21 iul. 2013

Înotătorii de la LPS Baia Mare calificați în finale

Înotătorii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, antrenați de Iuliu Petky, Luminița Lăzărescu Pop și Adrian Gherghel, au reușit și de această dată să își pună învaloare calitățile pe care le au ca și sportivi. În ciuda faptului că a practica un sport de performanță nu este deloc ușor în zilele noastre, având în vedere costurile care se impun și mai ales numărul orelor de antrenament și seriozitatea decare trebuie să dai dovadă, iată că, în Baia Mare, se mai face performanță, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. 
Îi felicit pe toți băimărenii care au participat la Campionatul Național de Juniori II, pe antrenorii acestora și, nu în ultimul rând, pe părinții care își încurajează copiii să nu renunțe la ”luptă”, dând dovadă de fairplay. 


Cu stimă, senator Liviu Marian Pop
http://www.ziarmm.ro/cn-juniori-2-ziua-1-inotatorii-de-la-lps-baia-mare-calificati-in-finale/ http://www.ziarmm.ro/campionatul-national-juniori-2-patru-medalii-cucerite-de-inotatorii-de-la-lps-baia-mare-in-prima-zi/ http://www.ziarmm.ro/inotatorii-de-la-lps-baia-mare-fac-senzatie-la-nationale-alte-8-medalii-castigate/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare