9 iun. 2010

Motiune de cenzura PSD

O aveti AICI

26 de comentarii:

  1. I.S.J.-urile au anuntat controale in scoli pentru a vedea daca s-a incheiat situatia scolara . Nu-i nevoie sa se risipeasca inutil fondurile bugetare : cand au auzit ca vor fi platite zilele de greva daca se recupereaza , cadrele didactice s-au pus cu sarg la trecerea mediilor in catalog !

    NE-AM INVINS ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sindicatul trebuie sa impuna renuntarea la situatiile scolare de tot felul solicitate ... URGENT si FOARTE URGENT , de parca vine sfarsitul lumii ! E nevoie de un timp rezonabil , civilizat pentru realizarea si trimiterea lor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt oferite niste date tehnice acolo pe care nu am timp sa le analizez. Totusi ma intreb. Oare numai guvernul din ultimii doi sau trei ani este de vina pentru situatia existenta ? Oare cine trebuie tras la raspundere pentru situatia economica din ultimii 20 de ani ? Recunosc ca si eu am votat aceleasi partide, mari, cand aveau loc alegerile. Acum, daca m-as mai duce la vot, as vota cu alte partide, mai mici, care nu au fost pana acum in Parlament, sa le dau si lor o sansa.

    Vaporul se scufunda si singurul vinovat este capitanul. Cand ai apa la bord, tot echipajul trebuie sa contribuie la mentinerea lui pe linia de plutire. Stiu ca aceasta comparatie ar putea trimite la Basescu, dar nu am gasit alta. Stiu ca situatia e disperata, dar hai sa ne folosim si ultima farama de luciditate, oameni buni. Cu totii sunt vinovati pentru situatia actuala din Romania. Si noi suntem vinovati pentru ca nu am luat atitudine in acesti 20 de ani fata de toate faradelegile lor. Suntem vinovati si pentru ca am lasat sa se perpetueze sistemul corupt si al micii spagi (la doctor, la functionarul public - cartusul de tigari, gaina, ouale, laptele), precum si al marii spagi.

    Oare nu ar fi bine sa facem o analiza introspectiva si sa ne gandim cu adevarat cine sunt adevaratii vinovati ? Oare nu ar fi acum momentul sa lasam in urma tot ceea ce nu ne place si sa construim altceva. Ganditi-va si meditati la ce am spus.

    RăspundețiȘtergere
  4. GREVA NU A FOST EFICIENTA.
    INTR-O DICTATUTA ALTE METODE TREBUIESC GASITE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Care dictatura ? Oare ati uitat cum era pe vremea comunistilor cand erai arestat si pentru bancurile spuse ? Acum lumea injura pe cei de la putere in gura mare si nimeni nu este arestat. Ganditi-va in primul rand la aspectul asta. Mai ganditi-va la China, Cuba, Belarus, Iran, Venezuela si chiar Rusia cand vorbiti de dictaturi. Nu Romania. Anonimule, iti cam meriti soarta daca tu inghiti fara nici un fel de discernamant gogomaniile unora. De aia esti profesor si intelectual ca sa judeci cu creierul.

    Cautati solutii constructive, oameni buni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate domnule Sergiu
    Este inutil sa ne mai facem o analiza introspectiva.Realitatile sunt "vizibile" si pentru nevazatori.Ce analiza sa-i mai faci unei clase politice corupte si vanale care domneste de 20 de ani peste vietile noastre?Ne meritam soarta cu varf si indesat pentru ca suntem un popor de lingai si lasi.Exceptiile vin sa confirme regula.Toate popoarele europene civilizate au rapuns prompt unei vagi tendinte de absolutism politic.La noi dolce far niente.Iar chestia cu capitanul care-i singurul vinovat ca se scufunda corabia e tragico-comica.Daca, capitanu-i incompetent si baga corabia in stanci, cine-i vinovat?Din pacate foarte multe cadre didactice au imbracat cand haina rosie, cand cea portocalie, in functie de interesele imediate.Si care ar fi solutiile constructive, dupa parerea Domniei tale? Sa-l lingem incontinuare pe Basescu (idolul dumitale precum se vede)si sa-i spunem cum se spunea pe vremuri "Mandra-i corabia, mester carmaciul"?Sa-i cantam osanale lui Boc , acest ilustru incompetent prim-ministru?Sau ministrului educatiei, alt incompetent?

    RăspundețiȘtergere
  7. initiative legislative... si noi putem scrie legeagabriel teodorescu | 10 Jun 2010 | 08:36vezi:
    http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=130042
    si
    http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress.com/initiative-legislative-si-noi-putem-scrie-legea/
    ... astept propuneri si parerile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti idei interesante , domnule Gabriel Teodorescu ! F e l i c i t a r i ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  9. Am voie sa pun un link ? ... ISME : http://www.inpolitics.ro/incredibil-dar-real-piesa-cenzurata-pentru-ca-personajul-principal-aduce-cu-basescu-art59077.aspx# !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Educatia din Romania a mai facut un pas hotarat pe cale reformei : FIA DE EVALUARE insotita de un maldar de ... dovezi ! La padurile tarii nu se gandeste nimeni ? Parca cineva era indragostit de un ... cires !

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt trist.
    am platit 1 la suta sindicat cu un singur gand sa prind un bilet de odihna la mare.
    dar ia priviţi pagina aceasta web! ce este cel mai important la ora acutuală? e scris la inceput, cu litere mari de tipar OFERTA CONCEDIU OCNA SUGATAG!!!
    da... unde e construit pe banii nostri hotelul d-lui Pop!!!
    si pretul este unul de criză!
    RUŞINE!!!
    AŢI UITAT DE UNDE AŢI PORNIT!!!
    NU AVETI FRICA DE DUMNEZEU!!!
    suntem condamnaţi sa ramanem între betoanele încinse şi anul acesta, fară un minim concediu de care avem atâta nevoie!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. @ marius...preturile sutn pentru cei care nus unst membri ai SLIMM si din acest punt de vedere nu este nimeni de vina din partea sindicala ca nu se mai acorda bilete de odihna la mare
    in rest sunt de acord cu amaraciunea dvs

    RăspundețiȘtergere
  13. A se citi : FISA DE EVALUARE !

    RăspundețiȘtergere
  14. @moonlife
    N-am zis ca-l simpatizez pe Basescu. Ba chiar am o lehamite fata de toata clasa politica. Eram sigur ca acea comparatie a mea o sa dea unora impresia ca sunt simpatizant al lui Basescu. :)) Ce-i de facut ? Oare nu am spus-o ? Sa-si schimbe romanii atitudinea unii fata de altii. Sa nu mai inghita tot ce li se ofera pe tava, sa aiba putina demnitate, desi situatia disperata ii indeamna pe multi sa treaca peste demnitatea lor si se lasa cumparati, cu functii sau uleiul si zaharul la alegeri.

    Daca eu am indemnat oamenii sa caute solutii constructive, asta nu inseamna ca le si am. De aia sunt atatia oameni destepti in tara, ca sa gandeasca cu creierul si sa le gaseasca ei. "Incontinuare" se scrie de fapt "in continuare" - doua cuvinte, nu unul.

    Camd am zis eu sa lingeti in continuare pe Basescu ? Citeaza-ma exact, te rog. Inteleg ca furia este mare, dar asta ii face pe multi sa nu mai gandeasca limpede. Cum am zis, nu sunt fan PD-L sau Basescu, dar sa spunem ca guvernul o sa cada in urma motiunii de cenzura. Oare situatia se va schimba in mai bine ? Recesiunea se va incheia si va curge lapte si miere ? Salariile vor creste ? Sistemul bugetar va fi mai eficient ? Toate astea de mai sus se vor intampla a doua zi ? Oare are Romania nevoie de o criza politica suprapusa uneia economice ? Criza politica + criza economica = haos social. Spune-mi daca tu sau altii doriti asta cu adevarat in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  15. ASA S-A GRESIT SI CU SCHIMBAREA LUI CEAUSESCU ? A URMAT HOSUL SOCIAL ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  16. "Sergiu spunea...

    Care dictatura ? Oare ati uitat cum era pe vremea comunistilor cand erai arestat si pentru bancurile spuse ? Acum lumea injura pe cei de la putere in gura mare si nimeni nu este arestat. "
    inainte nu aveai voie sa-ti spui parerea pentru ca era clar ca te asculta cineva, acum poti sa-ti spui parerea, dar nu te asculta nimeni. Oare cum e mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  17. vom vedea noi din toamna cand vom incepe sa chitaim de foame si nu vom avea cu ce sa cumparam nimic. Taxele vor creste cu siguranta, iar lefurile vor reveni ele la cat au fost anul trecut, dar peste niste ani, nu peste niste luni. Vad deja bate agitate la orizont si oameni care le agita vartos aplicandu-le fara mila pe spinari grase. Va iesi lumea in strada mai ceva ca in "89 si multi vor fi dati in tarbaca... Rabda romanu' cat rabda, dar pana la urma iese la bataie, ca asta ii este firea...

