16 apr. 2009

FSLI decide in 23 -24 aprilie progrmul de actiuni

Joi 23 aprilie 2009, ora 13.00, la sediu FSLI, va avea loc sedinta de Birou Operativ al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant iar vineri 24 aprilie 2009, ora 10.00 la sediul FSLI, va avea loc sedinta Consiliului National al FSLI unde se va analiza rezultatul referendumului pentru declansarea actiunilor de protest si se va stabili Strategia FSLIin contextul evolutiei evenimentelor din ultima perioada.
COnform statutului FSLI Consiliul Naţional este constituit din reprezentanţii desemnaţi de organizaţiile sindicale afiliate, în care sunt incluşi, de drept, membrii Biroului Operativ şi ai Colegiului Naţional al Liderilor. Norma de reprezentare în Consiliul Naţional este de 1/2000 din membri organizaţiilor sindicale afiliate, adica 104 persoane.
Sper ca la programul de actiuni sa se alinieze si celelalte federatii.

Potrivit rezultatelor parţiale ale referendumului printre membrii FSLI din 14 judeţe privind acţiunile de protest, aproximativ 80% dintre sindicalişti vor boicotarea examenelor naţionale, iar 60 % susţin declanşarea grevei generale.

2 comentarii:

  1. Întrebare: în ce condiţii se pot "boicota" TSU? Că doar nu putem boicota ayi de la 10 la 12, sapt. viitoare de la 12 la 2 si apoi când o mai fi cealalta... nu???? Eu cred că se pot boicota doar prin grevă generală...
    Dora^

    RăspundețiȘtergere

Postări populare