5 ian. 2013

Decontarea navetei

decontarea-navetei-procedura

6 comentarii:

  1. La multi ani! Multa sanatate si putere de munca, bucurii in Noul An!
    Observ ca sunt semne ca lucrurile incep sa se miste in sens pozitiv si pentru noi. Fiind o fire optimista, sper ca in acest an se vor corecta multe greseli facute in ultimii ani, greseli care ne-au adus prejudicii si umilinte, noua celor din invatamant.

    Pe aceasta cale vreau sa va rog sa ne sustineti in continuare, asa cum ati facut si pana acum. Va supun atentieti si solicitarea dascalilor care este sustinuta de aproape 6000 de semnaturi dupa cum se vede la petitii online:
    http://www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_revenirea_normarii_cadrelor_didactice_cu_gradul_i_si_peste_25_de_ani_la_16_ore_de_predare_pe_saptamana_si_a_dreptului_de_pensionare_in_invatamant_cu_3_ani_sub_varsta_standard_de_pensionare_f-p36340145.html

    Cred ca aceste semnaturi, impreuna cu toate comentariile pertinente, se pot echivala cu o manifestatie de 6000 de dascali in fata forurilor de decizie.

    Cu deosebita stima,
    Mihancea Katalin
    Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!Multa sanatate , bucurii si putere de muncain Noul An !Referitor la echivalare,ce puteti sa ne spuneti?Rezultatele trebuiau sa apara din noiembrie 2012...Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani !
    Va rog sa ne spuneti, cand primim invatatorii, Atestatele de echivalare a competentelor ?
    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! In legatura cu decontarea navetei, as vrea sa stiu unde anume se precizeaza in textul legii ca acest lucru este posibil doar pentru mediul rural. Locuiesc in Ploiesti, dar predau in Bucuresti si nu am reusit niciodata sa obtin contravaloarea abonamentului lunar la tren. Mai este cineva in aceasta situatie, sa faca naveta intre doua orase si sa nu obtina decontarea cheltuielilor? M-ar ajuta un schimb de opinii pe aceasta tema, deoarece nu sunt lamurita daca am sau nu dreptul sa fac demersurile necesare in vederea decontarii. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara!
    Domnule Liviu Marian Pop,
    as dori sa va aduc la cunostinta o problema si in acelasi timp sa va cer un sfat. Predau din februarie 2009 la un liceu din comuna Sarmasag, la 3o km de Zalau, Salaj. In august 2009 m-am titularizat la aceasta scoala si de cand am inceput sa predau acolo, nu ni s-a decontat absolut deloc naveta. S-au folosit tot felul de scuze, desi se spune ca aceasta e cea mai mare comuna din judetul Salaj. Din ianuarie 2013 ni s-a spus ca ni se va deconta 50% din pretul abonamentului. Mie nu mi se pare normal ca atata vreme cat eu si alti cativa colegi navetisti ne-am facut treaba asa cum trebuie, sa contribuim luna de luna cu aproape 2oo lei la bugetul comunei. Pe de alta parte, liderul nostru de sindicat nu prea si-a dat interesul sa ne ajute... Probabil ca cea mai buna solutie ar fi sa schimb locul de munca.Asta ne sugera si dl primar. Daca putem sa il intelegem, daca nu... sa ne cautam alt loc de munca. Exista vreo noutate in aceasta privinta sau suntem in continuare pusi in situatia de a ne duce la lucru tot pe banii nostri?
    Va multumesc pentru atentie!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare