11 ian. 2013

Ministrul educației, despre plata salariilor restante pentru cadrele didactice

4 comentarii:

  1. Au mai avut loc alegerile alea din dec. 2012?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu întrebarea anterioară voiam clarificări la următoarea situaţie: acelaşi scenarist - acelaşi scenariu; acelaşi regizor - aceeaşi regie; alţi actori - aceleaşi roluri. S-a schimbat totuşi ceva cu alegerile din dec. 2012? Că actorii i-a schimbat, în mare parte, şi pedeleul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domnule ministru, referitor la sumele restante se pare ca e aceeasi apa de ploaie si trebuie sa asteptam ani buni pentru a ni se da aceste sume.
    In primul rand directorii actuali sunt de vina ca nu fac demersuri in acest sens apoi primariile ca nu le pasa de profesori .
    Asa ca asteptarea moarte n-are.
    PROF. MARIA ASTILEAN

    RăspundețiȘtergere
  4. ANONIM de ROMANIA13.01.2013, 18:58

    Domnule Liviu Pop,
    In speranta ca dumneavoastra mai puteti schimba ceva, orice, oricat de mic, va transmit strigatul de DISPERARE al unei categorii profesionale DISCRIMINATA, cea a profesorilor din preuniversitar. Din MUNTELE de NEDREPTATI abatut asupra noastra, NU S-A ELIMINAT NIMIC ! Din SPERANTELE noastre s-a ales PRAFUL ! Aceleasi INFRACTIUNI (nerespectarea unei legi este, in orice legislatie, INFRACTIUNE, nu ? - Iar nerespectarea Constitutiei ce prevede 4% MINIM pentru invatamant, cu atat mai mult), acelasi COMPORTAMENT DISCRETIONAR, DUSMANOS din partea MINISTRULUI ACTUAL, care "rezolva" violenta din scoli cu... brigazi de la inspectorate si demiteri de directori si profesori !!! (halucinant - asta e chiar o INVITATIE la VIOLENTA pentru elevii ce vor sa-si schimbe profesorii - adica, cam toti), care AMENINTA din start cu pierderea locurilor de munca "fiecare, in fiecare zi, in drum spre scoala trebuie sa se gandeasca ca maine s-ar putea sa nu mai fie profesor" !!! Care considera "operatiunea Big Brother" cu filmatul in clase ca fiind singura masura corecta (oricat de nedemna, inumana si ineficienta ar fi), care considera ca o Lege PROASTA data pe genunchi in noaptea de Anul Nou poate fi chiar BUNA, indiferent de ce spune o tara intreaga, ca un comportament dictatorial poate fi chiar bun, indiferent ca din acelasi motiv l-au dat afara pe predecesorul, ca negrul e alb pur !
    Domnule Pop, fara sa va preamaresc, ati fost SINGURUL care ati incercat chiar sa faceti ceva bine. Si care STIATI ce trebuie facut! A revenit Funeriu ? Tot DIAVOLII conduc ? Oare pentru ce s-au facut alegerile ? Ne simtim UMILITI, AMENINTATI, URMARITI, NEDREPTATITI, FURATI, BATJOCORITI, ACUZATI PE NEDREPT intr-un cuvant, ne simtim PRIZONIERI in propria noastra tara ! Oare, chiar meritam asemenea soarta ? Ar trebui sa fim inscrisi in lista PERSECUTATILOR POLITIC din Romania ultimilor 10 ani !! De ce? Care este vina noastra ? Aceea ca ne-am vazut de treaba in ciuda saraciei? Ca ne aparam DEMNITATEA cu DEMNITATE ? Ar putea exista un RASPUNS ?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare