27 aug. 2009

Sindicalistii din invatamant cer referendum inainte de aprobarea codului educatiei

O parte din discutii aici

7 comentarii:

  1. (incep cu o paranteza, sa spun doua vorbe despre cod, si anume ca mai bine nu exista nenea ala care a scris cartea pe tema codului lui da vinci, ca io-te cum i-a inspirat si pe mai-marii nostri... in loc de vacanta si concediu, dansii "le au" si "se au" cu codul!). Referendumul asta ar trebui facut, la noi, la romani, pe baza de semnatura, si sa cuprinda 100% populatia, nu doar asa, cine se prezinta la referendum-bine, cine nu-iarasi bine (si un pic mai castigat in ce priveste timpul liber!); si astfel, ar tot dura vreo 200-300 de ani pana s-ar finaliza referendumul, timp in care s-ar mai limpezi apele si s-ar duce la vale ce e de dus, si romanii s-ar lecui de alte schimbari de-astea, gen 'uite moda, nu e moda' sau ' uite sezonul, nu e sezonul'; Si, ar mai trebui facut, in paralel, un referendum despre cum si cate zile neplatite sa lucreze aia care au propus aceasta masura, si sa aiba bineinteles si ei acelasi salariu ca si noi (ca, de altminteri, la salariile lor cu 'fara numar' cifre, bineinteles ca-si permit sa lucreze cateva zile dara salariu. dara ia sa-i vedem dac-ar avea si dansii tot atat cat avem noi!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu codul e o balmajeala pe care " a conceput-o" d-na ministru "DIN DORINTA DE A RAMANE CU NUMELE IN ISTORIA DE DUPA '89" A INVATAMANTULUI. Acum am si eu O sau MAI MULTE PROBLEME: 'ministrii ' care se ocupa de invatamant zici ca-s rupti de realitate!!! Cica sa se faca economie desfiintand unele scoli unde sunt putini copii. BUN! La noi exista o scoala , la 7km IN MUNTE proaspat renovata la care copiii fac deja 1ora de acasa.Sa zicem ca-i aduci pe cei de la gimnaziu la centru ! CE PARINTE ISI LASA COPIII IARNA SA MEARGA CHIAR SI CU MICROBUZUL! cand sunt niste serpentine de-ti sta inima in loc si cand da un pref de zapada se face un polei ca nu mai urca nici o masina pana acolo chiar daca este asfaltat?! ASTIA CHIAR SUNT PLECATI CU SORCOVA ! Va creste rata de abandon scolar ! Si asa cu LICEUL OBLIGATORIU SI CU AMESTECUL ASTA DE ELEVI BUNI SI SLABI ...E JALE! Va scriu dumneavoastra, domnule Pop , pentru ca aveti posibilitatea da a va face ascultat.

    RăspundețiȘtergere
  3. In final vor fi disponibilizari in inv.?? Cand si cine va pleca "acasa"? Puteti D-le POP sa ne raspundeti,poate unii dintre noi putem sa ne luam masuri de "precautie" ,asa cum se face deja pe la isj-uri, uunde,se pare,ca se stie mult mai mult....dacat noi "sindicalistii"'Totul se face pe "sustache"se transmit note la isj si la directori, care nu "sufla" nimic(poate numai la apropiati),ca "uratul" din tara se scoate greu, nu credeti??!!!
    Se pare ca in anul 2010-2011 vor fi disponibilizari masive...asa este? Ar trebui sa fim atentionati, nu sa facem infarct?...pe bune..., noi cei mai in varsta, fara atatea "scoli destepte"s-ar putea sa avem surprize..!Punctaj, de unde...!? ca doar am muncit la clasa, nu am stat pe drumuri pe la simpozioane, pe la formatori..., pe la..."adunari de puncte", mai ales in rural(apropo-s-a scazut % de rural in coooodul asta , ati vazut?-de ce ati acceptat??) Asa si-au asigurat unii dintre noi "painea", pe "spinarea altora", care nu au stiut sa fie "baieti destepti" Doamne fereste!Anuntati-ne, va rugaaaaam muuult! Cel putin ne impacam cu gandul sau tocmai atunci ne vom mobiliza...TOTI... sa nu fie pprea tarziu daca nu stim...ce se pune la cale de cei de sus...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ne va accepta nimeni niciun Referendum! O mare prostie! Lupta sindicala de amploare este cea care trebuie sa sustina "miscarea". Vorbiti aceeasi limba in inv.toate sindicatele, uniti-va!, ce ne trebuie atatia "Sefi" in preuniversitar ,ca sa aveti "putere", altfel tind sa cred ca sindicatul este doar o "trambulina" spre politica,asa cum...s-a mai vazut...si nu mai avem incredere in nimeni.Eu ,am inca mai am incredere in OAMENI si in dvs d-le POP "Succesuri!" Uniti-va si vorbiti in aceeasi limba pt. a putea fi ascultati si a avea putere - o propunere...??/o sa zambiti, dar asta va fi solutia pt. a castiga in "lupta" cu guvernul!!

    RăspundețiȘtergere
  5. In sfarsit o idee buna, referendum in cazul codului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Serios?? Chiar crdedeti ca se va rezolva ceva? Credeti ca va fi citit si analizat de catre toti cei interesati acst cod "stufos si imbarligat"? Ma indoiesc...!Mai bine venim cu propuneri de la inceput pt ca de schimbat, nimeni nu mai schimba nimic si se voteaza "la gramada tot materialul cu bune si rele"si ce-am realizat??!!

    RăspundețiȘtergere
  7. CURAT PIERDERE DE VREME !
    Sa ne amintim cu amara veselie de vorbele lui Caragiale : " sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic; ori sa nu se revizuiasca, dar sa se schimbe prin punctele esentiale"

    RăspundețiȘtergere

Postări populare