15 aug. 2009

Legea salarizarii pune in pericol inceputul anului scolar

http://www.citynews.ro/maramures/video/legea-salarizarii-pune-in-pericol-inceputul-anului-scolar-6562/

4 comentarii:

  1. Lasati ca va iesi mironosita neamului si va apela la sentimentele noastre fata de copii si la constiinta noastra cu o nesimtire si o prefacatorie patologica ! Si cu cativa infiltrati printre sindicalisti si printre lideri, care ii vor tine isonul, ii va convinge si pe ceilalti.
    Noi nu avem dreptul sa ne permitem concedii, noi nu ne permitem sa accesam "Prima casa", noi suntem paria societatii, suntem sarantocii si dusmanii neamului, care nu avem dreptul sa indraznim sa cerem o viata mai buna ! Suntem buni de amenintat cu "reforme" cu iz de pedeapsa: descentralizare, controale psihologice, perfectionari continue, vesnice continuari de studii, titularizari cu nota 5 cu scopul de a intimida si submina si urma ramasa de incredere si autoritate a dascalului roman.
    Orice "discutii" si "negocieri" cu un guvern care refuza sa vada adevarul si sa respecte invatamantul si poporul roman nu-si mai au rostul! Pe cand o actiune demna si ferma care sa ne aseze in locul pe care il meritam ??

    RăspundețiȘtergere
  2. guvernul si MECI...cand si-au facut ultimul control psihologic..ca noi ce-i din scoli il facem anual?

    RăspundețiȘtergere
  3. "...ca noi cei din scoli.."; greseli de scriere nu se admit la un cadru didactic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce se mai aude cu 100 de euro?...a murit,nu-i asa?Nu credeam ca o sa fim clasati in legea salarizarii unice atat de jos...ce faceti domnilor sindicalisti? ...sau lasa ca vine toamna si-i punem pe prosti sa faca greva....eventual economie la buget...La Galati s-a castigat procesul cu marirea de salariu(37%)....de ce numai acolo?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare