1 iun. 2010

2 iunie 2010, ora 1o,30 la şedinţa Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I.

Catre Membrii Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I.,


Vă invităm să participaţi miercuri, 2 iunie 2010, ora 1o,30 la şedinţa Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I., care va avea loc la sediul federaţiei.
Avem rugămintea de a consulta sindicatele afiliate pentru a prezenta poziția sindicatului d-voastră în ceea ce privește
neîncheierea situației școlare,
neparticiparea la probele următoare ale examenului de bacalaureat și
continuarea grevei generale.
PREŞEDINTE,

Aurel CORNEA

71 de comentarii:

  1. MERGEM MAI DEPARTE ! H O T A R A R E ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  2. Necontinuarea grevei ar insemna ca renuntam.
    Dar asa cum si ieri au fost colegi care nu au facut greva asa vor fi si la celelalte probe ale Bacalaureatului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa ne oprim , asa ne-am oprit mereu si nu ne mai ia nimeni in seama ......

    RăspundețiȘtergere
  4. Mişcări în stradă!!! De ce nu organizează filialele judeţene mitinguri în oraşe???? Cum să fie oamenii uniţi, dacă sindicatele locale nu-i adună la proteste???

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi colegi
    Va invit sa meditati asupra urmatoarelor:
    1.Dupa cum bine stiti d-na Melania Vergu a obtinut,prim firma dansei un proiect"Practica sa inveti,invata sa practici.Toate bune si frumoase.Un proiect bun ,care vine in sprijinul elevilor din Romania
    2.Dupa cum iar bine stiti d-na Melania Vergu este o sustinatoare infocata a Legii Educatiei
    3.Art29 al 3 din lege"Absolventii invatamantului gimnazial care nu continua studiile in invatamantul liceal sunt OBLIGATI sa finalizeze pana la 18 ani CEL PUTIN un program de pregatire profesionala
    al 7-Absolventii programelor de pregatire profesionala pot continua studiile in invatamantul liceal tehnologic.RECUNOASTEREA REZULTATELOR INVATARII IN VEDEREA CONTINUARII STUDIILOR ESTE REGLEMANTATA PRIN METODOLOGIE APROBATA PRIN ORDIN AL ministrului Educatiei Cercetarii,Tineretului si Sportului

    Art 31 al 4 "STAGIILE DE PREDATIRE PRACTICA SE POT organiza la nivelul unitatii de invatamant si/sau la AGENTII ECONOMICI
    al 5 Agentii economici care asigura pe baza de contract cu unitatile de invatamant STAGII DE PREGATIRE PRACTICA a elevilor beneficiaza de facilitati fiscale
    Si acum ma intreb ca un nestiutor de ce nu a obtinut ministerul acest program?
    Va doresc somn usor,dragi colegi care nu faceti greva

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti perfecta dreptate ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei care doresc sa continue cu greva, va rugam pe voi, liderii nostri, sa iesiti cu comunicate de ridicare a moralului si de chemare la unitate. Multi dintre colegi s-au pierdut pe drum, intimidati de situatia din tara - suntem dezinformati si debusolati.

    RăspundețiȘtergere
  8. buna dimineata tuturor...am dori sa ridicam moralul, dar pe al nostru cine il ridica?...toti colegii mei au ramas parca loviti de fulger cind am auzit, ca greva din judetul cluj nu poate continua din cauza procentajului scazut sub 50 la suta...precizez, ca la scoala noastra din 54 de cadre didactice 52 au facut greva...si, probabil ar dori sa continue...sunati-o pe lidera de sindicat din judet, si intrebati-o, ce s-a intimplat, ce se intimpla???

    RăspundețiȘtergere
  9. In Brasov greva cred ca se va stinge Vinovata este lidera de la FSLI care n-a indemnat la greva si a sapat tot in alianta cu ISJ-BV!
    Luati masuri PENTRU CA OAMENII ISI PIERD SPERANTA!!!! Unde greva a esuat, schimbati liderii vechi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bucurati-va ! E ULTIMA GREVA ! In ivatamamantul "descentralizat" , condus de elevi , primar si parinti , NU vor mai exista greve , nemultumiri !

    RăspundețiȘtergere
  11. probabil GOE ARE MARE DREPTATE...
    De ce a esuat greva???
    probabil ca profesorii nu au aceea cultura organizationala formata... si mai este ceva lipsa de moralitate si mai ales de solidaritate si de unitate in sistem.( ce stiu CJ sub 36 % Bihor sub 28%...cinste colegilor din judetele cu procente de participare la greva peste 60%...)
    Invtamantul romanesc ... INCOTRO NE INDREPTAM???
    asta e Ro iunie 2010

    RăspundețiȘtergere
  12. Suntem sfidati cu atata nerusinare! Sunt foarte revoltata pe liderii de sindicat. Niciun comunicat, nicio informatie, niciun sfat sau indemn ... Am impresia ca doar eu si alti 20 colegi ai mei mai suntem in greva. Si noi vom continua. FEN Sibiu - tacere totala si nepasare. RUSINEEEEEEE!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca nici acum, cand simte toata societatea ca au si acdrele didactice un cuvant de spus in viata societatii- a copiilor- nu suntem uniti si nu demonstram putere de caracter, atunci CAND?
    Mergem mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa se continue greva,se vor alatura si profesorii care au fost siliti sa dea Bac-ul,greva va creste.Nu trebuie renuntat

    RăspundețiȘtergere
  15. NU a esuat deloc GREVA ! Suntem multi in greva, dar se incearca blocarea comunicarii intre noi si dezinformari, chiar aici unii dezinformeaza pentru a stinge GREVA! Nu dati inapoi! Poate unii vor intra la ore pana la sfarsitul anului scolar, ca sa isi ia banii, dar mediile nu le vor incheia, nici la clasa a XII-a (mai ales la cls. a XII-a!!!!!!!!)
    Mihail - Calarasi

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca LIDERUL nu stie sa-si mobilizeze oamenii, sa-i ridice la "lupta", sa-i insufleteasca, sa le dea curaj pentru a-l urma, atunci nu are dreptul de a mai fi lider. Credeti ca Stefan ce Mare sau Mihai Viteazu puteau fi victoriosi daca stateau cu bratele incrucisate, ca liderii nostri, si s-ar fi plans ca "poporul" nu are vlaga?! Pai, iesi la rampa liderule si sa te auzim, sa stim incotro o ia "oastea" ta nauca

    RăspundețiȘtergere
  17. pentru anonim sibiu
    Stati linistit mai suntem si alti in greva si vom continua.In ceea ce priveste FEN chiar unii lideri au demoralizat si au spus ca aceasta greva e inutila.

    RăspundețiȘtergere
  18. " Alooo, d-l Pop? Base la telefon. Ce zici de o vacanta in Caraibe? Aaaa? Hai, nu rade mai mult ca mine..."
    Bucuria d-lui Pop o puteti vedea la "GALERIE FOTO"

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe ecran la Realitatea TV curge procentul avansat de M.E.C.T.S. privind participarea la greva . Pentru corecta informare a publicului ,nu trebuie afisat si procentul avansat de sindicate ? Ce face C.N.A. ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu sunt internata in spital si aflu cu stupoare ca ai mei "colegi" au intrat azi la ore!
    Tabelul pentru greva era semnat de 98% din colegi si acum?
    Nu-mi raspund la telefoane ci primesc mesaje de genul "a trebuit sa intram..."
    Jalnic

    RăspundețiȘtergere
  21. FEN Hunedoara ...http://www.siphd.ro/
    De ce au intrat profesorii la ore?
    S-a terminat greva in foarte multe unitati scolare si sunt cursuri normale azi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim spunea...

    " Nu dati inapoi! Poate unii vor intra la ore pana la sfarsitul anului scolar, ca sa isi ia banii, dar mediile nu le vor incheia, nici la clasa a XII-a (mai ales la cls. a XII-a!!!!!!!!)
    Mihail - Calarasi"


    Dar chiar nu va este rusine????
    la noi parintii care am platit un an intreg meditatii in particular pentru a putea merge copiii mai departe nu va ganditi deloc?
    Am facut tot felul de sacrificii, am taiat din toate cheltuirlir ca sa putem plati.
    Pentru ce mai mergeti la scoala daca tot nu faceti nimic in timpul anului scolar?
    Daca tot dam atatia bani pe meditatii. ar trebui desfiintate scolile de stat , pentru-ca luati banii degeaba.
    Rusine inca o data pentru atitudinea de care dati dovada, legata de examenele celor din clasa a XII.

    RăspundețiȘtergere
  23. un copil constiincios NU are nevoie de meditatii, voi ca parinti sunteti idioti care nu va pricepeti sa ii educati, nu stiti sa le controlati anturajul,de regula copiii care fac meditatii sunt copii de bani gata, imbecilule, cum iti permiti sa jignesti o categorie sociala doar pt ca ai tu un handicapat la usa? Sa iti fie tie rusine, parvenit al tranzitiei! Si noi avem copii care intra la facultati de STAT fara sa faca mediatatii pt ca noi stim sa ii educam,iar copiii nostri stiu valoarea banului. Voi nici cei 7 ani de acasa nu stiti sa ii dati plozilor vostri, ii aduceti in clasa 1 la scoala ni-i varsati noua si voi credeti ca daca le dati de mancare si le faceti toate capriciile ii educati. FALS!. Sa iti fie de bine daca ai aruncat banii pe meditatii,banii furati se duc pe apa sambetei,asa ca n-ai ce face, un om cinstit nu are bani de meditatii :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Cine poate condamna un profesor care are de suportat marlania elevilor mai bine hraniti mai bine imbracati decat el?
    Cu un salar de 820 lei sa mai faca si performanta...se va multumi acel profesor sa predea maxim 60% din materie, iar daca leprele o inteleg e perfect, iar daca nu... sa le plateasca parintii inscrierea la o scoala privata si acolo sa vada ei scoala. De obicei cand parintii platesc vor si performanta si atunci supravegheaza copilul nu ca majoritatea parintilor care deabia steapta sa scape de copii si msa nu aibe grija lor odata ce i-au trimis la scoala.
    La sedinte ce sa mai spun: la invatamantul primar vin 80%, in gimnaziu mai sunt 50% iar in liceu nu vezi parintele in cei 4-5 ani cat sta copilul acolo. Cu 20% din parinti prezenti la sedinte nu putem sa-i stapanim si sa-i educam in acelasi timp.
    Am impresia ca unii elevi sunt orfani desi au ambii parinti. Sunt unii elevi care cauta motive pentru a fi in preajma noastra cat mai mult timp

    RăspundețiȘtergere
  25. PANA NU VOR TREMURA ASTIA DE FRICA IN PALATELE LOR CICA GUVERNAMENTALE SA NU NE LASAM.PROBLEMA E SA IESIM TOTI! DAR TOTI!!! SA IESIM SI SA STRIGAM DISPERAREA CE PE NOI NE VA CUPRINDE CAND VOM CONSTATA CA BANI NU VOM AVEA NICI PENTRU PAINE, NICI PENTRU APA, CALDURA, NICI PENTRU A NE CRESTE ZI DE ZI COPIII.VA FI GRAV!!!
    IMAGINATI-VA CA VOM AVEA SALARIILE REDUSE CU 25%, CA TAXELE SI TVA-ul SE VA MARI, CA SUBVENTIILE LA CALDURA VOR DISPAREA, CA MEDICAMENTELE NU NI LE VOM MAI PUTEA PERMITE, CA TOATE DAR ABSOLUT TOATE SE VOR SCUMPI.DE UNDE VETI LUA BANI?????CU CE VETI TRAI???? NENOROCITII ASTIA CRED CA NOI AM FURAT TARA SI CA STAM ASA PE UN MUNTE DE BANI PE CARE-I VOM DA STATULUI ROMAN???? CE CRED EI??? NU VAD CA IN ALE LOR CONTURI SUNT SUTE DE MILIOANE DE EURO??????? NU VAD CA DE FAPT DE ACOLO AR TREBUI SA SE SUSTINA ACEASTA CRIZA???? DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!DESTEPTATI-VA !!!!!!! LUMINATI-VA!!!!!!!!!!! SA LE ARATAM NOI CE NU VOR EI SA VADA!!!!! DACA TACEM VOM MURI!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. De ce GREVA???? E inutila???? Mai tovarasilor care va intrebati de ce greva si de ce sa va riscati voi ultimii banuti zvarliti in bataie de joc de acest cretin de sistem !!!! DEOARECE MAI EXISTA DEMNITATE, ONOARE, CREDINTA, INTELIGENTA SI SPERANTA !!!!!!!!!! Deoarece nu toti suntem lasi, deoarece viata include LIBERTATE si NORMALITATE !!!! Voi care sustineti aberatiile cu banii si datoriile va asemanati cu cei ce tradau din inchisori pe cei de mai incredere pentru a obtine un colt de paine si devenind astfel informatorii unui sistem totalitar ce s-a dovedit in timp falimentar si condamnat. Va inruditi in caractere cu cei ce acum la rascruce de drumuri istorice distrug aceasta tara pentru propriile interese nerenuntand la putere, de fapt aparandu-si pielea pentru multitudinea de nelegiuiri infaptuite.Nu aveti calitatea de a va numi ROMANI, nu aveti dreptul de a beneficia ulterior de victoriile ce le vom obtine, cu toate ca in nemernicia voastra veti aclama ca de fapt v-ati adus direct si neigradit aportul la acestea.Nu aveti dreptul moral sa aveti aceasta tara, sunteti oricand in stare s-o vindeti pentru ca ceiutul pe care-l veti primi sa fie fierbinte.RUSINE VOUA celor ce nu vedeti un orizont de speranta in a trai normal si pentru care trebuie facute dure sacrificii pe viu, ajungand chiar la foame crunta.Greva generala trebuie sa blocheze tot sistemul pe termen nelimitat, fortandu-i pe ipocritii de la putere sa-si vanda toate averile ---obtinute prin furturi si inselaciuni aplicate statului fiind acoperiti de legile care le-au dat---- pentru a scoate tara din aceasta mocirla in care tot ei au tarat-o.Fac apel la cei care mai simt ROMANESTE!!! GREVA GENERALA NELIMITATA !!!!!!! SA DISPARA TROGLODITII SI GOLANII DE LA PUTERE !!!!!!! SA DISPARA BASESCU CU GASCA LUI DE GOLANI POLITICI !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. ABIA AKU VA DATI SEAMA CA ASUPRA ROMANIEI S-A ABATUT APOCALIPSA ????? NU I-ATI VAZUT CE FATA SI CE PRIVIRE DIABOLICA ARE ACEST PERSONAJ BASESCU??? NU V-ATI DAT SEAMA CA SUN AFONI IN ALE A CONDUCE O NATIUNE??? NU ATI INTUIT DIN FAPTE CA EI DORESC DOAR PREAMARIRE SI AVANTAJE PROPRII SI DE GRUP?????NU ATI DESLUSIT SUBTILUL UMAN INFECT A ACESTEI CLASE POLITICE????
    CAM TARZIU.NU VREAU SA FIU PRAPASTIOS SI NICI PESIMIST SAU SA DESCURAJEZ O NATIE INTREAGA, DAR ESTE DOAR INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU ROMANIA, TARA ACEASTA MERGE SPRE O DISTRUGERE IMINENTA, IREVERSIBILA SI INTR-UN RITM RAPID.CONTEXTUL EUROPEAN NU NE AJUTA, CEL INTERN E INCOMPETENT SI AVAR, OAMENII SUNT PROSTI IN PROPORTIE DE 85% ALEGAND DOAR CU MICII SI BEREA IN MANA, CREIERUL ACESTORA STAND IN CAPUL CEL MIC DIN PANTALONI.TARA ACEASTA VA FI CONCESIONATA, INCHIRIATA, EXPLOATATA CA O COLONIE, VA FI DIZOLVATA.IDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI VA FI UN VIS FRUMOS, VOR FI PASAJE LITERARE DIN CARTI DIN VREMURILE DE DEMULT.
    NE MERITAM SOARTA, VOM SUFERI GROAZNIC, DEOARECE ORICE CORP GRAV BOLNAV ORI ZACE MULT NEMAIREVENIND LA STAREA INITIALA DE SANATATE NICIODATA RAMANAND INFIRM PE VIATA PARALIZAT, ORI MOARE! ASTA E SOARTA NOASTRA IN DICTATURA BASESCIANA. SA TRAITI BINE !!!!!!

    DACA A FOST EL IN STARE SA LOVEASCA UN COPIL PESTE FATA LA ACEA INTRUNIRE ELECTORALA, CE CARACTER CREDETI CA ARE UN ASTFEL DE OM????? CUM CREDETI CA POATE AVEA SUFLETUL CURAT UN ASTFEL DE OM?????CUM POATE EL IUBI O NATIE DACA DA PESTE FATA UNUI COPIL SUBTIL SI REPEDE CU PUMNUL TICALOSESTE ??????? CUM ATI PUTUT VOI CEI PESTE 5 MILIOANE SA CREDETI UN ASA OM ????? ACUM NE VOM SCUFUNDA DE TOT, NE VOM DESFIINTA CA NATIE CU ACEST OM CE INTRUCHIPEAZA SATANA !!! A IMPUS SA FIE IMPOZITATA SI ACEA PENSIE MINIMA DE 350 DE LEI, SPUNAND CA SA FIE LUAT UN LEU IMPOZIT DIN EA.CUM ASA CEVA??????? CE MIZERABIL DE OM POATE GANDI ASA CEVA????????DAR EVAZIUNEA FISCALA SI ECONOMIA NEAGRA DIN CARE EL S-A ALIMENTAT CA SA CASTIGE ALEGERI SI SA PROSTEASCA UN POPOR N-O VEDE??????CAT DE PROSTI SUNTETI MAI ROMANILOR???????UNDE NE MAI TRIMITETI CU IMBECILITATEA VOASTRA???????IN IAD????? SA MURIM IN CHINURI???????NOI VREM SA MUNCIM, SA TRAIM, SA NE CRESTEM COPIII, SA AVEM DEMNITATE SI ONOARE, SA NU NE INCHINAM IN FATA CRETINISMULUI, A CORUPTIEI SI INCOMPETENTEI.CE-ATI FACUT CU NOI MAI BASISTILOR?????CUM REPARATI VOI ACEASTA STARE SI SITUATIE NATIONALA???? IA IESITI VOI AKU IN STRADA FARA A AFECTA VIATA NOASTRA SI FACETI O ALTA REVOLUTIE DANDU-L JOS PE ACEST NEMERNIC DICTATOR!!!! IA FITI VOI CURAJOSII CARE SA NU CONTINUATI A DISTRUGE DE TOT TARA ASTA!!!!!!!! NOI VREM SA TRAIM BINE, DAR NU CA VOI!!!!!!!! CI CA NOI, DUPA PRINCIPIILE NORMAL UMANE, LOGICE SI FIRESTI, DUPA CRITERII SANATOASE, GANDITE DE OAMENI NORMALI, NU SCELERATI CA BASESCU SI CAMARILA LUI. FACETI CEVA SA TRAITI NORMALI SI SA REPARATI CE ATI STRICAT IN ACEASTA TARA!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. URAAAAAAA!

    GATA CU GREVA DE,,CATIFEA"!
    S-A SUSPENDAT GREVA!
    DE MAINE, LA SCOALA!
    MAI LASATI PALAVRELE!
    LA MUNCA!CE ATATEA INTALNIRI!S-A DAT EXAMENUL DE BACALAUREAT, PRIMA ETAPA!
    SUNTEM INVINSI!
    NU MAI AVEM NICI O SANSA!
    SUNTEM DEZBINATI SI O MASA DE MANEVRA USOARA!
    LIDERILOR DE SINDICATE, GATA CU VOI!
    NU MAI AVETI NICI O CREDIBILITATE!
    DEMISIA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. mincinosule! nu s-a suspendat greva!

    RăspundețiȘtergere
  30. Rusine liderilor de sindicat care nu au informat corect profesorii! Fsli Gorj Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  31. In Salaj greva s-a incheiat. De maine ne intoarcem la scoli, cu capetele plecate. Suntem mandri sa fim profesori!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Hunedoara a intrat azi la ore...UMILITI de elevii care mai doreau zile libere!!

    RăspundețiȘtergere
  33. O veste trista pentru cei care canta prohodul grevei : C O N T I N U A ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  34. Greva continua, chiar si la FEN, in ciuda dezinformarilor !

    RăspundețiȘtergere
  35. AURELIA KORBER02.06.2010, 17:13

    Ce am aratat prin aceasta greva? Ca suntem de acord ca nu meritam decat 75% din salariu! Ca suntem de acord cu jignirile pe care le primim! Ca nu suntem uniti si deci, ne meritam soarta!
    Si voi, ca si mine, ne-am supus majoritatii... care s-a temut ca pe langa cei 25% va disparea si restul salariului, fiind taiat pe perioada grevei... avem 75% din salariu.... la anul vom avea 50%.... poate ca atat consideram ca meritam, pentru munca la clasa..
    Bine ne-au facut batandu-si joc de noi... poate va fi picatura care va umple paharul ... sau poate ca mamaliga nu explodeaza niciodata!
    Mi-e rusine ca am stat 20 de ani in invatamant, ca mi-am chinuit copilul in aceasta tara, ca nu mi-am facut colac coada si sa plec!
    FELICITARI DRAGI COLEGI!

    RăspundețiȘtergere
  36. La Topoloveni greva s-a incheiat! Semnatarii declaratiei si liderii de sindicat au fost aspru criticati pentru ca au expus liceul si colegii la viitoare represalii! Asta e solidaritatea! Opinia majoritara a fost ca nu trebuia sa iesim in fata "capul plecat sabia nu-l taie". Acestia sunt profesorii noilor generatii, iar eu consider ca la asa educatie au un salariu nesimtit de mare!

    RăspundețiȘtergere
  37. D-le Pop , anuntati oamenii ca nu sunt dubii. Greva s-a suspendat!Parca asa s-a decis azi la Colegiul liderior. Cel putin sa nu-si mai faca iluzii cei care doreau continuarea grevei. Rusine judetelor care au renuntat si pentru care vom suporta rusinea si noi ceilalti! Mi-e sila!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. De ce nu ne spuneti nimic, d-le Pop? Ce s-a discutat azi la şedinţa Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I., care sunt procentele de greva din judete?

    RăspundețiȘtergere
  39. Aveti putintica rabdare ... Toate la timpul lor.

    RăspundețiȘtergere
  40. GREVA CONTINUAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!
    URAAAAA !!!!!!!!!!!!!!
    MOARTE CELOR CARE ANUNTAU INCETAREA GREVEI !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. cine are coloana vertebrala nu s-a oprit dupa prima zi, a continuat greva si o va mai continua. Chiar si cei care au intrat la ore nu erau convinsi ca fac ce trebuie.Cred ca un mesaj de incurajare din partea liderilor le-ar trebui si greva s-ar revigora! ASTA-I SANSA NOASTRA!!!ULTIMA SANSA!

    RăspundețiȘtergere
  42. Si cei care au renuntat la greva, se pot oricand razgandi. Chiar e bine pentru ei ca fac ore (si iau bani !), dar sa nu incheie situatia scolara. Pe site-ul FSLI a aparut Comunicatul care stabileste continuarea grevei.

    Cerem sa fim consultati, prin tabele de semnaturi atunci cand se va pune problema renuntarii la greva !

    RăspundețiȘtergere
  43. Atentie, "SE SPARGE GASCA PDL"! IN TOATE E UN INCEPUT!

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu incercati sa va intimidati in fata celor care va ispitesc, in ceea ce priveste:
    -"Ti-ai trecut notele in catalog?Inchei mediile?"Altfel, se profita de asta din exterior.Este important.

    RăspundețiȘtergere
  45. La unele scoli se fac sedinte de catre directori si se ameninta indirect cei care nu au situatia la zi in catalog.Zic ei, trebuie raportata la ISJ situatia notarii elevilor, care la aceasta ora trebuie definitivata.
    Deci se intampla cu notele ce s-a intamplat cu "bacaloreatul"( pronuntat ca la d-l ministru )

    RăspundețiȘtergere
  46. La noi, in judetul Harghita dna Kocs o spus ca la sedinta au decis terminarea grevei...in comunicat citesc altceva...acuma ce este?

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumiri pentru informatia legata de publicarea COMUNICATULUI ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  48. la noi in Iasi am hotarat sa nu incheiem mediile si de luni din nou in greva generala pe perioada nelimitata - si in aceste conditii au inceput sa mai renunte din colegii care faceau ore si s-au alaturat noua, celor care facem greva...
    Liceele de prestigiu din Isi sunt in greva generala 100% - sa nu renuntama sa usor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Suntem in GREVA. Asa ca, atunci cand un PDL-ist nenorocit va face presiuni pentru incheierea mediilor, e ca si cum ar face presiuni pentru iesirea din greva, ceea ce il poate face sa se aleaga cu un DOSAR PENAL !

    APELATI DIRECT LA ACEST SITE SI SPUNETI NUMELE CELUI CARE VA VA OBLIGA SA INCHEIATI MEDIILE SAU SA TRECETI NOTELE!

    Nu va lasati intimidati! Va intreaba (cu subinteles)daca incheiati mediile? Spuneti-i ca asta va priveste personal!

    RăspundețiȘtergere
  50. "La noi, in judetul Harghita dna Kocs o spus ca la sedinta au decis terminarea grevei...in comunicat citesc altceva...acuma ce este?"

    Nu stii ce este? Este ca aceasta Kocs e o javra.. Cum de mai intrebi "acuma ce este?" E GREVA! Nu crezi un Comunicat semnat de liderii nostri? Chiar trebuie sa-ti traduca cineva?!

    De aceea isi permite javra Kocs sa va dea informatii false, pentru ca nu-i cereti dovada de incetare a grevei sau nu cautati pe internet!

    Sa nu mai credeti NIMIC din ce zice javra Kocs, acum ca ati prins-o cu dezinformarea...ar trebui sa o dati jos maine, asa scurt...E informatoare pdl-ista.

    No, ardelenilor... Ca noi, sudistii, recunoastem ca voi sunteti fruncea. Nu ne dezamagiti!
    Astept vesti de la voi.

    RăspundețiȘtergere
  51. La acesta adresa gasiti COMUNICATUL de continuare a grevei: http://www.fsli.ro/info2009/Comunicat_comun_2_iunie_2010.doc

    RăspundețiȘtergere
  52. La Tg Frumos, directorii suna acasa profesorii si ii ameninta sa vina la scoala si sa incheie mediile...Sindicatul ce face? Construieste vila Sindi la Sangeorz Bai? Vila ne trebuie nou?

    RăspundețiȘtergere
  53. Ce greva?S-a umblat prin scoli si s-a zis ca restul nu fac greva.Urmarea?In Caras de maine se intra la clase!!! RUSINE. Halal colegi,halal solidaritate!

    RăspundețiȘtergere
  54. In Bucuresti 2 scoli vecine, una nu a facut greva deloc, cealalta a inceput de azi cursurile. De ce? Din cauza liderilor de sindicat, a lipsei de organizare din partea lor, din cauza dezinformarii presei si a tacerii sindicatelor.

    RăspundețiȘtergere
  55. Tot din Harghita...liderul de sindicat al nostru din FSLI ne-a trimis un Comunicat despre incetarea grevei, din cauza scaderii procentului de participare la greva...dar cand ne-au cerut lista cu nr. participanti, era asa de prost facut ca nu iesea adevarul (multi au si intarziat cu lista, si erau declarate nule)...adevarul este ca daca nu ne comunica astazi incheierea grevei, maine peste 60% eram in greva...acuma cred ca e prea tarziu... dar va rog pe dl Pop sa cere explicatii si chiar sa cere si tabelul ca sa vada cati de multi 0 sunt acolo de la cei care au intarziat cu tabelul, totusi aceste 0-uri erau trecute in procent...e mare pacat fiindca judetul nostru era peste 70% la inceputul grevei:(

    RăspundețiȘtergere
  56. la noi secretara scolii ,in sedinta FEN,ne-a amenintat pe toti,inclusiv pe directori pe care i-a apostrofat drept "nesimtiti" ca ne desface contractul de munca pe perioada grevei!!!!!!!!!!! Dle Pop,are o secretara dreptul sa faca asta?

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu-i nici o problema ca ati inceput cursurile Cititi COMUNICATUL maine in scoli si reintrati in greva E simplu ! Daca esti membru FSLI sau FEN sau Spiru Haret sau Alma Mater si ai semnat pentru greva, poti sta saau reintra in greva. Ce va tot plangeti? Daca pana acum nu stiati acum stiti clar si tot va mai indoiti? Ce naiba..

    RăspundețiȘtergere
  58. "La Tg Frumos, directorii suna acasa profesorii si ii ameninta sa vina la scoala si sa incheie mediile...Sindicatul ce face?"

    Dar voi ce faceti? Cum reactionati? Molustelor!
    Cand mai suna directorul informati-l, politicos, ca inregistrati convorbirea... Sa vedem daca mai doreste sa va ameninte..

    Cand secretara vrea sa mai deschida gura sa va ameninte cu desfacerea contractului de munca pe durata grevei (!!!!) spuneti-i ca inregistrati amenintarile si le dati pe posturile tv. Dar faceti dracu si voi ceva...
    Se vede ca nu cunoasteti Codul muncii, nu cunoasteti legislatia... altfel ii dadeati secretarei peste bot... Dar la atata prostie...ca nu mai vreau sa-i zic lipsa de informare.

    RăspundețiȘtergere
  59. Caras este in greva ! Curaj colegi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Opa!!!!!! pentru prima data greva se decide de sus in jos, ca, daca numaram procentele pentru continuarea ei , observ ca sunt mai mici decat cele pentru suspendare. Nu va mai injurati liderii judeteni, caci la ora 14 aveau dreptate, la acea ora greva era suspendata. Ce s-a intamplat dupa ora 14 este interesant de aflat.....

    RăspundețiȘtergere
  61. Harghita! Ramai sau reintra in GREVA! NU da inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  62. Spune, te rog, de unde numeri tu procentele si de unde stii ce era la ora 14? Poate ne dai un link, ceva, altfel esti un ....dezinformator.

    De unde reiese ca la ora 14 greva era suspendata?

    RăspundețiȘtergere
  63. Unde e greva in Caras?Ca s-a zis ca procentul e 30%

    RăspundețiȘtergere
  64. Cine din Caras nu face greva?Ca la Caransebes se va intra la clasa:(.S-a spus ca 30% doar mai vor greva

    RăspundețiȘtergere
  65. Vedeti ca d-l Pop are un nou post sa comentam acolo!

    GREVA GENERALA CONTINUAAA!!!!!!!!!!!!!URAAAA

    RăspundețiȘtergere
  66. In sectorul 5 la nivel de scoala hotarasem continuarea grevei cand a sunat lidera de sindicat pe sector 5, Maria Popa, (FEN) si a zis sa incetam greva ca n-are rost, ca toti au renuntat, si ai nostri in loc sa sustina greva au facut ce s-a cerut, in sectorul 5 nu mai e greva, colegii au asteptat anunturi sau comunicate pe la tv sau direct in scoli, implicare si coordonare mai activa, de-abia acum citesc pe site ca greva continua,. unde si cu cine nu pricep.
    Azi au cerut tabele cu verificarea trecerii notelor in cataloage ( director ......a cerut tabelele si a precizat ca de maine vine inspectoratul sa verifice) si asta a determinat rapida trecere a notelor in catalog in vederea incheierii mediilor.Chiar o sa terminam aceste proteste cu un mare FAS??

    RăspundețiȘtergere
  67. sINCER, IN CANCELARIE S-A ZIS CLAR CA DACA LICEELE BOICOTEAZA BACUL REINTRAM IN GREVA.LICEELE DIN BUCURESTI NU VOR , AU SI PUS MEDIILE IN CREION, DE LA VICTOR BABES PANA LA LAZAR ......UNDE MAI E GREVA???

    RăspundețiȘtergere
  68. SA INTRE TOTI LIDERII IN GREVA FOAMEI !!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu va mai satura Dumnezeu si pe voi!la ce tot va faceti credite si rate k sa va plangeti dupa ca nu aveti cu ce le plati

    RăspundețiȘtergere
  70. SPARGATORII DE GREVA AU FOST LIDERII LOCALI DE SINDICAT.....CEL PUTIN ASA A FOST LA BOTOSANI! VINERI, 28 MAI 2010 AM SUNAT LA SEDIUL FEN, IAR LIDERA DE SINDICAT, MARIA TIPRIGAN, MI-A SPUS CA NU VA FI GREVA, IN CONDITIILE IN CARE CEI DE LA BUCURESTI STRIGAU IN GURA MARE PE LA TV CA E GREVA GENERALA PE PERIOADA NELIMITATA!!!! IN CONDITIILE IN CARE D-NA LIDER RASPANDEA ASTFEL DE ZVONURI, RAND PE RAND , INCA DE VINERI COLEGII MEI AU RENUNTAT LA GREVA! RUSINE LIDERILOR!!!
    BOC SI BASESCU ISI DAU ACUM CU PUMNII IN CAP....PENTRU CA NU NE-A LUAT MACAR 50% DIN SALARIU, IAR DACA PENTRU 25% AM FACUT DOUA ZILE, PENTRU 50% FACEAM GREVA 4 ZILE PROBABIL!!!
    NE MERITAM SOARTA! ORELE DIN SCOLILE BOTOSANENE SE DESFASOARA ABSOLUT NORMAL, BA CHIAR ASTAZI AM VAZUT CA ERAU SI CATEVA MEDII DEJA INCHEIATE!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare