? Dosarele s au facut stiva , de cand din 2011 s a dat afara personal ... nu mai vb de tirurile din vamile romanesti............

    RăspundețiȘtergere

Postări populare