28 apr. 2009

intalnire modificare metodologie

pentru a nu fi nevoit sa raspund de doua ori, vreau sa va spun ca maine la ora 11 are loc intalnirea Comisiei de Dialog Social, la sediul MECI, unde se va discuta despre modificarile metodologiei in baza noii ordonante (care inca nu este publicata in MO).
- restrangerea inaintea transferului
- trecerea de la nivel inferior la nivel superior (in conditiile studiilor) si din mediu rural in mediu urban.
A ramas in divergenta transferul celor din invatamantul special in invatamantul de masa-care nu este prinsa in textul ordonantei.
Nu se modifica alte articole din metodologie.
voi revenii maine cu amanunte.

25 de comentarii:

  1. Cand apare textul final al OUG? Cand apare in Monitorul Oficial?

    RăspundețiȘtergere
  2. DE CE RESTRANGERILE INTAI? SE OCUPA POSTURILE DE LA RESTRANGERI SAU SE ALEG POSTURILE SI DE LA TRENSFER. CEI DE LA RESTRANGERI AU POSTURILE LOR ASA CUM APAR IN TITULARIZARE?

    IN CE TARA TRAIM?
    NU E NIMIC SIGUR, SE MODIFICA MEREU!
    CE-AR FI SA LUCRAM SI NOI ASA
    CE AM FOST SI UNDE AM AJUNS!
    LA NOI LA JUDET NU S-AU PUNCTAT NICI UN CONCURS SCOLAR LA CLASELE I-VIII CI NUMAI OLIMPIADE.PREMII LA CONCURSURI SCOLARE- PREMIILE I,II,III LA CONCURSURI SCOLARE NATIONALE SI INTERNATIONALE NU AU FOST PUNCTATE. E CORECT?
    FISA DE EVALUARE A FOST CONCEPUTA NUMAI PE OLIMPIADE CU TOATE CA IN METODOLOGIE SE SPECIFICA OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE.
    CE E DE FACUT?

    RăspundețiȘtergere
  3. DECI SA INTELEG CA RESTRANGERILE SE REZOLVA INAINTEA TRANSFERURILOR DAR NUMAI PE POSTURILE ALOCATE LOR NU SI PE CELE PTR.PRETRANSFER.

    RăspundețiȘtergere
  4. ADIO!!!!!!!!!!!!
    BANI PENTRU CARTI
    INGHETAREA SLALARIILOR
    CE-AR FI SA INGHETAM SI NOI TOTUL
    PORNIND DE LA EI
    SI PANA LA CEI NEVINOVATI ( COPIII)

    RăspundețiȘtergere
  5. SE REZOLVA APOI TRECERILE DE LA UM GRAD INFERIOR INVATATOR -PROFESOR CONFORM PREGATIRI SI APOI DIN M,EDIUL RURAL IN MEDIUL URBAN

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am intrebat de restrangeri cun se rezolva
    pe posturile lor?
    sau nu

    RăspundețiȘtergere
  7. CUM E TURCU ASA E SI PISTOLUL.IN LOC SA DISCUTATI DE SALARII SPORURI SI ALTE PROB. IMPORTANTE ATENTIA A FOST CANALIZATA CATRE O ORDONANTA CARE MAI MULT RAU SI DEZORDINE FACE DECAT SA LAMUREASCA TREBURILE.UN LUCRU NORMAL ERA SA SE FACA TRANSF. DUPA VECHEA METODOLOGIE SI SA INTRE IN VIGOARE LA ANU. NU INTELEG SE DEPUN DOSARE DUPA VECHEA METODOLOGIE,INCADRARILE POSTURILOR AU FOST FACUTE DUPA VECHEA IAR TRANSF SI PRETRANSFERURILE DUPA ALTA.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca dupa cum se lucreaza la aceasta metodologie ar fi trebuit sa se aplice in 200.....azi un cuvant, maine taie o propozitie.
    nu e bine sa nu-i mai deranjam si sa asteptam rezolvarea intr-o alta guvernare?
    ar fi fost cred f f bine pentru cei de-acum care sunt pe langa sistem.nu mai suport!!!!!!!!
    ce am fost si unde am ajuns!
    RUSINE!!! mai avem minister? ministru?ca sefi avem la judete
    si ce sefi!
    ca cei de sus, care mai de care...
    spuneti-mi la cine sa ne plangem?
    la ce partid?

    RăspundețiȘtergere
  9. abramburica =sindicate ( dezordinea propagata de ea se raspandeste si la sindicate)
    -stati si rezolvati o problema nu incepeti 10 si nu rezolvati nici una.
    PRIORITATEA UNU SUNT SALARILE

    RăspundețiȘtergere
  10. Am inceput sa ne pierdem rabdarea!De aceea strigam in gura mare :Cand apare textul final al OUG din 22 aprilie 2009?Sindicatele nu sunt interesate de el?De ce nu exista transparenta?

    RăspundețiȘtergere
  11. situatia este asa cum a creat+o ministerul.
    nu cred ca putem spune ca este o singura problema in invatamant sunt mult mai multe.
    nici nu stiu care sunt mai importante.
    si ordonante peste ordonante care nu stiu nici ei ce au ca scop

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu aveti textul final al OUG?

    RăspundețiȘtergere
  13. Macar maine se va publica si OU? Ca doar nu se elaboreaza modificari in metodologie in baza a ceva ce ...nu exista inca oficial,nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimate domnule LMP, Sunt un titular cu grad didactic I , cu studii de scurta durata in specialitati tehnice. As dori, ca in negocierile ulterioare, sa se mentioneze explicit in Legea invatamantului si Statut sa putem preda in invatamantul obligatoriu ( deci si la clasele a IX si a X-a liceu ). Acum suntem doar la SAM si An de completare. Imi puteti da un raspuns pe aceasta problema?
    Pentru subinginerii incadrati in grupuri scolare aceasta mentionare ar fi salvatoare in conditiile desfiintarii SAM

    RăspundețiȘtergere
  15. stiu de problema aceasta si am reamintit-o doamnei secretar de stat chia astazi. maine fac fixare.
    pas cu pas

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Maria Vasilescu29.04.2009, 10:34

    Multumesc pentru raspunsul d-lui LMP din 28.04.ora 23.29.

    RăspundețiȘtergere
  18. de la o clasa de oameni aparte, care formeaza inteligente, ma astept la ceva mai mult. de exemplu, pana la a pune intrebari disperate, puneti mana si cercetati, cititi. d-l pop va poate da relatii la probleme mult mai aprofundate. in alta ordine de idei, pacaleala din toamna cu salariul s-a evaporat odata cu cererile celorlalti bugetari. e clar ca statul este, pentru cei slabi, in faliment. si stiti de ce sunteti slabi? pentru ca,in mare parte, nu aveti sindicate adevarate, ci doar lideri profitori cu acoliti. intrebare: ce prevede fisa de evaluare, lucrata si de sindicate, referitor la activitatea consilierului educativ ? in rest, toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru ("anonim" - "pisate-ai pe tine"): din punct de vedere gramatical si lexical, sper ca lucrezi in meci ca maturator. sau poate esti monden... pa,tu!

    RăspundețiȘtergere
  20. la cererea dvs am incercat sa sterg acea postare.
    Fisa pentru consilier educativ nu s-a discutat inca
    Cel putin eu nu am nicio informatie

    RăspundețiȘtergere
  21. buna, tuturor!!!
    eu am o mare nedumerire in legatura cu modul de punctare din metodologie....cei care ,,scriu" carti castiga bani(nu putini) din vanzarea lor.OK! atunci de ce atatea puncte lor si celor care castiga la fel la programe scolare si auxiliare? cunosc nominal colegi care au COPIAT sau RETIPARIT carti si se apropie de suta de puncte...ar trebui sa fie punctata munca efectiva cu elevul! si cu cel bun si cu cel mai putin bun...ar trebui sa apreciati devotamentul fata de meserie si copiii. atunci ar fi CALITATE. atunci cand ne vom stradui sa formam oameni responsabili si corecti, nu atunci cand vom da din coate si ne vom calca in picioare (umpland bine buzunarele unora)la simpozioane. ce-i drept, nici sindicatele nu incurajeaza calitatea reala a muncii de dascal real,iubit, respectat de elevi si parinti.amintiti-va de DOMNUL TRANDAFIR si de nepretuitul CREANGA...si mai vrem bani...pt. ce? sa mai tiparim o carte de 5 puncte...

    RăspundețiȘtergere
  22. Adriana Petre30.04.2009, 20:11

    Da, nu-i corect sa pimeasca punctaje cei care scriu carti, mai mari decat cei care au activitati mult mai importante pentru copii.De exemplu, de ce nu se puncteaza de mai multe ori, adica de cate ori ai participat cu copiii la concursuri si se cumuleaza? Adica esti punctat o data, chiar daca mergi la mai multe concursuri, si aici e vorba si de participarea fara copii, in calitate de supraveghetor sau de corector.
    De ce exista bugetarii de lux si noi suntem niste prapaditi?
    De ce reprezentantii nostri, adica si dvs., d-le Pop, ii lasati sa faca ce vor ei si le permiteti sa taraganeze la nesfarsit situatii care se pot rezolva rapid? Si nu-mi vorbiti de scarba pe care o simtiti, ca noi ce sa mai zicem?
    Oare trebuie sa-l reinventam pe Tepes?
    De ce exista atatea sindicate si nu se rezolva nimic?????
    Foarte buna este observatia complet adevarata de mai sus.
    Adevarat dar nu suficient pentru a iesi din marele TSUNAMI in care am intrat, fara voia noastra. Sa vedeti aranjamente acum, la aceste "miscari", cand se schimba legea de pe o zi pe alta, parc-ar fi ciorapi, sa nu zic altceva!
    Va dati seama ce se intampla in inspectorate ?

    RăspundețiȘtergere
  23. intrebare :
    Cei de la RESTRANGERE POT OPTA PENTRU posturile de la pretransfer ? astept raspuns va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. SPER CA NU!!!!!!!!!!
    AR FI CULMEA! CINEVA CU 25 PUNCTE SA IA POST INAINTEA UNUIA CU 70.......GROZAVA CALITATE SI PRIORITATE NATIONALA!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Printre cei cu restrangere se afla multe cadre incompetente de care scoala vrea sa scape. Nu cred ca trebuie sa aleaga primii.....scolile bune vor fi luate mereu de astfel de cadre

    RăspundețiȘtergere

Postări populare