10 apr. 2009

13, 14, 15 aprilie zile grele

in 13 la ora 17.00 la Palatul Cotroceni o delegatie a sindicatelor din invatamant se intalnesc cu d Traian Basescu
in 14 la sediu MECI intalnire cu reprezentantii Bancii Mondiale, pe tema descentralizarii, incepand cu ora 9.30
in 15 ora 10.oo comisie de dialog social sediu MECI, sedinta de Guvern dupa masa
in 13,14 incepand cu ora 10.00, 12.00 sedinda grup de lucru privind salarizarea unitara la sediu M Muncii
Voi revenii cu detalii

6 comentarii:

  1. Multumim pentru ca ne tineti la curent si mult succes in zilele care urmeaza ! Cred, de asemenea, ca avem nevoie si de ceva mai mult NOROC decat am vut pana acum. Sunt didactic auxiliar si asemeni tuturor celor ca mine, am nevoie de locul meu de munca pentru a supravietui si a-mi creste copiii cat de cat decent, deschideti-le,, va rog ochii domnilor guvernanti sa se uite si mai departe de ,,ograda" lor....

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar atat sa fac. Ca uneori eforturile noastre parca sunt desarte.
    CU deschisul ochilor, e nevoie de mult mai mult iftalmologi in tara aceasta.
    Mult, mult Noroc

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna ministru se comportă ca un om de vârsta a III a. Trebuie să o înţelegeţi. Nu mai ştie ce vrea, este precum copiii mofturoşi. Noi la vârsta dumneaei 61 sau 62 de ani suntem trimişi la pensie, nu mai promovăm Politici educaţionale în care să ne împleticim mintea, Puneţi la conducerea ministerelor oameni lucizi, dragi guvernanţi, nu senili. Doar pentru asta l-aţi omorât pe răposatul, că nu mai pleca din funcţie şi nu mai putea conduce. Oameni noi, tineri cu viziuni schimbate , nu tot comunişti care şi-au schimbat părul dar năravul, ba. Trimiteţi-o la pensie cum ne trimiteţi şi pe noi ceilalţi, nu mai ţineţi religve în ministere că de aceea nu merg lucrurile spre schimbare. Promovaţi oameni mai tineri că aveţi de unde. Nu duce România lipsă de intelectuali. Doar învăţământul românesc a dovedit că este performant. Românii pregătiţi în ţară ajută la dezvoltarea altor ţări că aici nu şi-au găsit locul: era ocupat cu relicve . Aşa credeţi că veţi face schimbarea? Cu miniştri de 60, 70 ,80 de ani? Nu este de mirare că am ajuns unde am ajuns. Ţinem în funcţie : rectori, decani ,prodecani etc. numai relicve care nu mai au chef de muncă şi se uită cum să vândă examenele şi Diplomele. Treziţi-vă oameni buni şi tu preşedinte ales de români. Întineriţi toate sistemele că altfel ajungem o ţară numai de bătrâni. Tinerii cu capacităţi intelectuale deosebite vor munci pentru alţii, iar noi vom ajunge râsul Europei şi nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din ce s-a vazut la tv ,ziua de 13 nu a fost"grea",din potriva,Basescu este f multumit de sindicate,deci vorba multa si cam atat.Ati promis ca reveniti cu detalii dupa fiecare intrunire.D-le pop nu va ganditi ca toate modificarile privind planurile cadru si decalajele aduse la Metodologia miscarii personalului didactic ,reprezinta nesiguranta,incapabilitate ,incertitudine de care dau dovada cei din minister si implicit reprezentantii sindicatelor iar cei care sunt cu restrangeri de activitate sunt stresati ca isi vor pierde locul de munca?

    RăspundețiȘtergere
  5. http://liviumarianpop.blogspot.com/2009/04/informare-intalnire-cotroceni.html

    RăspundețiȘtergere
  6. in rest permiteti-mi sa nu comentez
    Cel putin pentru moment

    RăspundețiȘtergere

Postări populare