13 aug. 2007

Elevi olimpici reproducători

Ne place să ne fudulim cu elevii noştri olimpici, care ne umplu de mândrie pe la confruntările internaţionale cu profil de matematică, de fizică ori de cibernetică. Îi privim cu respect pe aceşti tineri maturizaţi înainte de vreme şi ne aşteptăm ca, atunci când se concentrează pentru a-şi doborî recordurile, o zeamă cerebrală să le izbucnească din ridurile frunţilor, care au uitat prematur ce culoare are seninul.

Pentru mine este clar: energia mintală degajată de febrilitatea acestor tinere creiere este atât de convingătoare, încât frunza copacilor începe în preajma lor să se îngălbenească, fără vreun alt motiv.
Dar nu numai probele care solicită creierul îi acoperă de glorie pe elevii noştri olimpici. Mai nou, se umplu de lauri şi elevii olimpici la proba de sex, elevi de elită care – sfidându-şi precocitatea vârstei – aleg cu strălucire calea reproducerii premature.

De pildă, în luna mai a acestui an, o olimpică din clasa a şasea a unei şcoli botoşănene, numărând doar 12 ani, a născut un prunc în chip strălucitor, smulgându-ne o admiraţie sinceră. Minunata pildă a acestei timpurii mame a fost urmată de o altă olimpică, tot de 12 ani, care a ivit şi ea recent un rod din fragedu-i pântec, la o maternitate ieşeană, în aplauzele naţiunii.

Pomenind că, pentru minunata sa realizare, olimpica s-a folosit de conlucrare cu un băieţel olimpic de 14 ani, să le adresăm un sincer bravo acestor minunaţi copii, care merită din plin medalia de aur!

Se înţelege că meritul lor este cu atât mai mare, cu cât ei nu beneficiază de accesul liber la literatura de specialitate; revistele şi filmele cu specific sexual fiind, precum se ştie, interzise persoanelor sub vârsta de 18 ani. Dar aşa ceva nu se poate tolera la infinit.

După ce preşedintele ţării şi ministrul învăţământului îşi vor face datoria şi-i vor decora corespunzător pe minunaţii noştri copii olimpici reproducători, se impune ca revistele „Hustler" şi „Penthouse" să tipărească de urgenţă ediţii speciale, destinate elevilor care se pregătesc asiduu pentru olimpiada internaţională de sex.

de Cătălin Mihuleac
www.adevarul.ro

2 comentarii:

Postări populare