21 iun. 2010

Proiect ordonanta modificare cod fiscal

Nota de fundamentare
si
Proiectul de ordonanta de urgenta privind modificarea codului fiscal

2 comentarii:

  1. gabriel teodorescu21.06.2010, 22:53

    ...poate ii ajuta si pe guvernantii nostri cei saraci...
    In ultima sa editie, revista Fortune prezinta incredibila initiativa a celor doi miliardari americani

    Warren Buffet si Bill Gates revolutioneaza domeniul actiunilor umanitare: ei vor sa-i convinga, unul cate unul, pe cei 400 de miliardari din clasamentul Forbes sa-si aloce 50% din averi combaterii foametei sau sida. Astfel s-ar putea castiga 600 de miliarde de dolari, scrie site-ul lesquotidiennes.com, citat de Agerpres.


    Bill Gates, fondatorul Microsoft, a facut chiar mai mult: el a cedat 95% din avere, estimata la 53 de miliarde de dolari, fundatiei pe care o are cu sotia sa, Melinda, si care lupta pentru sanatatea populatiilor din tarile din Sud, impotriva malariei si a sida ori pentru alfabetizare.

    Warren Buffet (47 miliarde de dolari), patron al grupului de investitii Berkshire Hathaway, este unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta. Si el a renuntat la 99% din avere, fondurile fiind destinate indeosebi Fundatiei Gates.

    . De un an, ei se intalnesc regulat cu cei mai bogati americani (George Soros, Oprah Winfrey, Ted Turner sau Michael Bloomberg). Impreuna, cele mai bogate 400 de familii din Statele Unite din celebrul clasament Forbes totalizeaza 1 200 miliarde de dolari.

    Warren Buffet, Bill si Melinda Gates au ajuns la o concluzie matematica: "Daca fiecare din acesti milionari accepta sa-si doneze jumatate din avere unor opere de binefacere, in timpul vietii sau dupa moartea lor, am ajunge la o suma imensa."

    Unii din prietenii lor, cum ar fi Eli Broad, cofondator al societatii imobiliare Kaufman&Broad, sau fostul patron al Cisco Systems, John Morgridge, au acceptat deja sa-si doneze o parte din avere.

    Prin urmare, Warren Buffet si Bill Gates au pornit la vanatoare de milionari pentru "a schimba fata lumii". Primul miliardar vizat este David Rockefeller, mostenitorul unei averi imense. Nu se stie inca ce raspuns a dat apelului celor doi.


    ...pe cand o initiativa a bogatilor din Ro... care sa-si cedeze 50% din avere... pt scoaterea Romaniei din recesiune...

    RăspundețiȘtergere
  2. SA-I IA DRACU, CACI LE POARTA OCHII!DACA NU I-A REMANIAT SOBOLANUL, SA-I REMAIEZE TEPES!DAR RAPID!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare