8 iun. 2010

ordin plata bacalaureat si admitere 2010

pentru cei nerabdatori la firimiturile aruncate de d Funeriu, atasez cele doua ordine de ministru care nici nu au trecut prin Comisia de Dialog Social (da rmai conteaza? sigur d ministru nu mai este interesat de nici un dialog).
Cat o sa ne coste in timp o sa vedem
Sa folositi banii...aunci cand o sa ii primiti cu gandul ca unii au stat in greva cu un ideal, acela de a opri reducerea cu 25%.
ordin plata bacalaureat 2010
ordin plata admitere 2010

12 comentarii:

  1. Ce s-a mai intamplau cu verificarea proiectului european al Melaniei Mandas Vergu ? Puteti sa ne tineti la curent cu evolutia acestui caz ? E adevarat ca persoana in cauza TIPA la liderii de sindicat ? A procedat la fel si la Buzau cu cei care isi cereau drepturile salariale ? Celalat caz , Badea in ce stadiu mai e ? Atunci un simplu cadru didactic a gresit cu ceva , pedeapsa vine instantaneu ! ACEEASI EXIGENTA PENTRU TOTI !

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci cand un simplu cadru didactic a gresit cu ceva , pedeapsa vine instantaneu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioan de la Suceava08.06.2010, 07:03

    Domnule Pop, sindicatele ne-au vandut din nou statului. Se impun cateva intrebari, la care evident, nu am pretentia sa aveti raspunsuri:
    1. De ce nu exista un singur sindicat care sa cuprinda toti angajatii si care, evident, sa actioneze unitar? oare ciolanul are prea multa carne ce trebuie impartita?
    2. Cum va justificati d-voastra salariul, de vreme ce in ultimile 6 luni am pierdut bani de 3 ori? Sporul de 2%, zilele fara plata din noiembrie si decembrie si prin aplicarea legii salarizarii unice? Nu mai pun la socoteala ca vom avea salariile scazute cu 25 %, ca sa nu mai zic de neaplicarea legii cresterii salariale cu 50%.
    3. Considerati ca suficienta aparitia d-voastra la TV pentru a va numi lider de sindicat?
    4. Cati lideri de sindicat si-au dat demisia dupa esecul total din acest an? Oricum eu nu uit cum ne-ati pacalit sa sustinem TSU romana pe 5 mai 2009...
    5. Dle Pop, la mine reducerea va fi de 40 % (25 % la care se adauga disparitia sporului de doctor)...stiti ca din venitul de 1380 cat am acum (gr. I, dr.) in septembrie voi ramane cu putin peste 700 de lei? C
    Evident sunt niste intrebari retorice si stiu ca nu voi primi raspunsuri...

    RăspundețiȘtergere
  4. ordinul privind plata la BAC se refera la centrele de examen si la centrele zonale de evaluare, nicidecum la competentele date in licee cu profesori din scoala respectiva. asadar celor care au fost in comisii in timpul grevei nu li se aplica acest ordin. daca gresesc va rog sa veniti cu argumente.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu as vrea sa stiu cum vor fi platiti pensionarii adusi la bac? In baza carei legi si pe ce stat de plata? unul facut direct la minister?

    chiar nu aveti forta sa desfintati cele 4 sindicate si sa faceti unul singur, mult mai puternic?????
    Asta e prima miscare UN singur sindicat cu un singur lider national, si apoi UNITATE

    RăspundețiȘtergere
  6. UN fraier :
    presedintii de comisii pt. competentele digitale etc. de ce nu sunt platiti? au uitat de ei?

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt foarte slab platiti, si daca arunca cineva 30 de lei sa zicem, o sa intoarca capul fara sa se mai gandeasca...

    RăspundețiȘtergere
  8. trebuie schimbate valorile din grilele de salarizare. nu e posibil ca dascalii sa ramana cu asa salarii rusinoase, iar o femeie de serviciu sa poata incasa 33 milioane de lei. ce batjocura de grila e asta? sau un muncitor necalificat sa ia 29 de miliane de lei ... suntem dascali europeni sau nu? ori numai la munca trebuie sa fim asemeni celor din uniune... rusine sa le fie, legiuitori analfabeti si corupti care dispretuiesc invatamantul si oamenii din sistem! Adelina

    RăspundețiȘtergere
  9. STATI LINISTITI!RASPUNSURILE LA ACESTE INTREBARI LE GASITI DIRECT LA ADRESA CELOR IMPLICATI!AICI NU ARE AMESTEC SINDICATUL!DPOAR, DOAR "ORGANIZATORII", CARE, DE ASTA DATA, SUNT PORTOCALII, SAU, PRIVILEGIATI!IN CAZ CONTRAR, SUNT SACRIFICATI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua!
    Am rugamintea de a ma lamuri in legatura cu plata pe perioada examenului de obtinere a certificatului de calificare profesionala nivel 1 si 2.
    Precizez ca sunt profesor de limba romana si sunt din Bacau. Scoala la care sunt profesor suplinitor calificat e la Moinesti ( deci fac naveta in fiecare zi dus-intors 100 de km). Directorul m-a intrebat daca vreau sa fiu presedinta de comisie si mi-a zis ca voi fi platita 75 de lei.Evaluarea va tine 4 zile...asta inseamna 14 lei ( dus-intors) inmultit cu 4 zile = 56 lei. Din cei 75 lei scad 56 si mai raman cu 19 lei. Adica 19 lei pentru toata munca asta?
    Apoi m-am uita pe ordinul de plata semnat de dl. Funeriu si am vazut ca de fapt un secretar e platit cu 75 de lei. La art.6 unde e vorba de comisia pt obtinerea certificatelor profesionale nivel 1 si 2 (SAM) nu specifica cu cat e platit un presedinte de comisie...sau e la fel ca la centrele unde se organizeaza BAC-ul?
    Astept un raspuns cat mai curand!
    Cu multumiri,
    Alina Burlacu

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, ati luat plasa. Presedintele nu este platit. De obicei presedinte este directorul si directorii nu sunt platiti. Probabil se considera ca le intra in atributii si primeste indemnizatia de conducere. Si, sa fim seriosi, ca presedinti nu fac nimic. Doar primesc ceva cadouri de la cei inscrisi la examen. Totul face secretariatul scolii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce se mai stie de Legea educatiei, in ce stadiu e la Senat?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare