12 aug. 2009

12.08.2009 Codul Educatie

azi noapte am incheiat la ora 3
La Statut am ramas la normare adica art 28
sper ca in seara aceasta sa ne apropiem de final

10 comentarii:

  1. Cuma ramas cu incadrarea invatatorilor cu studii superioare? Vor fi profesori numai cei care au absolvit PIPP sau alta facultate in profil pedagogic aceasta insemnand conform anexei la hotararea de guvern care stabileste domeniile de licenta absolventii de stiintele educatiei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce criterii s-au stabilit in privinta inscrierii la concursul de directori? Sper ca ati impus necesitatea absolvirii unor cursuri de management cu cel putin 90 de credite de catre cadrele didactice care se inscriu la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. A ramas foarte prost. Asta inseamna ca toti invatatorii cu studii superioare altele decat stiintele educatiei sunt "sanctionati" ca le-au facut pe alea si nu pe altele. In timp ce un absolvent de SAM cu liceu facut la ruta progresiva + PIPP este recompensat. Halal sa ne fie. Tot cu prostii in frunte in invatamant ... Valorile sa se duca la pescuit... Pana nu te faci o Monica Columbeanu mai mica sa-ti gasesti vreun consilier ceva chiar si portar in vreo primarie ramai de proasta in canclerie. Ce daca ai fost sefa de promotie. Oooof cat naduf mi s-a strans. Promovati incompetenta !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rau ne-au pacalit cu Legea salarizarii unice.Ce frumos stateau lucrurile la inceput. A taiat ministrul Sarbu coeficientii din grila cu 40%, iar acum s-au mai taiat 25%. Ce a mai ramas? Nici macar salariile actuale nu le vom mai primi. Doamne, ce ne mai asteapta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare ce mai cauta articolele referitoare la cumul si continuarea activ. dupa pensionare 1-3 ani? Primul ministru ' spune' in discursuri rasunatoare ca noua legislatie la exclude dar 'surpriza' noul cod al educatiei le include in conditiile in care profesori care anul acesta au obtinut 7 nu au obtinut nici suplinire.

    RăspundețiȘtergere
  6. In ce categorie vor fi incadrati maistri instructori cu studii superioare?

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte clar ca invatatorii si educatoarele sunt buni doar la numar si la sporirea fondurilor din cotizatie.Niciodata n-au fost sustinuti,,acolo sus"de liderii(profesori),chiar daca au si 5 facultati.Doar niste,,mari pedagogi romani"pot considera ca e mai simplu sa lucrezi cu copii(6-10 ani),dar poate ne vom trezi ca suntem doar vreo 80.000...

    RăspundețiȘtergere
  8. Proiectul asa zisului "Cod al educatiei" ii face nemuritori in functii pe toti profesorii universitari dinozauri comunisti, corupti, agresori sexuali ai studentelor si doctorantelor, cu sotiile, copiii, nepotii, finii lor, cu idei invechite, cu obiceiuri de stapani de feude, adica toti cei care au dus de rapa sistemul universitar romanesc.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare