30 iun. 2010

FSLI Sector 5 Bucuresti are sitePornind de la ideea ca imaginea este cea mai graitoare dintre marturii, SIPR-5 a decis sa-si posteze o carte de vizita pe internet, modesta pentru inceput, dar cu dorinta de a impune acest site drept o adresa de referinta in randul membrilor de sindicat din sectorul 5 si nu numai.

Pentru ca nimic nu poate fi dus la bun sfarsit fara interesul si sprijinul direct al membrilor de sindicat, va invitam sa accesati acest site.


site FSLI Sector 5 Bucuresti aici

4 comentarii:

 1. Mult succes, colegilor nostri de la SIPR-5! Sper intr-o frumoasa colaborare intre SIPR-5 si Organizatia cadrelor didactice-PNL Sector 5. Va anunt pe aceasta cale ca acesta este site-ul nostru
  http://ocdpnl5.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim! Am creat acest blog din dorinta de a ne face cunoscuta activitatea si in lumea virtuala. Speram sa-si dovedeasca utilitatea prin completarea surselor de informare ale membrilor nostri de sindicat si nu numai.
  Va asteptam pe blogul nostru pentru a posta comentariile dumneavoastra.

  RăspundețiȘtergere
 3. Legea nr. 118/2010 si Legea nr. 119/2010 au fost publicate in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 441 din 30 iunie 2010., ...fara comentarii...
  vezi:
  http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=131184

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu site trebuia sa faceti, ci greva. Ati mimat greva dragi colegi. Un singur sindicat a facut greva.

  RăspundețiȘtergere

Postări populare