28 apr. 2010

FSLI Satu Mare are site


Ii salut pe colegii din Satu Mare care au si ei in sfarsit blog.
Multe si utile postari.
Sper sa fie un instrument prin care sa reusim sa comunicam mult mai bine si mai eficient.
adresa este FSLI SATU MARE (click stanga)

4 comentarii:

  1. corina popescu28.04.2010, 20:08

    Draga domnule,
    Acest mesaj nu este un comentariu , este o intrebare pe care nu am avut cum sa v-o pun altfel.Ma intreb : oare de ce nu se aude NIMIC despre plata comisiei de bacalaureat 2010, oficial, in conditiile in care acesta a inceput demult? Oamenii devin credibili nu cand spun multe pe blog, ci atunci cand ramane ceva in urma lor.Don't you think?

    RăspundețiȘtergere
  2. GREVAAAAA....! Daca nu facem greva generala o sa fim angajati pe mosia primarului si a mai nu stiu cui. Nu mai avem nici un drept. Se vor descotorosi de noi foarte usor. Hai la GREVA GENERALA!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ se stie deja ca membri acestei comisii nu o sa fie platiti. In acest momet nu exista un ordin de ministru si nici nu este in intentia MECTS sa emita acest ordin. De altfel nici nu exista sume sume cu aceast adestinatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa facem greva, mai ales pt cum se fac presiuni asupra noastra sa participam la greva.nu trebuie sa ne lasam umiliti ,chiar daca acum au scos bani sa plateasca profesorii si sa nu ne lasam intimidati de inspector etc.daca suntem uniti si mergem mai departe putem obtine ceea ce vrem, macar nu suntem bataia lor de joc si le demosntram ca avem putere sa luptam.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare