24 oct. 2012

PDL, nostalgici după vremurile în care ei trăiau bine

În ciuda declaraţiilor mincinoase, menite să-i informeze eronat pe români, le reamintesc nostalgicilor din PDL că Guvernul Ponta a reuşit, în numai câteva luni de guvernare, să readucă ţara pe drumul cel bun. PDL a susţinut, în anii în care a fost la conducere, cum că nu se pot rezolva probleme cu care România se confruntă de atâta amar de vreme. USL a demonstrat, cu fapte şi cifre reale, că acest lucru este posibil atâta timp cât există voinţă şi dorinţă.

Chiar dacă numărul şomerilor înregistraţi a crescut cu aproximativ 2200 de oameni, în septembrie 2011 fiind notaţi 439.928 de şomeri, iar la un an după sunt 442.196 şomeri, numărul contractelor individuale de muncă a crescut semnificativ. Mai exact, în septembrie 2011 erau înregistrare 5.536.660 de contracte individuale de muncă, iar în septembrie 2012, acestea au ajuns la 5.567.887, cu 31.227 mai multe în numai un an.

2 comentarii:

  1. Anonim, adica un simplu sindicalist participant la toate mitingurile din 2000 incoace:

    Domnule Pop, v-am stimat si va stimez in continuare. Aveti calea Dvs. si inteleg partial.
    Ati dres lucrurile importante cat ati fost prea putin timp interimar. Multumiri.
    Nu avem nevoie de cifre! Nu avem nevoie deloc de partizanate politice in sindicat; nu ne intereseaza! Simtim pe pielea, fata (vezi raspunsul d-nei ministru despre accidentul din tren) si buzunarele noastre! Avem nevoie de legi bine construite si de aplicarea lor!
    In sindicat un om ca Dl. Cornea ar trebui iar. Dar cred, pesimist, ca nu vom mai pupa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rau ai ajuns domnule...Sa vedem daca publici comentariul.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare