21 apr. 2010

Participare la greva din 22 aprilie

Datele sunt in continua actualizare in functie de cum le primim din organizatii
FSLI are aproximativ 200000 de membri si reprezinta peste 60% dintre angajatii din invatamantul preuniversitar, iar datele le.am dat procentual.
pe www.fsli.ro la "sindicate afiliate" gasiti numarul de membri la care se aplica procentul
Nr. Judet participanti greva
crt.
1 ALBA
2 ARAD 90%
3 ARGEŞ
4 BACĂU
5 BIHOR
6 BISTRIŢA-NĂSĂUD 84%
7 BOTOŞANI
8 BRAŞOV
9 BUZĂU
10 CARANSEBEŞ
11 CĂLĂRAŞI 99%
12 CLUJ 90%
13 CONSTANŢA
14 COVASNA 99%
15 DÂMBOVIŢA
16 DOLJ
17 GALAŢI
18 GIURGIU
19 GORJ
20 HARGHITA 90%
21 IALOMIŢA
22 IAŞI
23 ILFOV
24 MARAMUREŞ
25 MEHEDINŢI
26 MUREŞ
27 NEAMŢ 74,5%
28 OLT 85%
29 PRAHOVA 80%
30 SATU MARE
31 SĂLAJ
32 SIBIU
33 SUCEAVA 90% (radauti)
34 TELEORMAN
35 TIMIŞ
36 VASLUI
37 VÂLCEA
38 VRANCEA 73.2 %
39 BUCUREŞTI S6. 45%

16 comentarii:

  1. In jud Hunedoara suntem in greva.
    Toate unitatile scolare

    RăspundețiȘtergere
  2. in HD FSLI nu are organizatie dar o sa completez

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce credeti ca rezolvati cu greva de o zi? si cu greva de inca o zi la inceput de iunie?
    Unde ati fost cand Buzaul era in greva??? Atunci trebuia toata tara sa se alature Buzaului si poate se rezolva ceva concret!
    Acum degeaba faceti greve de o zi. Frectie la un picior de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  4. se trage un semnal de alarma. iar la sf lunii mai inceputul lunii iunie trebuie facuta greva generala.

    RăspundețiȘtergere
  5. De pe edu.ro:


    Prima pagină »
    Comunicate de presă Versiunea tipăribilă
    Proiectul Legii Educaţiei Naţionale propus de MECTS a primit avizul a patru comisii parlamentare
    20.04.2010

    Proiectul Legii Educaţiei Naţionale elaborat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi aprobat de Guvernul României, în data de 12 aprilie, se află actualmente în proceduri de avizare la comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor. Astfel, în şedinţele de astăzi, 20 aprilie, proiectul Legii Educaţiei Naţionale a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic, Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale şi Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi. La aceste trei avize, se adaugă cel al Comisiei juridice, primit în data de 13 aprilie.

    BIROUL DE PRESĂ

    < precedentul următorul >


    mai aveti indoieli ca legea va fi adoptata, cu sau fara grevele noastre????

    RăspundețiȘtergere
  6. In MM care e procentul ?

    RăspundețiȘtergere
  7. cum ar trebui sa se desfasoare greva de maine?
    noi, cadrele didactice ne prezentam, nu ne prezentam la scoala? se intra la ore, dar nu se fac...elevii vin la scoala...?
    cred ca in fiecare unitate de invatamant se face dupa bunul plac aceasta greva...unii au spus copiilor sa vina la scoala in conditiile care este greva! eu, nu mai pricep nimic...
    ar fi trebui sa ne manifestam la fel in toata tara...neprezentare la scoli; asa unii fac greva, altii nu si...daca nu suntem uniti? unde se ajunge?! ori e greva, ori nu!

    RăspundețiȘtergere
  8. AZI, 22 APRILIE LA SCOALA DIN BARSANA COLEGII NU PARTICIPA LA GREVA DE FRICA DIMINUARII SALARIULUI PENTRU O ZI. LIDERUL DE SINDICAT E LA CHEREMUL DIRECTORULUI. RUSINE!!!!!!! DOMNUL POP ESTE INVITAT SA NE ONOREZE CU O VIZITA, CAND E ACASA SI NU LA BUCURESTI.
    UN COLEG BINEVOITOR

    RăspundețiȘtergere
  9. In multe scoli nu se face greva deoarece acest demers a fost influentat (indirect) de catre director.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ştiţi de ce nu particip la această greva? SINDICATUL NU M-A AJUTAT CU NIMIC. Am fost internată în spital, am fost chiar operată de hernie de disc şi lidera de sindicat din şcoală mi-a spus că NU SE PLĂTEŞTE ORICUI PERIOADA DE SPITALIZARE ORI CONCEDIUL MEDICAL. Am fost în concediu din 8 februarie până pe 24 martie, inclusiv. Am toate actele medicale. Plus că sunt şi persoană cu gradul III de handicap locomotor. (Până în luna martie, am avut gradul II)
    Pentru aşa ceva nu fac eu grevă.
    Şi dacă fac grevă cu ce mă aleg? Cu salariul în minus. NU-MI CONVINE! Pentru că pe mine nu mă ajută nimeni să-mi procur medicamentele, nu mă ajută nimeni, cu banii necesari, pentru a urma tratamentele celelalte, pentru a mă opera (următoarea operaţie mă costă 5000 euro), pentru a-mi procura încălţămintea specială de care am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant este ca sunt scoli in care se face greva generala dar se organizeaza normal examenul de evaluare a competentelor digitale, proba obligatoriu in BAC 2010. Asta ce semnal transmite mai-marilor nostri? Si sindicatul ce are de spus la asemenea situatii?

    RăspundețiȘtergere
  12. Fara sa fim uniti, nu rezolvam nimic. De ce se mai face greva acum, cand legea deja a primit atatea avize? Ce s-a intamplat la Buzau, de ce au renuntat la greva? Sunt platiti pentru perioada cat au stat in greva?
    De ce cotizam la sindicat daca nu-si face datoria sa-si apere sustinatorii?
    D-le Pop, sa nu va obisnuiti sa stati la Bucuresti, sa deveniti ca nenorocitii aia care se fac ca le pasa de noi dar ne fura ca-n codru! Sau si dvs. sunteti la fel?!

    RăspundețiȘtergere
  13. e asa usor sa lovim in cei de langa noi...cu ce e de vina d-l Pop ca unii dintre noi nu au facut greva?cum sa existe unitate la nivel national,cand la nivel de scoala unii da si altii ba,desi greva a fost anuntata de mult...o va relatez un raspuns al unui cadru care nu a facut azi greva:,,Nu ne permitem sa pierdem o zi la salariu"....dar ne permitem sa pierdem pe viitor multe....mi-as dori ca cei care am mai ramas sa luptam,s-o facem in continuare..

    RăspundețiȘtergere
  14. In octombrie si noiembrie cand ne-au taiat din salariu prin ordonante si tot "tacamul"..nu a mai ripostat nimeni, pe cand acum unii da alti ba..

    RăspundețiȘtergere
  15. ar trebui sa facem greva pe perioada nedeterminata si sa incercam inghetarea anului scolar poate asa se vor trezi si ei din somnul lor ce-l dulce

    RăspundețiȘtergere
  16. Sugerez d-nului Liviu sa faca putina curatenie in liderii de judet si mai apoi in cei de jos pentru ca in scoala mea nu s-a facut greva doar din simplul motiv ca liderul de judet s-a exprimat clar ca nu are rost sa facem aceasta greva pentru ca nu este in legalitate. Nu credeti ca transmitand un asa mesaj in teritoriu ar trebui sa-si dea demisia din sindicat?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare