14 ian. 2013

Din nou la școală


După ce Sfintele Sărbători au trecut lângă familiile noastre, azi începe al doilea semestru, o nouă provocare pentru elevi, părinți și dascăli. 
În această zi, urez un semestru ușor și plin de satisfacții tuturor, iar in special colegilor dascali, multă răbdare și putere de muncă. 
Sunt și eu dascăl, împreună trecem prin aceste emotii de fiecare dată, împreună vom face tot ceea ce e necesar, astfel încât copiii noștri sa aibă un viitor cât mai frumos.

                                                                                                  Al dumneavoastră
                                                                                                   Liviu Marian POP

11 comentarii:

 1. VA MULTUMIM SI VA RUGAM SA RAMANETI ALATURI DE NOI, ACELASI LIVIU MARIAN POP.CITIM CU INTERES RASPUNSURILE DV.INTRUCAT LEGISLATIA ESTE FOARTE STUFOASA

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim !Dar am si o intrebare:CLASA A 9-A REVINE LA LICEU,CA ASA ATI PROMIS INAINTE DE ALEGERI,IAR ACUM MINISTRUL SPUNE ALTCEVA.MULTUMIM

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumim si va dorim sanatate!Multumim ca nu ne uitati.

  RăspundețiȘtergere
 4. Va multumim si va dorim sa aveti parte de tot ce e bun si frumos!

  RăspundețiȘtergere
 5. Va multumim mult pentru urari si pentru ca ramaneti alaturi de noi . Clasa a IX-a trebuie sa ramana la liceu!

  RăspundețiȘtergere
 6. multumim pentru urari si va doresc asemenea.Va rog sa incercati sa se organizeze odata concursurile pt directori de scoli.Stabilitate in scoli inseamna si stabilitate a conducerii.Cunosc si eu si d-voastra,din pacate,multe exemple ,fara sa generalizez,de directori pusi politic,care se comporta ca niste zbiri,stiind ca au spatele asigurat.D-voastra ati fost singurul ministru care a vrut cu adevarat sa organizeze concursul.Ce s-a intamplat?Si chiar nu exista vointa sa se dea metodologia de organizare? Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Va rugam sa va zbateti pentru ca a IX-a sa revina la liceu!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. se poate ca un director de scoala suplinitor calificat sa fie si presedinte de filiala de partid?

  RăspundețiȘtergere
 9. Va rog sa ma lamuriti daca pot ramane director pentru anul scolar 2013-2014, daca am obtinut prelungirea ca titular dupa implinirea varstei de pensionare.

  RăspundețiȘtergere

Postări populare