    RăspundețiȘtergere
  18. @res
    Da, este. Nu din punct de vedere economic, dar faptul ca poti sa spui lucrurile astea pe un blog, fara teama ca IP-ul tau o sa fie urmarit si apoi o sa fii arestat e un lucru mare. Oare tu ai vrea sa traiesti in China unde intr-adevar se intampla lucrurile astea ? Din profilul tau vad ca ai 55 de ani, deci ar trebui sa stii, cred, mai bine decat mine cum era pe vremea comunistilor.

    Spui ca acum nu te asculta nimeni. Atunci intreb eu: de ce oamenii nu s-au facut ascultati in toti acesti 20 de ani ? De ce au stat cu mainile in san cand vedeau ce se intampla in tara lor ? Cand ceva nu-ti place in casa ta, incerci sa schimbi, nu ? O multime au preferat sa-si vanda demnitatea si principiile pentru posturi sau avantaje financiare. Putini au incercat sa-si pastreze coloana vertebrala. Stii care era apelativul pentru ei ? Prosti. Abia acum cand le-a ajuns cutitul la os s-au trezit ca ceva este in neregula in Romania ? Am mai pus problema asta si alta data. Oare cine a bagat la cap ?

    RăspundețiȘtergere
  19. @Gaga
    Tragi un semn de egalitate intre doua situatii complet diferite. In plus, cine au fost in fruntea Revolutiei si a tarii din 1989 pana acum ? Comunistii din esalonul doi, in frunte cu Iliescu.

    @Anonimul dintre mine si res din 11.09.2010
    Nu o sa iasa nimeni in strada. Nu o sa fie manifestatii cum au fost in '89. Oamenii si-au pierdut de mult speranta si vlaga sa mai protesteze. Ce poate face o adunare de oameni fara un lider, care intr-adevar sa le apere interesele ? Nimic. Asta nu inseamna ca nu m-as bucura sa vad schimbari in bine si sa vad fete noi, care sa faca intr-adevar ceva pentru romani.

    RăspundețiȘtergere
  20. @ sergiu: ai sictir!

    RăspundețiȘtergere
  21. Comunisnul avea un fix : sa se razboiasaca fara incetare cu regimul burghezo-mosieresc ! Democratii , nu ma refer la persoanele de fata ! , au si ei un fix : sa se razboiasca neincetat cu regimul ... comunist !


    Cetatenii sunt interesati de prezen si viitor !

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.iccv.ro/ : "Dupa 20 de ani : Optiuni pentru Romania " ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu-mi vine sa cred cum unii dintre noi mai cred ca in 1989 a fost revolutie. Oameni buni erati in Bucuresti atunci???? Ati fost pe strazi??? Daca in acele zile mai credeam ca oamenii iesiti in strada au facut schimbarea acum sunt % la % convinsa ca a fost o lovitura de stat bine pusa la punct mascata de prostia unora care au murit in zadar.In grupul meu de prieteni cu care am fost in strada in acele zile doar eu sustineam ca ceva nu suna bine si ca pare a fi regizata treaba...acum toti imi dau dreptate.Acum cine mai are interes sa se schimbe ceva in Romania ???? Cei care au intervenit in 89 deja au faramitat tara si i-au supt seva....acum ce interese ar mai avea???? Asa ca ne vom infrunta soarta si abia cand vom ajunge ca la 1907 poate vom pune mana pe ce apucam si cu adevarat vom schimba pe nemrnicii care de 20 de ani se rotesc la carma tarii si isi rotunjesc conturile cu nesimtire.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Anonim din 11.06.2010, 02:57
    :)) Foarte amuzant si inteligent. In plus, cu "ai sictir"-uri tocmai mi-ai demonstrat punctul de vedere ca nu o sa se faca nimic.

    @Gaga
    Si oare prezentul asta de cine este condus ? Nu tot de comunisti ? In foarte marea lor majoritate ? Cei tineri de unde invata politica ? Nu tot de la aia batrani ? Asa ca atitudinea si mentalitatea aia o sa se perpetueze.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu ,alegerile uninominale , adevarata minume de la la Maglavit in materie electorala , a reformat clasa politica !

    RăspundețiȘtergere
  26. Si limba romana s-a restructurat : "la la" , "a reformat" ! Din seria "succesuri" , evident !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare