26 aug. 2009

Am revenit din concediu

Cu mici peripetii am revenit in seara aceasta de la mare(unde am scurtat cu doua zile concediu datorita prezentei in comisia de la Camera deputatilor de saptamana trecuta)
Am vazut sute de emailuri in casutele postale si multe postari pe blog. La fel multe postari si pe forumuri.
Cu scuzele de rigoare o sa le iau intr-o ordine desi ziua de maine este aglomerata.
La ora 8.30 am intalnire la centrul SLIMM de la Ocna Sugatag cu d ministru pe Codul Educatiei, si nu numai. Intalnirea o sa fie cu BO al SLIMM si aproximativ 40 de lideri de sindicat din Colegiul Liderilor din Maramures. O sa revin maine dupa masa cu detalii
La ora 13.15 o sa am o Conferinta de presa la Sediu SLIMM
La ora 15.oo o sa particip la discutille pe Codul Educatiei prilejuite de vizita d ministru in judetul in care locuiesc. Am inteles ca o sa fie 150 de profesori(sper sa nu fie politica si baie de multime).
Deocamdata atat ca de lucru este
azi am primit noul cod modificat
legea salarizarii unitare ne tine la subsol in continuare
deci e de muncit
rezultatele o sa vedem care vor fi
P.S. multmesc celor care au scris si raspuns si pe acest blog

11 comentarii:

  1. Bine ati revenit! Va doresc s-aveti parte de multa-multa putere de munca, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca ati avut de unde reveni! Noi nu am reusit sa mergem nicaieri (suntem amandoi dascali!). De ce unele Scoli au primit prime de vacanta si unele nu? Nu avem toti aceleasi legi? Nu traim in aceeasi Romanie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Are dreptate .La fel nici eu nu mi-am permis in aceasta vara sa merg nicaieri in concediu.Macar bietii mei copilasi m-au tot intrebat de ce pe ei nu-i duc la mare cum fac alti parinti cu copiii lor.Raspunsul:NU AVEM BANI...vai de sufletelul lor .Oricum ce conteaza asta daca "mai marii" nostri isi fac cocediile prin tari straine.Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii dintre noi avem norocul ca locuim in localitati care dispun de fonduri. Daca si consilierii si primarul sunt de acord, atunci primim tichete cadou si prima de vacanta. Noi, in sectorul 1 am primit. Se pare ca nu vom mai primi. Inca o data precizez faptul ca banii vin de la Consiliul Local.

    RăspundețiȘtergere
  5. tocmai!!! iata, sume de la consilii locale..... un argument in plus, care arata foarte clar ca descentralizarea NU este benefica...... se da frau liber discrepantelor..... se produc diferentieri anormale insa legale!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg de ce pentru unii 'muma si pentru altii ciuma'? Am inteles ca nu se mai plateste trannsportul. Cand abonamentul pentru 5km este de 100 lei si unii colegi au catedra la 2-3 scoli (si or mai fi si la inceput!!!), nu ca noi am avea cine stie ce salariu, CU CE MAI RAMANEM SA MAI SI TRAIM ??? Eu ma gandeam sa ies la pensie anticipat , dar nu se poate ca mai e mult pana DEPARTE si am inteles ca sunt niste reguli si acolo. Primarul A INCEPUT SA AIBA NISTE FITE SI SENSIBILITATI PE CARE NU LE AVEA INAINTE (coleg de partid cu d-na Andronescu). S-a vazut cu sacii in caruta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum a fost la Ocna Sugatag? Si-a oxigenat capsorul doamna ministru? Nu-i este rusine sa umble prin tara si sa se afiseze intre dascali cand dupa noua salarizare suntem echivalati cu femeia de serviciu de la Renel si paznicul de la Eon-gaz?! Rusine sa va fie si voua, liderilor care ati acceptat negocierile acestea , nici nu stiu sa le numesc! La un salariu de cel putin 6 mii ron isi permit orice, dar noi care abia ajungem la o mie, cum sa mai traim?! Daca mai ai si rate, cum cred ca mai toti dascalii au, cum le vom putea achita daca ne mai si iau din salarii! Sa nu acceptati asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragi lideri de sindicat!Profesorii cotizanti s/au cam saturat sa aveti 25%din salariu in plus,telefon de serviciu,spalatorii auto de serviciu,benzina si delegatii,hoteluri si bilete la mare si alte si alte facilitati atata timp cat NU FACETI NIMIC PENTRU NOI!Ce s/a obtinut la noua Lege a salarizarii se PUTEA SI FARA VOI!Macar cei din Administratie au umor si au propus/o pe Udrea la ei!Voi sunteti DEZAMAGITORI!Tare ma tem ca unii dintre noi ne vom retrage din sindicat!NU MAI MERITA SA STAM!Dl. pop se aude?!

    RăspundețiȘtergere
  9. se aude
    insa nu vreau sa ma gandesc cum era daca nu ne gandeam de loc
    si nu faceam nimic decat sa asteptam sa vedem ce face guvernul

    RăspundețiȘtergere
  10. La halul in care se comporta multi, multi profesori la clase ce mariri de salariu si drepturi mai trebuie?! Ar trebui cheltuiti banii aia pentru formarea extra formala pe ceva constructiv. Oare acei care vorbesc execrabil la clase nu sunt si cei care urla mai tare ca vor mariri de salarii?!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu stiu daca putem generaliza
    insa padure fara uscaturi nu exista
    oricum de formare este nevoie in orice domeniu, mai ales in cel educational, unde stresul este foarte mare

    RăspundețiȘtergere

Postări populare