5 iul. 2013

Sindicatele: Terminați cu provizoratele în școli!

Ce spun sindicatele...

2 comentarii:

  1. Da, directori alesi de membri unitatilor de invatamant. Dar nu este numai asta ...

    De cati ani era in functie directoarea liceului Bolintineanu?

    Cand un director de scoala incremeneste in functie ani de zile, uneori 20, e firesc sa isi netezeasca drumurile, sa gaseasca moduri ilicite de a castiga bani. In regulamentele scolare de dupa Revolutie, scria clar ca durata mandatului unui director este maxim 4 ani, prevedere care a disparut apoi, pe sest.
    Si de ce sunt acesti directori de scoli vesnici ?

    Pentru ca birocratia este uriasa si este o adevarata "meserie" sa inveti sa gestionezi toata maculatura infecta si inutila de "acte", pentru ca se creeaza drumuri si complicitati bine batatorite in lumea relatiilor, a spagii si a traficului d influenta, intr-un sistem bolnav, malign.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce se compromit tot cei care au salarii mari? Pentru ca sint obisnuiti cu bani multi, sa se ospateze cu tot ce este mai bun, iar unul sarac se multumeste si cu putin. Ce ar face cu un salariu de 600 lei ca al nostru care muncim in acelasi minister? Ar insemna sa moara de foame.La munca pe care o presteaza au salarii foarte mari, este prea mare diferenta intre pers. didactic si cel nedidactic.Dupa cum stiti de la 1 iulie conf. HG nr.23/2013 salariul minim pe economie a ajuns la 800 lei. Vom beneficia si noi pers. nedidactic de aceasta reglementare,deoarece salariul nostru ajunge la aceasta valoare cu spor de vechime cu tot? Ce este mare inginerie sa ne calculeze si noua salariul, la salariul de 800 lei se adauga sp. de vechime de 5,10,15,20 sau 25 % conf.Legii 63/2011 cum se aplica la toti bugetarii? Pentru noi nu este valabila aceasta lege ci ne trebuie o lege speciala? Dorim sa intram si noi in legalitate si sa nu mai fim discriminati deoarece si noi traim in ROMANIA si ar trebui sa avem toti aceleasi drepturi si sa se respecte legea pentru ca nimeni nu este mai presus de lege.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare