15 nov. 2012

ANI și dovezile


Am asistat, cu stupoare, la declaraţiile inconştiente ale preşedintelui Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, prin care susţine că miniştrii ochiţi de ANI, printre care mă număr şi eu, ştiau de 2, 3 săptămâni de acuzaţiile ce le-au fost aduse.

Rog public să facă dovada acestor afirmaţii, deoarece eu am aflat decizia dumnealor în ceea ce mă priveşte abia vineri, 9 noiembrie, exact în ziua începerii campaniei electorale, de pe site-ul Agenţiei şi din presă, nicidecum în termenul şi în condiţiile prevăzute de lege.

10 comentarii:

  1. Draga Liviu,
    cu parere de rau, dar trebuie sa te indemn sa lasi cateva ore de-oparte politica si sa pui mana pe gramatica limbii romane caci, este de-a dreptul jenant, faptul ca un fost ministru al educatiei, fie si interimar, sa nu stie nominativul plural al substantivului ministru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede de la o posta ca e chestie politica.Poate, poate, prind si ei ceva de la USL!Ma intreb ca un naiv ce sunt, de ce Doamne iarta-ma in plasa ANI nu au cazut pestii cei grasi din perioada de trista amintire a premierului nepereche Boc? Si ce mare gaselnita a fost chestia asta cu retinerea cotizatie de sindicat pe statele de plata , cand lucrul asta se facea si pe vremea Împuscatului? Au crezut ca o sa se desfiinteze FSLI-ul? Nu vad aici nici conflict de interese si nici abuz in functie.Poate fi o greseala, nu contest, dar la cate greseli fac functionarii din Guvern, incepand numai cu calculul gresit al salariilor, asta e o bagatela.Si pe ei nu-i acuza nimeni, nu am vazut pe nici unul tras la raspundere! Ce mai, ANI trebuie desfiintata.E o institutie paralela Ministerului Justitie si nu-si justifica rolul.Poate unul politico-securist!

    RăspundețiȘtergere
  3. În ce ghiceşte acest ANI?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu numai ANI ar trebuie desfiintata . Si ARACIP , de exemplu .

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde putem citi despre bugetul ARACIP ? De cand s-a infiintat aceasta institutie , calitatea in educatie a tot scazut !

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu propunerea lui mitica_c16.11.2012, 12:04. Dar, acum, avem o obligatie morala fata de Liviu, orice optiune politica am avea. Daca vrem sa-l avem pe Liviu cu putere de decizie pentru invatamant trebuie sa votam, oriunde ne-am afla, USL-ul. De ce?! Pentru ca Liviu sa aiba putere de decizie trebuie ca el sa aiba majoritatea parlamentara de partea sa. Atentie! PP-DD este partidul-masca al lui basescu. Deci USL!

    RăspundețiȘtergere
  7. FMI ce axiome a emis despre ARACIP ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo de ARACIP : "Sondaj: Elevii vor să studieze în străinătate" ! Sa fie vorba de calitatea sistemului de invatamant romanesc ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate rezolvati problema diplomelor Spiru Haret promotia 2008-2009. Am diploma luata dar înca nu este "acreditată". Am 40 de ani si inca nu am un loc de munca. Stiu ca "Basescu" ar dori sa fiu "ospatar". Astept de 20 de ani sa se miste ceva in tara asta, am facut 2 facultati de pomana si înca refuz sa plec in UE pentru "mancare". Sunt din Onesti daca va spune ceva acest oras "dormitor".

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule ministru Liviu Pop, va rugam sa discutati cu doamna ministru Andronescu pentru a rezolva situatia absolventilor USH promotia 2009, care nici pana acum nu au intrat in posesia diplomei de licenta, fapt fara precedent. Nu e normal ca pentru aceeasi speta sa fie doua solutii diferite, cea a MECTS care nu acorda acest drept si solutia prin instanta de judecata prin care aceste drepturi sunt recunoscute. Nicaieri in lume, intr-un stat de drept, cum inca cred ca mai suntem, nu se judeca cu dubla masura. Este inadmisibil ce se intampla in aceasta cauza. Poate ca nu avem banii necesari pentru deschiderea unei actiuni in justitie. Suntem foarte multe cadre didactice cu vechime foarte mare in profesie si nu-i drept sa ni se intample asa ceva.
    Va rugam sa readuceti la cunostinta domnului prim-ministru aceasta stare de fapt. Oare in Romania nu mai poate fi dreptate...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare