29 apr. 2010

BUGETARII NOŞTRI VS BUGETARII ALTORA


Sursa Capital.ro

12 comentarii:

  1. Mda, in loc sa publicati statistici mai bine ati incepe o actiune concreta si coerenta de protest. Functionarii publici intra in greva pe 5 mai, si precis vor obtine ceva, dar sindicatele noastre "negociaza" cu guvernul, asteapta sa treaca evaluarea, bacul si vor sa fac greva de o zi la vara..... penibil.

    RăspundețiȘtergere
  2. greva e anuntata pentru inceputul lunii iunie, 31 mai. O sa vedem ce obtin functionarii cu greva din 5 mai, pe care eu personal nu cred ca o sa o inceapa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe 31 mai mediile sunt ca si incheiate, de ce mai facem greva atunci????????

    RăspundețiȘtergere
  4. Greva trebuie facuta cat mai repede, in iunie este prea tarziu ! Profesorii si-au pierdut increderea in sindicat si se vor retrage in bloc !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. pana la sf anululi nu trebuie trecute notele in catalog
    greva sau orie alta forma de protest trebuie sa fie sustinuta de majoritatea participantilor pentru a avea efect

    RăspundețiȘtergere
  6. daca o tot lalaiti..nu o va mai sustine nimeni..GARANTAT

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi in scoala astazi ni s-a spus ca se vor trimite comisii din minister pt incheierea mediilor,asa ca ne amagiti, voi, lierilor, cu greva atat de tarziu! Trebuie facuta ,de ex, martea viitoare cand e testul la romana! Va bateti joc de noi,sper sa va pedepseasca Domnul pt cat de corupti sunteti!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Supravegherea la testele de la cls. a VIII-a se plateste?

    Atunci ar fi trebuit sa incepem greva generala si garantat eram bagati in seama, pe 31 mai nici Guvernul si nici profesorii nu va vor mai sustine!

    RăspundețiȘtergere
  9. E prea tarziu pentru greva in 31 mai. Trebuie inceputa acum!!!
    Dar ... m-am saturat si eu, si multi altii, sa vorbim ca la pereti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Fraţilor, nu ştiu de ce vă agitaţi, şi aceasta - ca şi multe altele - face parte din înţelegerile mişeleşti pe care liderii de sindicat l-e fac cu guvernanţii. Am să mă retrag din sindicat. Îi plătim degeaba. Greva trebuie începută ACUM, la sfârşitul lunii mai nu-i mai văd rostul.IAR DACĂ LIDERII NU-ŞI FAC TREBA PETRU CARE OCUPĂ ACELE FUNCŢII ORICÂND POT FI SCHIMBAŢI--(aceasta cred că ar fi varianta corectă). Eu m-am cam săturat de atâtea vrăjeli. Dacă majoritatea membrilor de sindicat solicită începerea grevei cât mai curând - domnul marian pop stă ţeapăn pe 31 mai - 1 iunie. Nu v-i se pare cam cusută cu aţă albă. Mă înclin...

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord cu cele spuse in ultimul comentariu. Imi pare rau sa spun, dar din pacate Sindicatele noastre sunt slabe. In Timisoara nici pnana-n data de azi nu s-a platit cel de al 13-lea salariu pe 2009, iar de primele de vacanta castigate prin hotararile judecatoresti sa nici nu mai vorbim. Sindicatele locale spun ca n-au ce face, nu sunt bani....Pai, daca si sindicatele spun asta in loc sa sesiseze, de exmplu, Curtea de Conturi sau alte foruri competente sa cerceteze din cauza cui n-am primit acesti bani, sau ca unde s-a facut deturnarea de fonduri (ma refer la al 13-lea salar, stiind ca in alte scoli din Timis s-au dat), atunci ne pare rau, dar mai bine fara Sindicate. Dupa toate formele de protest am ramas doar cu promisiunile, fara nimic concret, cel putin aici in Timis. In aceasta situatie putem sa ne organizam intr-o asociatie, sau alta forma juridica, iar din sumele platite pentru cotizatii facem un fond pentru plata unui jurist care sa ne apere interesele fara a fi dependent de deciziile politice. Am observat ca in unele localitati, cum este de exemplu Arad, au format Sindicate de acest gen, mai mici si au avut doar de castigat. Sunt convinsa ca aceste practici vor duce la slabirea unitatii in lupta sindicala, asa ca atentionam liderii federatiilor sindicale ca trebuie sa fie mai fermi, sa actioneze, in aceasta situatie vorbele sunt deja de prisos. Veti ramane fara membri stimati lideri!

    RăspundețiȘtergere
  12. In Ilfov sapatamana aceasta au fost controale din minister. Cred ca va dati seama ca in momentul in care s-a aflat ca sunt la distanta de o scoala de noi s-au pus note rapid in catalog cu atat mai mult cu cat nimeni nu stia in ce directie vor pleca din scoala " vizitata" sa nu-i spun verificata. Credeti ca ardea cuiva sa se certe cu cei veniti in control si sa le spuna ca ei protesteaza trecand notele intr-un catalog personal????? Sa fim seriosi! Noi cei de la catedra suntem precum mielul pandit de lup fata in fata cu cu verificarile si mai ales ca se poate gasi nod in papura oricand ni se inchide gura instant .

    RăspundețiȘtergere

Postări populare