28 iun. 2010

Ordin nr. 4033/01.06.2010 privind aprobarea normelor de plată a comisiilor de examen pentru concursurile de ocupare a posturilor didactice/catedrelor

Ordinul il gasiti aici
cand o sa se primeasca banii e mai greu de stiut

22 de comentarii:

  1. Ioan de la Suceava28.06.2010, 20:24

    Dle Pop, ne tot prostiti cu fel de fel de ordonante postate....eu va intreb concret: ce ati facut in ultimii doi ani ca sa va meritati salariul foarte consistent? De ce mai sunteti, d-voastra si ceilalti lideri (Izvoranu, Cornea, Nistor, Hadar etc), inca in functii? Nu aveti onoarea sa va dati demisia, devreme ce nu ati facut concret pentru noi, liderii simpli de sindicat...Nici macar o greva nu suntem in stare sa mai facem dupa ce ne-ati dezbinat de tot...Se impun cateva intrebari:
    1. De ce exista mai multe sindicate in invatamant si nu unul singur care sa ne reprezinte pe toti? Mai exista carne pe ciolan? Ca sa fie mai multe functii de presedinte, secretar, etc, Mai multe salarii frumusele?, oricum mult mai mari decat cele de la catedra
    2. Ce ati facut concret pentru noi? In ultimile 9 luni am pierdut bani la salar de 5 ori: am pierdut sporul de 2%, am stat acasa in zile fara plata (noiembrie si decembrie), am pierdut prin legea salarizarii unice, pierdem 25 %, pierdem si prin cresterea TVA-ului? Ca sa nu mai zic ca am pierdut si bani la greva, noi cei fraieri care am facut...si ca sa nu amintesc ca nu se aplica legea 221, tichete, etc.
    Acum stiu ce o sa se intample...NIMIC...d-voastra mai postati cateva ordonante, ursul trece, noi ramanem cu gustul amar, d-voastra va incasati indemnizatia, va duceti in concediu cu familia (ca, deh, aveti de unde), va faceti frumosii copii fericiti (sa va traiasca), ca ai nostri, cei simpli...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.cancan.ro/actualitate/intern/ce-viata-dulce-au-sefii-de-sindicat-109659.html

    Saracii lideri

    RăspundețiȘtergere
  3. pt.Ioan de la Suceavate: intrebi degeaba,nu o sa iti raspunda.......face la fel mereu, doar cui are chef ii raspunde si doar niste aberatii nimic concret. Sunt in functie ca ii mai lasam noi ar trebui sa ii dam jos cu forta ca au sorici si nu pleaca singuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Ioan de la Suceava, vad ca il intrebati pe d-l Pop doar de liderii care au facut totusi ceva pentru noi, fie chiar si prostirea cu aceste ordonante postate,detul de utile pentru unii dintre noi. de ce nu ii intrebati si pe cei de la fen care intotdeauna au fost in contratimp cu actiunile noastre si au fost primii care au tradat interesele dascalilor .Sau pe colegii care nu au dorit sa participe la actiunile de protest din tot felul de interese individuale sau politice,

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioan din Maramures29.06.2010, 08:17

    Ar trebui sa pleci domnule Pop!Doamna Benga Rodica a fost de 100% mai profesionista decat tine in functia aceasta!Tu esti ca un catelus care latra,latra si ...atat!

    RăspundețiȘtergere
  6. cine pizda masii este acest IOAN de la Suceava,ce doreste acest SECURIST INFILTRAT, PE ACESI BLOG.
    Ce vrei ma jigodie,de ce nu-ti declini identitatea?
    SECURIST NENOROCIT!

    RăspundețiȘtergere
  7. PENTRU JIGODIA DE IOAN DE LA SUCEAVA-

    Nu va inteleg! Cine a tradat greva? Evident, grevistii. Fiecare a avut cate un motiv: fan al lui Basescu, fan al lui Boc, membru PDL, rate la banci, familie de intretinut, nu are de incheiat medii ca e educatoare, nu are treaba cu competentele ... Unii au crezut ca reducerea veniturilor "e o gluma buna" etc. Liderii au pregatit greva, au organizat-o, si-au asumat responsabilitatile. Daca se continua greva in conditiile in care participantii erau sub 50% in greva, liderii erau chemati in justitie si suportau toate consecintele (amenzi, imputari, despagubiri, oprobiul parintilor). Liderii i-au reprezentat pe sindicalisti in justitie, in conflictele de drepturi. Pentru fiecare membru de sindicat liderii au obtinut cate 3-5 sentinte judecatoresti favorabile care nu se pun in aplicare pentru ca guvernul a constatat ca liderii nu sunt sustinuti de membri (succesul grevei ar fi rezolvat si executarea sentintelor). Stiti cat ar fi costat pe un salariat sa obtina 5 sentinte judecatoresti irevocabile? 15.000 lei(RON); cotizatia pe 150 de ani. Sindicatele au facut si au castigat aceste procese cu acel 1% din care mai suporta si alte cheltuieli. Deci liderii au folosit extrem de eficient acel principiu al solidaritatii sindicale. Acel principiu pe care nu l-au inteles si membrii de sindicat pentru a intra in greva si a continua greva neconditionat. Nu am spus toate acestea pentru a acuza pe membrii de sindicat, nici pentru a ne scuza. Le-am spus pentru a intelege ca la urmatorul protest (care va fi, avand in vedere cum evoluiaza lucrurile) va trebui sa dam dovada de solidaritate si dintr-un sens si din celalat. Altfel, aveti dreptate intr-un fel: "Vom crapa ...... si tot vom tacea". Mai ganditi-va! Cum credeti ca va fi viitorul?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ioan de la Suceava nu vreau sa intru in polemica cu dvs dar la unele intrebari ar trebui sa raspundeti chiar dvs.
    1. exista mai mutle sindicat pentru ca inclusiv la nivel de unele unitati scolare se doresc mai multi sefi. Nu exista simpli lideri sau complicati lideri, toti avem aceleasi drepturi si obligatii. Greva, ca tot povestiti de ea, cine nu este in stare sa o faca? Iar de deybinare nu stiu la ce va referiti mai exact.
    2. Se impune sa spunem ce am facut noi pentru noi. La nivel local, judetean si national sunt paliere de activitati diferite. Insa in specificul stil romanesc aratam cu degetul la „altii care ar trebui sa faca pentru mine”. La nivelul judetului am relatat putin aici http://despreinvatamant.blogspot.com/2010/06/educatie-19000-de-persoane-asteapta.html ce am facut.
    Legat de concediu meu va astept in maramuresul istoric, Viseu (ca tot e aproape de dvs, daca sunteti sucevean) unde imi petrec concediu de 5 ani si la Venus 7 zile la www.perla-venusului.ro
    @ Anonim 28.06.2010, 21:07 nu vad care este problema, decat discreditarea liderilor.
    @ Anonim 28.06.2010, 21:41 rasound in limita posibilitatilor si aproape la toata lumea. Insa ma mai gandesc daca raspund la Anonimi.
    @ Anonim 28.06.2010, 22:aveti dreptate
    @ Ioan din Maramures tot respectul ptr predecesoara mea. Dar poate detaliati ce ar fi trebuit facut si nu am facut.
    @ Anonim 29.06.2010, 09:12 cuvintele nu sunt cele potrivite. Dar cerintele sunt pertinente

    RăspundețiȘtergere
  9. buna ziua domnule Pop eu astept un raspuns privind distinctia Gheorghe Lazar si il astept de un an de zile .De ce nu luati masuri juridice prin darea in judecata a ministerului?
    C e asteptam ?Cu ce ne ajuta ordinul 4140?Cu nimic!Noi cei din 2009 care am castigat acel concurs de dosare suntem bataia de joc a doamnei Andronescu ,a domnului Boc, a domnului Funeriu si a dumneavoastra care nu ne ajutati absolut de loc in aceasta privinta.Sunt dezamagita ca oamenii care ar trebui sa ne ajute sa promovam competenta ne lasa la cheremul oamenilor politici.

    RăspundețiȘtergere
  10. legal nu vem nicio sansa in instanta. de aceea nu am putut incepe procesul.
    ce se poate face in noile conditii ale ordinului este recunoastrea celor care au depus dosarele in 2009. Dar acest ordin este diferit de cel postat aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.slimm.ro/documente/Ordinul_4140_din_14_06_2010.pdf

    il gasiti

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule LIVIU -nu raspundeti lui IOAN de Suceava,el este infiltrat de cineva,nu stiu de cine,poate recunoaste el,eu imi pot declina identitatea,dar el nu ARE CURAJ.
    SECURISTULE PD-list,asta esti ioane de Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  13. lider de sindicat din Galati29.06.2010, 17:20

    1) Nu e nici un dubiu ca pe acest blog se infiltreaza si diversionisti, fie din alta federatie sindicala, fie politicieni aflati la putere sau servi ai lor, fie sereisti. Securistii erau niste naivi in comparatie cu sereistii si diversionistii pedelisti.2) Sa ne pastram totusi calmul si sa folosim un limbaj decent. 3) Sunt flatat ca mi s-a reprodus comentariul de pe alta pagina. Aici era un context putin diferit... 4) Pentru Marinela. Se pare ca nu se vrea sa se inteleaga un lucru: atitudinea guvernantilor fata de drepturile salariatilor se datoreaza faptului ca greva a esuat. Guvernul are acum si mai mult curaj pentru a nu ne respecta drepturile stiind ca sindicalistii sunt acum oarecum rupti de lideri. Sunt efectele diversiunilor din timpul grevei. Nu ne ramane decat sa parafrazam un slogan din anii '90: singura solutie: inca o greva generala!

    RăspundețiȘtergere
  14. GREVA GENERALAAAAAAAAAAA???? In veci!Mai degraba inceputul sfarsitului (asta se doreste de catre criminalii care conduc!)

    RăspundețiȘtergere
  15. Toti care au o alta parere decat majoritatea sunt securisti sau altceva...Oricum, dle Pop, nu ati raspuns la nici o intrebare din cele pertinente puse de Ion. Noi in scoli nu dorim mai multi lideri ci dorim sa fim reprezentati bine, si gresiti cand spunem ca se arata cu degetul...pe lideri trebuie sa ii aratam cu degetul ca ei sunt sefi, ne reprezinta si sunt si consistent platiti...dar de, adevarul dle Pop va supara si vad ca si intrebarile colegilor...Ion a avut un limbaj de bun simt, insa vad ca mai avem si colegi care au sarit peste niste clase ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnilor de la sindicat,cand opriti badjocura la care sunt supusi dascalii care au obtinut distinctia de merit Gheorghe Lazar pe 2009.Cand se va face dreptate ,sau totul platesc cadrele didactice si pe urma se mira de rezultate .Am lucrat 40 de ani cu daruire si rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule POP ,ordinul 4140 trebuie sa se refere la ce urmeaza si nu la ce s fost .Dosarele din 2009 s-au aprobat dupa legile in vigoare la acea data si nu dupa cele ce urmau sa apara .Si de ce numai cei din 2009 .Vajucati cu destinele dascalilor cum bate vantul politicii.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu stiu care este vina liderilor daca intocmirea dosarelor si procedurilor nu a fost bine facut ain fiecare unitate si in unele judete.
    dar cum nemultumirirle se pun mereu pe seama liderilor de sindicat sunt obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule pop nu il luati in seama pe acest domn pop daca pot sa-i spun asa. sunt de parere ca ati facut ce se poate mai bine pentru noi, si eu personal va multumesc. este greu sa te lupti cu toata lumea politica si sa ii faci fericiti pe altii, dar incercati in continuare nu va lasati. va admir curajul. si eu am trecut prin multe chiar daca imi luasem post in oras nu are importanta unde, in sedinta publica , iar dupa cateva zile sa mi se spuna ca din 16 ore au mai ramas 9, iar dupa o saptamana sa vina o doamna care sa ma priveasca de sus si sa imi spuna ca este postul ei, bineinteles mai in varsta ca mine, eu fiind la inceput de drum, sa-mi spuna ca este postul ei fiind trimisa de general. am uitat sa mentionez ca mi-am completat catedra cu inca 9 ore tot acolo in oras bineinteles, facandu-i doamnei respective catedra intreaga deoarece eu nu aveam loc acolo desi l-am ocupat in sedinta publica. asa ca am predat la tara, dar nu asta e problema . problema este ca am fost tratat de sus spunandu-mi sa merg sa-mi caut post. scuzati-ma daca v-am retinut cu problemele mele. multumesc ca m-ati ascultat.

    RăspundețiȘtergere
  20. domn ion ma scuzati nu pop

    RăspundețiȘtergere
  21. domnule pop nu il luati in seama pe acest domn ion nu pop, ma scuzati greseala de scris

    RăspundețiȘtergere

Postări populare