1 iul. 2009

şedinţa Biroului Operativ al F.S.L.I.

Azi, 1 iulie 2009, orele 14.00, va avea loc şedinţa Biroului Operativ al F.S.L.I., la sediul federaţiei noastre.

Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Informare privind activităţile desfăşurate de conducerea F.S.L.I. în ultima perioadă;

2. Prezentarea proiectului grilei de salarizare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, propusă în proiectul Legii de salarizare unitară în sectorul bugetar;

3. Analizarea recensământului membrilor de sindicat ai organizaţiilor afiliate la F.S.L.I.;

4. Probleme curente.

Mâine, 2 iulie 2009, orele 10.00, va avea loc şedinţa Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I., la sediul federaţiei noastre.


6 comentarii:

  1. Ordinul de plata la titularizare mai apare anul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Punctul 3, cred ca o sa trebuiasca sa-l incadrati la"probleme".
    Din surse sigure ,sa stiti ca multi membri de sindicat se vor retrage din FSLI.
    Preocupati-va de problemele celor care reprezinta aproximativ 40% din membri(invatatori si educatoare)....sunt nemultumiri mari din randul celor care au terminat PIR. Vor sa-si faca propriul lor sindicat. cei care au terminat PIR, specializarea profesor pt.invatamantul primar si preprimar au facut tot 3 ani, ca si cel cu PIR 3 ani pe istorie, geografie, etc. De ce cei din urma au fost catalogati profesor I si preprimar si primar , profesor II? Domnule Pop nu prea va implicati, dimpotriva ..cred ca aveti o indiferenta , ca sa nu zic desconsideratie fata de invatamantul primar si preprimar.
    Federatia Spiru Haret a luat atitudine. Sunt foarte multi hotarati sa se retraga.credeti ca este bine?Mai bine taceam,,,nu stiu cat o sa luati in consideratie ceea ce va spun, dar o sa fiti pusi in fata faptului implinit...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa ma numar printre primii absolventi PIPP care renunta la statutul de membru FSLI. Saptamana viitoare sunt in activitate si fac cerere in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ati terminat,PIR sau PIPP? Intre ele e o mare diferenta!Care e diferenta intre un absolvent de facultate si unul cu PIPP? Amandoi predau la clasele I-IV dar unul e institutor si altul profesor. E corect?
    Asteptam grila de salarizare si poate se face dreptete pentru toti.
    Degeaba va suparati pe sindicate. Ele nu au nici o vina.FSLI a luptat foarte mult. Cred ca nu aveti dreptate. Poate a aparut alt sindicat cu mari promisiuni. Tot ce s-a realizat pana acum e meritul FSLI si SPIRU HARET. Nu vedeti ca una hotarasc sindicatele cu MECI si alta fac cei pe care unii dintre noi i-am ales.Cred ca intelegeti la cine ma refer.
    Marii politicieni- aceleasi persoane de 20 de ani.Nu pe sindicate trebuie sa fiti suparata.
    Sa ne suparam pe politicienii care nu se pricep sa conduca. Ei nu sunt in criza ,de aceea nu se gandesc la noi.Dar nu-i nimic. Mai suportam pana in ianuarie 2010 si atunci vom vedea daca vom fi uniti. Cu sindicatele sper sa va mai ganditi.Nu vedeti ca si in guvern nu se inteleg?
    Primul ministru declara una, un ministru alta...In ce tara suntem???
    Unde vom ajunge???
    Ca ce tara din lume ne vom compara in cel mai scurt timp??
    Norocul guvernantilor e ca noi muncim. Dar pana cand vom mai face munca patriotica?
    Sa lasam copiii si sa ne mai gandim si la noi. Le-ar trebui o lectieeeeee!!!Dar sa fim uniti.

    RăspundețiȘtergere
  5. @1 iulie 2009 Nu vad ce ar mai rtrebui sa facem in acest sens. Am fost la comiisiile de invatamant, avem forma finala a grilei din invatamant unde avem intordusa aceasta propunere. Ce ne mai ramane este calea instantei unde sper sa castigam si dupa ce obtinem raspuns cu Ordonanta 71 si sa se poate pune in plata sumele integral.
    Asa ca e de munca. Nu vad ce ar mai trebui facut.
    Poate ma ajutati si dvs.

    RăspundețiȘtergere
  6. 2 iulie, 15.48
    Vorbiti in necunostinta de cauza. PIR e un program, iar PIPP e o specializare. Intamplator am absolvit PIPP/ul prin PIR.
    Nu mi se pare normal:
    1. sa fiu platita conform studiilor doar din 1/01/2010 pe cand cei care lucreaza la gimnaziu sa beneficieze de toate drepturile din septembrie 2008
    2. ca in grila de salarizare sa ma regasesc la prof SSD.
    De ce au acceptat sindicatele aceasta situatie? Diploma de licenta nu confera drepturi egale tuturor absolventilor?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare