3 apr. 2010

Precizari legate de candidatura mea la Primaria Baii Mari ca independent

Fiind asaltat de foarte multe persoane prin emailuri si sms-uri sunt obligat sa precizez urmatoarele.
Totul a inceput AICI

Am incercat sa explic AICI

Iar ultima actiune este AICI

Personal le multumesc celor care s-au gandit la mine insa nu ma intereseaza aspectul politic, nici chiar independent, chiar daca sansele la nivelul municipiului Baia Mare ar fi enorme in acest moment.
Poate pe viitor voi lansa o dezbatere legata de implicarea liderilor de sindicat ca independenti in cadrul consiliilor locale, judetene sau structuri parlamentare.
Insa nu cred ca e momentul acuma: cand surprizele prin Legea Educatiei Nationale sunt asteptate, cand procesele intentate si castigate de catre sindicatele din invatamant sunt in aplicare, cand singura speranta, atata cat este, a personalului din invatamant este in sindicate. Acuma nu cred ca este moral pentru mine sa fac acest pas.
Multumesc pentru intelegere si un Paste fericit pentru toti

9 comentarii:

  1. Personal cred ca si in viitor candidatura la o functie politica ar fi o greseala din partea ta. Asa s-a compromis miscarea sindicala in Romania, colaborand cu partidele politice, in speranta ca vor schimba ceva. De fapt acei lideri sindicali aveau alte interese decat ale celor pe care-i reprezentau (vezi Miron Mitrea sau Victor Ciorbea).

    Acum este nevoie de lideri sindicali care sa reprezinte interesele diverselor categorii profesionale, astfel incat oamenii sa aiba intr-adevar sentimentul ca interesele lor sunt intr-adevar respectate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS A INVIAT ! LUMINA INVIERII SA NE INSOTEASCA IN TOT CEEA CE FACEM ! GANDURI BUNE SI CURATE , PACE ,BUCURII SI FAPTE BUNE !

    RăspundețiȘtergere
  4. E FOARTE BINE CA LIDERII DE SINDICAT SA NU FIE IMPLICATI IN POLITICA .
    HRISTOS A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Sergiu spunea...
    Personal cred ca si in viitor candidatura la o functie politica ar fi o greseala din partea ta.'' Este doar parerea dvs d-le Sergiu... Liviu este un om capabil si educat. Consider ca avand ,,puterea'' in mana ar putea ajuta mult mai mult colegii de breasla. Si asta o spune o colega din Constanta, deci este exclus sa credeti ca-l sustin din vreun interes personal. Sanatate tuturor si Paste linistit! Gabriela-Carmen

    RăspundețiȘtergere
  6. In ziua de azi toti isi urmaresc interesele personale,n-ar fi o decizie gresita daca ati alege sa candidati independent,ati printre putinii oameni care ar reusi sa faca ceva pentru breasla sa. Daca stati si analizati mai bine veti vedea totusi ca va fi foarte putin in comparatie cu ceea ce faceti acum.
    Acum mai puteti oferi sperante si celor din alte zone ale tarii.
    Oricum decizia va apartine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Pop, dar precizari despre neinceperea grevei generale cand aduceti? Ca vad ca ne duceti cu zaharelul si acusi este jumatatea lunii aprilie, apoi luna mai si gata anul scolar. DE CE UN INCEPEM GREVA GENERALA?

    RăspundețiȘtergere
  8. felicitari sindicatului din Maramures. in Arges liderii dorm in galosi. Voica doarme, Bitza doarme, iar noi suntem presurile inspectoratului si ale dictatorului Bratu. sunt unitati unde nu s-au primit nici 10 lei din al treisprezecelea. iar liderii dorm. somnoroase pasarele...
    pariez ca daca face Bratu o data BAU! la profesori (de fapt la directori doar), toata lumea se va duce tiptil la ore si se va alege praful de marea greva generala trambitata de toti. la noi in liceu toti sunt viteji din gura, dar daca ii chemi maine in piata Milea, la miting, se ascund ca ramele prin crapaturi. s-a dovedit asta la "mitingul" din martie - 100 de gaini anemice, speriate si fara voce... FAPTE, NU VORBE!
    cadrelor did. din Arges le va fi frica si sa semneze de greva, darmite sa mai si iasa la greva, sa inchida scolile adica si sa trimita copiii acasa. nu ai sa vezi asa ceva. se complac in mocirla de acum, se supun inspectoratului care geme de caricaturi de inspectori - vajnici pedelisti !
    din pacate, niciodata Argesul nu va avea curajul Buzaului... si de aceea noi nu vom castiga niciodata cei 33 la suta cuveniti.
    nu ai cu cine, frate, nu ai cu cine!
    ma duc sa imi tai venele ...

    RăspundețiȘtergere
  9. MULT SUCCES ACUM SI PE VIITOR.
    HRISTOS A INVIAT ! SA PUTETI SIMTI SENSUL VIETII PRIN CUVINTELE LUI IISUS, INVIEREA SA PECETLUIASCA SENSUL SI CALEA NEMURIRII PRIN CEA A LUMINII.MERTICARU IULIAN

    RăspundețiȘtergere

Postări populare