13 iul. 2009

Apel Umanitar

Va rog acordati un minut de atentie acestui apel ! Daca doriti,trimiteti la cunoscutii d-voastra din lista de e-mail sau de messenger.Repet,dacă doriţi..De asemenea,un mare ajutor ar veni din partea posesorilor de site sau blog,prin postarea anunţului.

Acest mesaj nu este un “hoax”.

De vreo 3 ani Geanina (care este o fata inalta si solida) se simtea rau si medicii nu prea descopereau de ce.In octombrie 2008 a aflat ca are cancer si a inceput sedintele de kimioterapie.
Sansele sa fie salvata sunt destul de bune, are nevoie de o operatie de extirpare a stomacului, care din lipsa de fonduri nu se poate face in acest moment in Romania.
Problema este ca operatia trebuie facuta in 2 saptamani, a gasit clinica in Austria,a fost acolo la analize, un doctor oncolog CRISTOPH ZIELINSKI o va opera, operatia costa 17.000 euro.Au facut imprumut la banca si spera sa obtina undeva in jur de 10mii de euro.
Cazul ei a fost prezentat si pe TVR1, au strans o mie si ceva de euro cu care au platit un CT=computer tomograf si un RMN=rezonanta magnetica nucleara.

Nu va cer nimic, va spun doar ce este prezentat in ziarul Libertatea din 10.07.2009 despre cazul Geanina Nastase , este real.
Cei care doresc sa ajute cu orice suma de bani o pot face in contul:
RO67RNCB0083002855270001 (lei), cont deschis la BCR - sucursala Doctor Obregia, pe numele Năstase Geanina Mihaela.”

Acesta este link catre articolul din :libertatea” din 10 iulie 2009:
http://www.libertatea.ro/stire/vreau-sa-traiesc-scrisoarea-saptamanii-246806.html
Acesta este link catre doctorul oncolog din Austria:
http://www.biolife-science.com/html/zielinski.html

Cititorii care doresc să ajute sau care vor să afle mai multe amănunte despre caz pot contacta redacţia [e vorba de “Libertatea”], la numărul de telefon 021. 203.08.49

Va multumesc!

Sursa SORIN

2 comentarii:

  1. Desi blogul meu nu este la fel de citit ca cel al dvs. am postat anuntul si acolo - poate vor fi persoane care vazand apelul vor putea sa ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim
    si la cat mai multi vizitatori

    RăspundețiȘtergere

Postări populare