15 apr. 2010

COMUNICAT COMUN pentru 22 aprilie

...Conducerile celor patru federaţii au hotărât continuarea acţiunilor de protest conform calendarului stabilit de comun acord, astfel:
- Recomandăm membrilor de sindicatsă nu participe la examenele naţionale care vor începe pe 19 aprilie cu testarea competenţelor digitale;
- Recomandăm membrilor de sindicat să nu treacă notele în documentele şcolare oficiale
- Grevă generală cu durata de o zi, cu încetarea activităţii în toate unităţile şi instituţiile de învăţământ, în data de 22 aprilie 2010.
Comunicatul comun il gasiti AICI

10 comentarii:

  1. o singura intrebare?
    \ce rezolvam cu greva de 1 zi??
    DE CE NU DECLANSATI GREVA GENERALA?????
    PE TERMEN NELIMITAT?
    ASTEPTATI INCA ODATA SA VINA VACANTA?

    ...........interesele unora nu va lasa sa luati decizii?
    Dar interesele nostre cine le mai apara?
    greva de 1 zi nu va duce la nimic....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu propun sa incepem TOTI greva generala pe 19 aprilie, chiar in ziua de bac. Ce spuneti, domnule Pop?

    RăspundețiȘtergere
  3. O singura zi greva=rezultat zero !!!!!!!!!!
    La acele "testari"din 19 aprilie elevii doar prin simpla prezenta sunt declarati promovati...
    Greva in iunie ,astfel incat sa nu se incheie mediile,si NIMENI sa nu se prezinte la examenele de bacalaureat !,dar NIMENI !
    Insa nu exista unitate de actiune intre noi...asa ca...slabe sperante de reusita !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred ca greva de o zi nu rezolva mare lucru. Greva generala! Dar atata timp cat noi, profesorii, nu suntem uniti "in gand si in simtiri" ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Guvernantii abia asteapta sa ne fie retinuti banii pentru greva de o zi....
    Deja,aceasta asa-zisa actiune grevista, e plina de desuet...
    Suntem plictisiti si lihniti de foame!
    In,,sesiunile" trecute de greva, s-a dat inapoi (interesul copiilor, sa fim seriosi etc.)...cine sa ne mai creada...avem nevoie de bani...suntem la capatul puterilor...cu matele goale, cum vom mai ,,lupta"?????
    Acum, e marea criza, doar pentru unii...
    Mai lasati-ne in pace cu grevuiala voastra!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Recomandăm membrilor de sindicat să nu participe la examenele naţionale care vor începe pe 19 aprilie" - HA HA HA
    Multumim frumos pt asemenea "recomandari" - greva de o zi - greva generala in iunie = efect zero.
    Nu vad rostul pt care mai exista asemenea sindicate de fatada

    RăspundețiȘtergere
  7. greva pentru o zi este apă de ploaie... domnilor, noi nu beneficiem de drepturile salariale( al 13-lea salariu pe 2009 care este dreptul nostru inca nu ni s-a alocat, ca sa nu mai vorbim de 100eu care acei bani au intrat la apă si din partea sindicatului ruşine!!! un tichet de 10 lei. ce sa faci cu el? nici sa il scoti din portofel nu poti ca ti-e rusine

    RăspundețiȘtergere
  8. Recomandari din partea sindicatului ??? Ca sa fim acuzati de neindeplinirea sarcinilor de serviciu ?? Nu faceti asta, nu faceti cealalta. Ce e asta ? Declansati greva generala daca mai aveti pic de demnitate ! Nu ne impingeti pe noi la tot felul de lucruri marunte fara sa va implicati !

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar cand Inspectoratul ne sugereaza, daca mergem la greva , sa facem o cerere pt a putea fi inlocuiti la clasa de un inspector, pt a nu perturba procesul instr. ed? Nu seamana cu un pumn in gura?
    Vai de noi ce dictatura e in tara asta !

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar problema dictatoriala cu inspectoratele????? Cine-s astea domnilor??? Nu v-ati saturat sa-i vedeti plini de bani si cu masini de lux pe cei din inspectorate????Cat mai rezista poporul asta la mitocaniile si porcariile astora????Cat mai trebuie sa ni se arate fundul si ei sa stea acolo dictatorial sa ne decida soarta si sa ne matraseasca dupa bunul lor plac????????
    Inspectoratele-s sugative de bani din bugetul tarii! Inspectoratele au personal angajat din clientelera politica a celor ce conduc cu nesimtire aceasta tara! Inspectoratele fac afaceri cu plasarea banilor la investitii firmelor clientelare mogulilor locali si incalca legile privind achizitiile.Inspectoratele ar trebui sa se ocupe de formarea si controlul celor ce predau, a dascalilor urmarind non-stop profesionalismul acestora, nu sa fie consumatori de resurse financiare si afaceristii locali din invatamant raspanditi in toate judetele. Ia reduceti birocratia si cuiburile de afaceristi din inspectorate si veti vedea ce de-a bani vor fi pentru toate!!!!

    INSPECTORATELE SCOLARE=Afaceri cu fondurile alocate investitiilor+coruptie la nivel judetean+clientelera politica+baroni locali+bani,bani,bani,bani in buzunarele celor clanuri si grupuri de interese cu putere locala adica mogulii politici ridicati din 2000 incoace !!!
    INSPECTORATELE=Spaguiala la promovari, angajari, CORUPTIE si iar CORUPTIE !!!!
    INSPECTORATELE= Plata clientelerei politice din diferite regimuri indiferent de coloratura politica.
    INSPECTORATELE= Cuiburi de risipitori neprofesionisti de resurse financiare.
    INSPECTORATELE=unitati dictatoriale ce au impresia ca stapanesc imperii taind in nestire posturi si lovind in destinele oamenilor.

    INSPECTORATELE=BUBELE CANCERIGENE ALE UNUI SISTEM ECONOMIC BOLNAV CE TREBUIE ELIMINATE URGENT INAINTE CA ACESTEA SA DISTRUGA SISTEMUL DE INVATAMANT.

    O reducere drastica as promova-o direct in INSPECTORATE!! Deoarece ina ceste institutii se cheltuie enorm pe activitati ce nu performeaza sistemul, se platesc cercurile de influenta, grupurile de interese politice, clientelera PD-L-ista, oamenii din sistem ce au adus voturi, ce-au acut propaganda in campania electorala, dar cel mai mult sunt avantajati cei ce-au aranjat direct ca fondurile destinate investitiilor in invatamant sa ajunga la firmele mogulilor locali sau in firmele fantoma ce stiu sa sponsorizeze direct interesele de partid ale celor ce conduc tara.Toate sunt dirijate direct de la centru, intentia generala fiind de a se politiza absolut tot acest sistem.
    Banii, afacerile, interesele de partid pupincurismul si adeziunea directa de partid sunt direct criteriile inspectoratelor de a "barbieri" in teritoriu salariatii din sistemul de invatamant, fara sa vada in propria lor ograda coruptia generalizata, favoritismele, schema supraincarcata de personal.Rolul lor este pur acela de a veghea la perfectarea sistemului din punct de vedere profesional, corpul profesoral sa fie unul specializat, sa faca fata cerintelor de formare a elevilor la nivel European, si sa fie si motivati financiar.Totul se desfasoara ca activitate in inspectorate in spiritul inavutirii --prin serviciile de investitii--a unui singur partid, a deservirii clientelerei politice prin angajari si in scopul de a se distruge sistemul prin desfiintarea de posturi importante si necesare in teritoriu si desfiintarea la tara a scolilor.Desfiintati aceste institutii ce aduc doar pagube financiare in aceasta tara dominata de criza si coruptie.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare